Допуштањем конзервирања Грачанице, стављамо се на страну непријатеља Божијих !!!

Светињу Грачаницу донели одлуку, наредних месеци (или дана), затрпати глином и изнутра и споља, и тако је “спремити” за потапање проклетим “националним пројектом” хидро-акумулације Ровни – на основу хитне одлуке Републичког завода за заштиту споменика, да призна ЈП Колубари пројекат “конзервације” Грачанице – насупрот недавној савесној одлуци ваљевског Завода.

Употребну дозволу погуној брани Ровни, по хитном поступку, је изгледа већ прогурао “побожни” министар Велимир Илић прошле недеље, исти онај, који им је пре неки дан помогао, да у катастру препишу Светињу Грачаницу на власништво корумпираног ЈП Колубара-Ровни!?

Епархија ваљевска и даље поразно срамно ћути ?!?

Искрени хришћани знају, да су они последња одбрана немањићке Светиње у срцу Србије, од домаћих СПС и осталих изрода, зато морају ових дана бити на нарочитом опрезу ослушкујући позив за узбуну!

Допуштањем конзервирања Грачанице

стављамо се на страну непријатеља Божијих!

По хитном поступку Републички завод за заштиту споменика културе је оборио одлуку ваљевског Завода, да ЈП Колубара-Ровни није испунила услове овог завода у пројекту “конзервирања” манастира Грачанице !? Чудотворна Светиња Грачаница је тако доведена у екстремну опасност, да наредних дана, када почну радови на погубној хидро-акумулацији “Ровни”, буде изнутра и споља затрпана глином, и тако оскрнављена буде “припремљена” за потапање!

Масонска држава је, кроз своју последњу карику – Велимира  Илића, који им је опет помогао, овога пута да коначно добију употребну дозволу за хидро-акумулацију Ровни, печатирала своју организовану упорну вишедеценијску богоборност. Тако да сада остаје, да народ одбрани Светињу свога Бога – ако ли Му је веран, ако ли Га воли – ако ли има савести још!

Сва могућа нова судбоносна дешавања, као и организовање протеста одбране Светиње Грачанице, молимо Вас пратите овде, јер су нам друге могућности угушене, и ширите их где год можете, како би се сви истински хришћани Србије, обавестили о нападима на корене нашег духовног и биолошког битисања и стали им у заштиту.

Ако су нас прошле године нека сабраћа опонирала коментарима “не треба још стражарити код Грачанице – то су само археолошка истраживања, а не скрнављења”… “не треба бранити уништавање природе око Грачанице, већ се треба спремити за сам напад за Светињу”,  “не ради се ово овако и није добро то тако”… Ево, нажалост, сада се управо приближавају они дани на које су се позивали. Сада  неће бити више могуће изнаћи објашњење, што нисмо бранили своју Светињу коју Дачићеви следбеници смерају дефинитивно затрти!

НЕМАЊИЋКА ГРАЧАНИЦА – ПОТОМЦИМА НЕМАЊИЋА

а непокајани безбожници нека се ухвате сами у богоборну замку своју!

ИстиноЉубље свима Вама!

Одговори

  1. http://www.vaseljenska.com/misljenja/nova-sezona-organizovanog-zatiranja-gracanice-otpocela-je-na-svetu-nedelju/

  2. Lepo kaže Vaso Pelagić da više vredi jedan arteški budar nego sve pravoslavne i krivoslavne crkve i manastiri što ih ima na zemlji. Manastiri i crkve su privilegovani domovi neznanja, mračnjaštva i zaglupljivanja, a hidroelektrane proizvode energiju što ih čini daleko korisnijim.

    • Сем што се упињеш да будеш безбожник, надам се да ниси и интересно упетљан у мрачњачки пројекат Ровни, који ће поред Грачанице уништити и сва чиста подземна језера ваљевског краја – о чему постоје многе научне студије. Што више правиш биунара – све ти више требају, људи данас сто пута брже путују него пре 100 година па су и сто пута несрећнији и раслабљенији духом. Лако ти је брбљати кад си здрав, али кад доспеш до онога кад ти ни духовник Пелагић не буде могао помоћи, схватићеш колико је потребна чудотворна Грачаница, верујем да нећеш одоцнити, да ти неће бити касно. Сви велики људи су разумом схватали колико не знају и колики смо гости на овоме свету, а само масони и глупаци мисле да све знају и да ће све постићи. А заборављају да ће малени мекушни црв и све „великане“ погрицкати, а горди саможиви духовни црв им душе вечно жуљати. Ако не знаш колико не знаш, не мој се бар тиме хвалити, и немој устајати на децу и светиње Светога Саве и Василија острошког,!


Постави коментар