Они су имали преча посла од Мира Цркве и Светиња Божијих – о Сабору епископа СПЦ 2016-те

Вести са Грачаничке страже: Четвртак, 26. 5. 2016. г…

Ни речи о потапању Грачанице, петицијама Православних свакосуботњих Литија верног народа, секташко-унијатском екуменизму… Они су имали преча посла од Мира Цркве Божије и Светиња Божијих…

Сабор епископа СПЦ  је завршен у лицемерно дипломатском маниру

DSC06163DSC06160DSC06159

     Док Грачаница тоне, епископи зјале гоне… Сваки нови дан је нови доказ богоборног непокајања и окренутости понудама овог живота међу духовним и државним властодршцима данашње окупиране Србије. Зар је чудо што Сабор Цркве похваљује добре односе са масонском државом – када једни друге подржавају и постављају! Неће да воде дијалог са домашњим верним народом својим, већ чине само шта им глобалистичке газде нареде, притом, обожавају да дијалогозирају са католико-протестантским секташима. Свуд се црни црно безакоње, стид ме једе и стид ме изједе због греха народа мојега –  вапије Свети Сава Богу кроз уста Светог владике Николаја….

DSC04949DSC04957IMG_2024

     Сабор СПЦ се припрема за контраверзни Сабор на Криту где се у име васељенског Православља планирају наметнути свима многе неправославне одлуке – Криту, у близини кога недавно паде авион, а јуче би немали земљотрес… Има православних пророштава да велики рат треба да почне у свету и код нас – па није лепо да почне, а да не знамо због којих греха је почео.

     Лицемерни, државом контролисани, оперисани од реалности – Сабор епископа СПЦ – каже да са свим „Црквама и верским заједницама“ (хоће да кажу да римокатоличке паписте признају за „цркву“, а верске заједнице су им, иначе, све остале протестантске секте!?) као и са јудаистима и исламистима имају одличне односе, само са испоставом римокатоличке верске заједнице у Хрвата и исламском у Босни – нису баш у обостраној љубави. Такође, једини проблем у Србији им представља неканонско обављање треба румунског свештенства у Тимочкој Крајини!??

     Цела Србија јадиковаше због бруталног потапања Грачанице Светог Архангела Михаила – а епископи је опет пренебрегнуше и поменути. Лицемери и фарисеји, другови масона Душана Михаиловића и осталих екумениста, паписта, Малтешких витезова и свих осталих секташа. “ГДЕ СУ ВАМ СВЕТИЊЕ НЕМАЊИЋКЕ МОЈЕ“, ПИТАЋЕ ВАС СВЕ ГОСПОД ХРИСТОС УСКОРО. “ЗАШТО НЕ ЧУВАСТЕ ВЕРУ МОЈУ ОД СЕКТАШКЕ ЕКУМЕНСКЕ УНИЈЕ? ЗАШТО ЛИТУРГИЈУ НЕ СЛУЖИСТЕ У МИРУ ЦРКВЕ КАКО ЈЕ НАРОД ВЕКОВИМА СВИКО…“

     Шта Вас све може још Господ питати, о, растурачи стада Христовога, који се на делу сами разоткривате… Опомињаћемо Вас и ми са свакосуботњих Литија за заустављање потапања Немањићке Грачанице и, такође, суботом увече тражити  пријем код продржавног патријарха и објашњење свих духовних ових завлачења за Голеш планину. Нећемо престатив Вас опомињати јер не желимо, као чланови истог Тела Христовог, да саучествујемо са Вама. Нећемо да ћутањем призивамо казну Божију за све ове издаје Црквеног предања и Светоотачке отаџбине.

     Стара јеврејска тактика влада у глави бачког портпарола Синода Иринеја Буловића  –  на сва неугодна питања не одговарати док се не забораве. Али Господ наш ће нам дати снаге да Вас стално подсећамо да се ова издаја никако не заборавља. Јер, све је на верном народу остало. Ако успемо, као верни народ у Грузији, да притиснемо епископат да изађе из секташког Светског савета „цркава“ –  добро јест, а ако не успемо – презадовољни бићемо чињеницом да до краја нисмо са Вама саучествовали ни у једном од јеретичко-расколничких злих дела која нити решавате, нити помињете.

     О, епископи, поверујте да је Божија земља и све на њој, и не протерујте Бога  из душа народних својим лицемерјем и саблазном дипломатијом. Бог не плаћа сваке суботе, али плаћа сигурно – гласи пословица; стога немојте мислити да ће се заборавити деценијама потапане Светиње по Србији, рак екуменизма по душама народним, модернистичке реформе и све остале саблазни које прећуткујете да би нас све покушали у тишини приложити на олтар сумњиво-православног Сабора који масони спремају на Криту. Знамо Вас по делима Вашим; стога покајте се и браните Православље од масонима окупираних србских власти док још није касно за испуњење завета које Богу и народу дадосте. 

     Срамна продаја Светиње Грачанице од стране епископа Лаврентија и Милутина, нераздвојних другова и послушника масона Душана Михаиловића, награђена је изабрањем Милутиновог чада за епископа. А епископ Милутин, начусмо, међу осталим епископима, већином екуменистима, иде у делегацији СПЦ на Сабор, на Крит. Сети се, владико, откуда си отпао… (наиме, одрастао је украј ове чудотворне Грачанице [за коју каже да је „отишла на Небо“  уместо да без маловерја каже  “у каду звану брана Ровни која се може испустити у свако време“] и изговарао је светоотачке беседе 2007. и 2008. г. све док га неко није уплашио, нечим уценио или поткупио) и не дај се ни у Ваљеву ни на Криту са безбожником у јарам масонски ухватити…

     Литије Београдом за заустављање потапања Грачанице и спречавање даљег епископског разводњавања Светог Православља неће престајати да се покрећу сваке суботе у 15 ч од Владе РС до Патријаршије и РТС – само са уздањем на помоћ Христа Бога и Његовог Светог Архангела Михаила. А  у људе не полажемо наду, пре свега ни у себе, а потом и ни у кога од властодржних људи. Познајмо истину смирењем, и Истина ће нас ослободити од саучешћа у великој ратној казни која се приближила као плата за велики непокајани грех свег народа нашег и свештенства његовог. 

монах немонах Антоније са тротоара испред Владе РС

 ИстиноЉубље свима Вама!