Објављено од стране: ИстиноЉубље | 10. септембра 2015.

Рушење и потапање порте Архангелове Грачанице (ИЗВОРНИ ВИДЕО снимак насртаја државе на Светињу Божију )

Изворни Видео снимак насртаја државе на Светињу Божију:

DSCF7060

Рушење и потапање порте Архангелове Грачанице

…“Нема ништа тајно што неће бити јавно, нити скривено што  се неће открити“…

+++

DSC_0030DSCF6992DSCF7069

Монструозни напад безбожника на Светињу Божију Грачаницу у име рушења њене порте и затрпавања Цркве шодером и блатом, споља и изнутра, ради наводне подводне конзервације- чији је циљ једино да народ не би никада убудуће виђао Цркву како порања и израња из недовољног дотока, неминовно брзо загађене бране Ровни… Нити је терен спремљен за потапање и препун је растиња и зеленила- што погодује цијанобактеријама, нити су мештани слива од 100 км2 престали са употребом вештачких ђубрива, нити прешли на органску производњу, нити иједан изградили непропусне септичке јаме.. у сливу су многи рудници тешких метала од којих су најпознатији древни- Ребељ и Вујиновача… И иако се све ово не може скоро припремити за регуларно пуњење бране, државна банда је уз у овим крајевима невиђену полицијску агресију да разори Немањићки Манастир Св. Арх. Михаила Грачаницу ваљевску, као велику заставу Православне слободе и здраве изворске воде за пиће коју поменути изроди народу желе одузети…

+++

Новинарка Ало, Антоније и полиЦИА

Иначе заборавих да Вам испричам још један занимљив детаљ из Грачанице данас. У једном тренутку дана монах-немонах Антоније се на брзину због патроле полиције која понекад долети у порту Грачаничку вребајући њега а не вернике… Дакле, са осматрачнице повише Грачанице Антоније се спустио са братом који је јутрос напустио посао у фирми Инграпомни (изглађен је однос у породици и испоставило се да је био неспоразум јер његов отац није учествовао у богоборним радовима фирме Теодосија Крстића- те на његову молбу и ради мира и благослова његове породице- бришемо јуче брзоплету вест која нам је стигла од самог тог брата)- да понесу неке ситнице за животне потребе које су преостале иза помахниталих рушитеља. Обоје су на брзину ушли у Цркву, и пошто је Антоније ушао у опустошени Олтар и целивао Свети Престо са кога су огољени и Антиминс и све црквене утвари, и усудио се спустити чело на бетонску плочу Престола- у том тренутку му је зазвонио телефон. Мало негодујући што му баш у том тренутку звони телефом, мало бунтовно, Антоније изађе из Олтара и јави се на телефон. Са друге стране чуло се пријатно обраћање новинарке листа Ало- Јоване. Међутим, пошто је Антоније на дан рушења успео да се споречка са другом новинарком Аном из исте медијске куће, узрујан због рушења манастирске порте које је тада било у току уз коментар да су сензационалистички медиј и да кад се нису одазивали све ове године на вапаје из Грачанице које им је Антоније редовно слао- „нису морали ни сада да постављају своја бомбастична питања“… Али у овом данашњем случају запањио га је сасвим други побожан тоналитет новинарке Јоване која се распитивала и припремала да пише текст, замислите- о чудима десившим се у чудотворној Грачаници овој Светог Архангела Михаила. Антоније се баш пријатно изненадио и детаљно испричао све што зна о чудима Божијом на овом Светом Месту… Чим се разговор уз обострано задовољство завршио, одједном се чуо бучни пуни гас полицијске Ладе ниве која  је јурила у порту како би га ухватила и одвела бар један дан даље од Грачанице. Иако није баш у форми, настало је задихано трчање узбрдо до наше осматрачнице, све уз разочаране погледе полиције. Зашто „разочаране погледе полиције“: Е, па, видећете и сутра, јер за сутра Антоније баш спрема нове фотографије фотогеничних полицајаца и радника бране Ровни, фирме Инграпомни, као и пословођа им Милоја Јањића и Милана Чула Милутиновића. Наравно, Антоније им неће правити досијее као они њему, али ће преко овога сајта детаљно упознати њихове жене, децу, комшије и пријатеље где их је то тачно одвео државни посао а да „нису стигли“ да ни затраже боловање, где су то тачно били у понедељак 31.8.2015.г., тога срамног дана покварених власти када се цела Србија стидела својих институција и њихових антинародних злодела.

Иначе не треба се плашити полиције код Грачанице, јер они су преокупирани јурењем Грачаничних стражара који су у понедељак привођени и Антонија, али не и обичних верника којима ништа не смеју ако су први пут у Грачаници као необавештенима- да се налазе, замислите лудака из власти „на приватном поседу ЈП Колубаре-Ровни“… Чија је Грачаница и чији смо ми у овој причи докажимо сваког празника долазећи у 09. часова  ујутру да се изборимо за наставак Литургија Грачаничких.

И, наравно, као што је речено како ђаво не дрема и гледа како кога да прождере, тако и наша масонска полиЦИА, ево, управо су ми угасили налог на фејсбуку… Дакле, почеле су припреме за „геј параду“… само што наша Православна припрема почиње са Крстовима, Барјацима и Тамјаном вече уочи геј-саблазни у 17. часова 19.9.(ако је парада-срама заиста 20.9.), дакле, наша ноћна Литија и шетња је баш на Чудо Светог Архангела Михаила у грчкој Хони, иначе је доказано једина независна и за државу најзабрињавајућа сметња овим покушајима парадерског раскалашног геј-тровања нације. Ових дана ћемо детаљније о томе, само да учврстимо прво Грачаничке куле осматрачнице.

монах немонах Антоније

 +++

Идемо даље, с Божијом помоћу… Обавештење Православним верницима:

Константним окупљањима у страдалној Грачаници сваке недеље и празника у 09:00 часова да издејствујемо наставак служења Светих Литургија

ИстиноЉубље свима Вама!

 


Одговори

  1. ПОМИЛОВАЊЕ ЗА РЕЧ-КО СМО-31082015
    1. септембар 2015. у 17:09
    Поглед ми лута..
    између брда
    веру тражим
    а она у мени
    Поглед застаје
    над долином раскопаном
    Анђели поју
    скупљају кости
    Тужна
    свечана и
    бела
    Грачаница
    ископане очи гледа
    и дозива руке
    јуче…
    У огњу јутра свештеник
    литургију поче
    мирисом тамјана
    малени храм прели
    звона одјекнуше
    да зауставе крв из земље
    која годинама цури…
    Ноћ нам пала на очи
    на груди
    Шкргут ребара преосталих у земљи
    одјекује над долином
    Гаврани кобно пиште у страху од нељуди
    зверова српских
    пустају сузе над Грачаницом светом
    у прогону свега што је српско
    што је свето
    каква је то СРБИЈА
    брате
    каква је то Србија
    сестро
    Помиловање за себе молим
    срамота и стид пред чином
    за којим нема реч
    за којим нема речи…
    каквим и којим речима
    плач гавранова венац да исплете..
    Прилазим
    приђите данас и ви
    Сабору православном
    тамо у долини
    лежале су кости
    мајке ВАЉЕВОПОЉКЕ
    која је рађала синове и кћери храбре
    Ваљево,Србијо -Ко си ?
    ВЕРА ЈОВАНОВИЋ…

  2. Sestro Vera, prelepo, iz duse !

  3. Braco Srbska,razumijemo bol i patnju koju imate,ako vam sto znaci uz vas smo,i mi se borimo da sacuvamo nase Srbske svetinje ovdje u Crnoj Gori koje su na udaru pro vatikanske vlasti,molimo se zajedno za Srbsko spasenje.

  4. У МАНАСТИРУ СОКО – ГРАД КОД ЉУБОВИЈЕ ОКУПЉАЈУ СЕ ПРЕДСТАВНИЦИ 64 СЕКТЕ ЕТО КО РУШИ ПРАВОСЛАВНЕ СВЕТИЊЕ ПОПУТ ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ СЕСТРИЋ ЦРНОГОРЦА ПОПА ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ЛАВРЕНТИЈЕ ТРИФУНОВИЋ КОЈИ ЈЕ ОДОБРИО РУШЕЊЕ ИСТЕ

    УДАР НА ПРАВОСЛАВНЕ СВЕТИЊЕ У МАНАСТИРУ СОКО ГРАД КОД ЉУБОВИЈЕ У ЕПАРХИЈИ ШАБАЧКОЈ ОКУПЉАЈУ СЕ ЧЛАНОВИ 64 СЕКТЕ , НАЈВИШЕ СЕ ОКУПЉАЈУ ПРЕДСТАВНИЦИ ЈЕХОВИНИХ СВЕДОКА И ХАРИ -КРИШНЕ СВЕ ПОД БЛАГОСЛОВОМ ВЛАДИКЕ ЛАВРЕНТИЈА ЖИВКА ТРИФУНОВИЋА У ЧИЈЕМ СЕ ВЛАДИЧАНСКОМ ДВОРУ У ШАПЦУ У КАРАЂОРЂЕВОЈ НАЛАЗИ ПРЕДСТАВНИШТВО СТРАНКЕ СРПСКИ ПОКРЕТ ОБНОВЕ ! ЛАВРЕНТИЈЕ ЗАЈЕДНО СА СВЕШТЕНТВОМ И СВОЈОМ ДЕСНОМ РУКОМ У КАТОЛИЧЕЊУ СРБА ВУКОМ ДРАШКОВИЋЕМ КАТОЛИЧИ СРБЕ И ВОДИ ИХ НА ПОКЛОЊЕЊЕ ПАПИ У ВАТИКАН ! ФИНАНСИЈЕРИ СПО СУ НАЈЧЕШЋЕ ВОДЕЋИ НАРКО- ДИЛЕРИ ! КОД ЛАВРЕНТИЈА ЖИВИ И СИБИЛА ФОН ЛЕР ПОД ПРАВОСЛАВНИМ ИМЕНОМ ЈОВАНА УНУКА ГЕНЕРАЛА ЛЕРА КОЈИ ЈЕ БОМБАРДОВАО СРБИЈУ ! УЈАК МУ ЈЕ ЦРНОГОРАЦ ПОП ВЛАДА ЗЕЧЕВИЋ КОЈИ ЈЕ 1945 . КОЈИ ЈЕ КАО ТАДАШЊИ МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ У ТИТОВОЈ ВЛАДИ ПОТПИСАО УРЕДБУ КОЈОМ СЕ ЗАБРАЊУЈЕ ТРАЈНИ ПОВРАТАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ ЗА 250 000 СРБА !!!

    Манастир без монаха са базеном и осталим пратећим објектима више личи на туристичку атракцију , него на светињу посвећену Богу данас изгледа манастир Соко Град код Љубовије у епархији шабачкој , а под контролом епископа Лаврентија! То је место које служи за пропагирање екуменистичких и глобалистичких идеја . Од мноштва саблазни који се чине у овом манастиру навешћемо неке : У априлу 2000.године , у њему се организује међурелигијски скуп под називом „ЈЕДАН ЈЕ БОГ „, где поред предтавника римокатолика и муслимана , окупља и 64 секте као што су суботари, пентоксталци и друге .

  5. Шта се има овде казати; жалосно па прежалосно.
    Дали се српски народ стварно нада неком побољшању своје егзистенције?
    То је само утопија појединих незнабожаца, који чине овако зло над српским Светињама, али је жалосно да страдају и ови, који јесу искрени и исправни Срби. Али, поред сувог и сирово гори.
    Зашто ће Бог скратити страдање народа? Ето због таквих, који се овде жртвују да својим телима спашавају Светињу од рушења, али ђаво ради своје. Само незнам чему се надају ови који учествују у рушењу ове Светиње?
    После се чудимо што потомци ових ђавољих слугу имају катастрофе у својим породицама, а сада имамо овако жалосно стање у народу нашем.
    Нека ови незнабошци оду у пакао где им је њихов газда обезбедио сигурно место, него је жалосно за потомке њихове, што ће и они још горе проћи, ако се ови не покају или се њихови потомци не одрекну дела њихових родитеља и прародитеља
    Зашто наш врх “ Православне Цркве “ дозвољава, да се овако нешто чини?
    Па јасно да су они вође Истините Православне Цркве, ја сам сигуран, да они овако нешто неби ни у ком случају дозволили. Ови су следбеници папа и језуита и њима је њихов бог казао да се може и без вере ућу царство божије, али сада треба да видимо, а код кога Бога?
    Дали бога зла – сатане или Бога Љубави и Господа нашег Исуса Христа.
    Пошто папа каже да ће сви ући у царство божије, онда знамо ко је њихов бог, који нуди уживање и кратка задовољства, на земљи. Значи бог зла.
    Ето наши екуменисти на челу са патријархом и назови владикама, који владају Српском Православно Црквом, ето они само заваравју народ и држе неупућене код њих, а у ствари они нису ПРАВОСЛАВЦИ НИТИ ПРИПАДАЈУ СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ ВЕЋ СУ ОНИ ЕКУМЕНИСТИ И ПРИПАДАЈУ СРПСКОЈ ЕКУМЕ НИСТИЧКОЈ ЦРКВИ,
    која нема ништа заједничко са Православљем. Није важно шта се само прича, него су важна и дела, која они чине и пут којим они иду.
    Господ је казао да ћемо по плодовима познати какво је дрво! Дали је дрво добро или зло, јер зло дрво плодове зле рађа.
    Хвала милости Божијој да имамо још Православне вође, тако да народ није обезглављен.
    Љубиша.


Постави коментар

Категорије