Православном Литијом против „геј-параде“ 2011

Због важности наступајућих догађаја, сви најновији свакодневни извештаји са Грачаничке страже ће се низати испод ове статичне позивнице за Православну Литију против „геј-параде“.

Православна СвеСрбска Црквена обавеза:

Муж је браник жене и ђетета – Народ браник Цркве и племена

(Владика Његош)

Православна Литија против „параде“ срама (коначан распоред)

Православно братство У.Г. „ИстиноЉубље“ моли све Уистину СРБЕ да напокон превазиђу све традиционалне ситничарске поделе и покрену се у одбрану духовних и националних темеља нашег народа доласком на Крстоносну Литију Православаца против „геј-параде“ 01. октобар. 2011 г.(тј. дан уочи „параде“). Литија креће у 16(шеснаест) часова испред Саборне Цркве у суботу 1.10., и тече улицама Краља Петра, Кнез Михаиловом, Теразијама, Славијом, све до испред Малог Храма Светог Саве на Врачару где ће се одржати Молебан за спас српског рода и свеноћно Молитвено бденије све до јутарњег почетка недељне Свете Литургије(9:оо час.). Ако Господ да, Литију са барјацима, иконама, појцима и верним народом ће предводити отац Жарко Гавриловић са многим храбрим Православним свештеницима и монасима. Наравно, као и до сад, да предводи Крстоносну Литију понизно умољавамо и Његову Светост Патријарха Иринеја, као и све Епископе и свештенике српске.

НОВОСТ је да ће сви који су у души Богоревносни и жељни одлучније се супротставити овој пропагандној свесаблазни, која нас и децу нашу, сваке године препредено вреба, остати код Храма Светог Саве на свеноћном бденију све до јутарње недељне Свете Литургије(9.оо час.) после које ћемо наставити, ненасилну – али одлучну, молитвену Литију, насупрот сатано-промотивне „параде срама“ – сада, пак, натраг од Храма Светог Саве, Славијом до Храма Светог Марка – поново ка Саборној Цркви.

Пажња: Највероватније, уколико припреме Православног отпора буду опсежније да ће покровитељ „геј-параде“ – Државни апарат – вероватно променити време одржавања „параде“ (како би нам пореметила организацију Православног отпора) – САМО У ТОМ СЛУЧАЈУ и термин наше Крстоносне Литије ће се ускладити са датумом „параде срама“ – и увек ће бити истом трасом, са почетком у 16.час. од Саборне Цркве ка Врачару (дан уочи „саблазних парадера“), па, свеноћним бденијем до Свете Литургије у малом храму Светог Саве и наставком Свете Литије натраг ка Саборној Цркви.

Комунисти су кроз мутирано образовање и безбожне забаве умногоме разводнили Веру Православних народа, а демократе, ево, чине и корак даље у истом масонско-јеврејском смеру – са крајњим циљем довођења Антихриста – тог „глобалног цара свих богоотпадника“, стога нам једино и преостаје да се повратимо једином Светоотачком вечноносном смислу нашег живота овде на земљи: Православном Христу Богу Светосавске Србије.

Када је Свети Николај бранио Србе од исмевања непријатеља због „традиционалне српске“ неслоге, изговорио је следеће:“неслога је србски мирнодопски спорт“ – док су Срби у свакој невољи самилости и сложни у Христу! Сада, браћо, није време мира па да терамо по „традицији“, већ време најжешћих лукавих напада непријатеља на темеље наше Православне духовности, стога је Србска слога насушна заповест Јединога нашега – Христа Бога.

„С Вером у Бога за Православље и Отаџбину“

Истинољубље свима Вама  – монах-немонах Антоније (Драган Давидовић)

Одговори

  1. Treba da se sramite što vrbujete starce da u po noći po novobeogradskim blokovima lepe promotivne plakate za vaš klerofašistički marš koji je veća sramota i za državu i za crkvu nego što je ono protiv čega se „borite“

    • Срамота је, заБлокирани брате, што смо толико обезосећајили да ни не примећујемо да државу српску одавна ни немамо, Цркву нам одавна плански урушавају, а вековни морал народа све више теже свецело погазити и извитоперити, а ти си Блок – брате, још и више, пожелео да се допаднемо масонским нам непријатељима. Срамота је увреда врлине, и Извора Врлина, а не устајање против антихришћанстава и сатанизама које нам се свенародно пропагандно све више намећу. Иако си поменуте „старце“, помало, препредено измислио, ипак, твој коментар објављујемо стога што не садржи претерану дозу неваспитања. БратеПравославнаБратеСрбија


Постави коментар