Прилог за о. Жељка +

Помоћ за нашега, на правди Бога, пострадалог свештеника  Жељка и његову, готово од свих, напуштену четворочлану породицу можете послати (најбоље преко „пост нета“ и „вестерн униона“ – постоји у свакој пошти) контактиравши o.Жељка Марића на тел. о64 / 912 43 18 (ранији бројеви оца Жељка и попадије Весне су им погашени од стране тамошњих духовних власти)

Помаже Бог! Желимо овим путем да се захвалимо свим православним браћи и сестрама који су помогли нашој породици у овом безакоњу које нам је учињено од стране владике Никанора Његових газда и послушника.Желимо да се захвалимо сестри Милици из Швајцарске и њеној породици за помоћ упућену нама. Свима се захваљујемо ко год нам је помогао,а такође и онима који су желели а нису у могућности.Нека драги Господ наш Исус Христос умножи њихова добра у дому њиховом.А кад за то време дође подари опроштај грехова и спасење душа њихових. Ево још да замолимо ко жели и има могућности да помогне на девизни жиро рачун:CREDY BANKA НА БРОЈ 908-15001-80/502601750 Са НАЗНАКОМ ПОМОЋ ЗА ОЦА ЖЕЉКА МАРИЋ.БЛАГОДАРИМО СВИМА КАО МИЛОСТИВИМ САМАРЈАНИМА.Свакако су нам и даље потребни ваша Хришћанска љубав и саосећање ,и даље нам је не решено стамбено питање и даље смо без своје куће,па ево желели би се овом приликом обратити оној браћи и сестрама који су у могућности а желели би Христа ради да учине једну породицу да помогну тим бесцен благом да ими добијемо нашу кућицу .Да нам се деца више не селе по туђим кућама већ да имају своју,а ми им нисмо у могућности да им то пружимо.Хвала унапред.

С Божијим благословом отац Ж ељко Марић са породицом

 

Одговори

  1. Pomaze Bog.Srecan nam svima pravoverujucim pocetak Bozicnjeg posta.Oce Antonije napisi da salju pomoc preko post neta ima u svakoj posti,a ne vestern union.Vestern union je iz inostranstva.S Bogom.

  2. Помаже Бог.Желимо овим путем да се захвалимо свим православним браћи и сестрама који су помогли нашој породици у овом безакоњу које нам је учињено од стране владике Никанора Његових газда и послушника.Желимо да се захвалимо сестри Милици из Швајцарске и њеној породици за помоћ упућену нама. Свима се захваљујемо ко год нам је помогао,а такође и онима који су желели а нису у могућности.Нека драги Господ наш Исус Христос умножи њихова добра у дому њиховом.А кад за то време дође подари опроштај грехова и спасење душа њихових. Ево још да замолимо ко жели и има могућности да помогне на девизни жиро рачун:CREDY BANKA НА БРОЈ 908-15001-80/502601750 Са НАЗНАКОМ ПОМОЋ ЗА ОЦА ЖЕЉКА МАРИЋ.БЛАГОДАРИМО СВИМА КАО МИЛОСТИВИМ САМАРЈАНИМА.Свакако су нам и даље потребни ваша Хришћанска љубав и саосећање ,и даље нам је не решено стамбено питање и даље смо без своје куће,па ево желели би се овом приликом обратити оној браћи и сестрама који су у могућности а желели би Христа ради да учине једну породицу да помогну тим бесцен благом да ими добијемо нашу кућицу .Да нам се деца више не селе по туђим кућама већ да имају своју,а ми им нисмо у могућности да им то пружимо.Хвала унапред.С Божијим благословом отац Ж ељко Марић са породицом


Постави коментар