Објављено од стране: ИстиноЉубље | 21. септембра 2021.

Забрана ЛИТИЈА Београдом ?!?

Дабнашња примедба нашег ИстиноЉубља полицији због претње трајне забране Литије

+++

+++

 

МУП Савски Венац

и свим другим функционерима из врха полиције

Није нам знано која се то особа, или група, међу вама и зашто намерила да у име све Полиције и државе ван закона и елементарних људских права пресуђује Народним Литијама Против Опште Издаје Србије, Устава и Народа;

Издаје: било распродајом земље и привреде странцима, било Бриселским антиуставним споразумом или пројектом велике Албаније у виду „Опен Балкана“, било планским насељавањем миграната, безбројним неоснованим отимањем деце из родитељских породица, јавном и медијском, насилном, промоцијом настраности и свих видова неморала, лажним и заглупљујућим системом образовања, хемијским запрашивањем свег народа и животне средине кејмтрејлсима, и на крају овим застрашивањем и наметањем политичко-медицинског терора и геноцида експерименталним и отровним вакцинама (за чија нежељена дејства и смрти народа насилници одбијају одговорност), и психофизички штетним по здравље деце, а и свег народа, маскама, као и непоузданим и опасно дезавујишућим ПЦР тестовима који стварају произвољне бројке којима манипулатори из власти застрашују народ и држе у стању опште параноје и страха.

Дакле, Народне Литије као опомена народу усред геноцида о свим опасностима којима је изложен од Америке, Натоа и безбројних домаћих издајника које трају 5 пуних година, 6 месеци и 13 дана, за чије време одржасмо 279 Литија у покрету легално пријављених и за таксе уплаћених по 50 евра за сваку устаљеном трасом Влада-Патријаршија-Скупштина-РТС-Влада, притом, уз свакодневно пријављено појединачно одстојавање народа испред зграде „Владе“ у Немањиној где ће у суботу бити 1999-ти дан (хиљаду девет стотина деведесет и девети дан)… и све ово а да, ни суботње Литије у покрету а ни народ статично и свакодневно, наш ИстиноЉубиви народ није начинио НИЈЕДАН безбедоносни прекршај или инцидент.

Иначе, били би смо веома збуњени да нам ово пишете као слободни Срби и држављани независне Србије који имају некакву власт над најважнијим националним питањима а камоли над питањем родољубивих слободних нашина протестовања. Јасно је да смо потпуно окупирани, јасно је нама. Али, пошто се ви непрестано правите сувереним и независним режимом и влашћу, бар вас као, надамо се, Православне Србе, питамо ко вам је наредио овакво скрнављење и терор над елементарном слободом народном (да бар протестује ако је већ у свему обесправљен и онеправдован) као што је случај у овом покушају забране наших родољубивих Литија које отрежњују и буде и народ и власт да не живе у лажи, издаји, лакомству, неморалу и злочинима против својих ближњих, прво свог па и свих других народа.

Најавили сте нам да до ноћас у 12 (у ноћи празника Рождества Пресвете Богородице) доставимо допуну пријаве Литије под условима које је немогуће испунити, па се стиче утисак да је донети закључак у функциј забране Литије, а не довођење пријаве за Литију у потребну правну форму. Потврда тога је и непостојање права жалбе као ванредног правног лека.

Дакле, скуп улицама у покрету (Литија) за наредне суботе је унапред пријављен, обавештени сте, а ако ли нас у томе што траје готово 6 година стварно спречите, остаје наше право на протест који ће се одржати на тротоарима, у покрету или не, а уз уобичајено поштовање, као и до сада на свих 279-Литија свих наших обавеза.

Сваком вашом наредном мером ће само кристалније избијати чињеница да сте све ове године, у комбинацији диктатуре политика-медији-полиција, чинили према нама све како наше Литије не би биле видљиве, и то у тој мери да нас ниједан новинар или медиј није смео поменути, чак, ни само сликати.Тихо сте нас покривали маглом општег игнорисања а притом глумећи „демократију“, као да „дозвољавате свачији протест па и Литије“. Сада видимнајављујете да ћемо јасније да видимо стварну вашу „демократију“ на делу, мада, демократија и није толико битна колико људскост (а да и не помињемо Хришћанство) међу властодршцима и на речи и на делу.

Иначе, ако сте, можда, мало љути због неке „насилно настране вечери“ када сте обезбеђивали промоцију беле куге и јавног разврата нашој деци и целој Србији и тамо неких јаја која су летела од једног појединца међу нама на вас, а уз образложење свих издаја у којима систем Колоније Србије меље сопствени народ- то нити је кривично дело а нити је прекршај који би био разлог, ни пред Богом ,ни пред народом или било којим законом- да би се спречило ово Саборно вишегодишње Православно Сведочење, тј. исказивање протеста Православних робова окупираних од лажних политичких патриота који, у име Америке и Натоа, квинслишки влада и разара преостале остатке србског националног бића, вере, традиције, државности и културе.

Даће Бог, ми ћемо се за наша режимима, полицијом и медијима угрожена људска права борити до краја, а ви гледајте, не само да не погазите своје законе и уставе које сте се обавезали да спроводите, већ пре свега гледајте да не погазите Закон Савести у себи који је Господ Бог дао свакоме, јер, последице првога су привремене а последице упорног и, не дај Боже осионог, гажења другога Закона, могу бити вечне.

Питамо вас, Чиме смо на Литијама наудили Богу Светога Саве и свих Срба, Јединој Истинитој Вери Православној којом верује и постоји народ Србски или било коме појединцу у роду нашему лично наштетили Народним Литијама… А ако ли је само систему, па систем нас притискао и гази и расрбљује све више и више из дана у дан… Јер када су пресудне борбе за Истину Божију; Веру и здравље народа свога и слободу Отаџбине, онда на овим Светим србским просторима важи само она једна КО НЕ ДОШО У БОЈ НА КОСОВО… остало знате. Како-год, видимо се ускоро а и виђаћемо се чешће, даће БОГ.

За ИстиноЉубље:

ИстиноЉубље свима Вама!


Одговори

  1. Отац Тадеј:

    “За Цара Славе,
    за Оца Небеског,
    ми борбу водимо
    зло да покоримо.“


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: