Објављено од стране: ИстиноЉубље | 18. октобра 2020.

ВИДЕО са 232-ге Литије Окупираним Београдом (17. октобар 2020.г.)

Православне Исповедне Народне Литије

Литија Окупираним Београдом бр. 232.

За Спас Окупиране Православне Србијe 17.10.2020.

Будући опис Видеа за Јутјуб:

Православна Исповедна Народна Литија 232-га по реду централним градом окупације Србије- Београдом.

Истином против издаје до кРаја, тако нам Бог помагао!

Притом, нас сви остали „патриотски“ организатори скупова по Београду већ 4,5 године игноришу или клеветају. Основно је: Народ се мора определити за Православље и побожност па ће слобода тада неминовно Свише доћи. Ове Литије не можете видети нити о њима чути игде сем овде и на јт каналу „Свакодневни протести испред Владе Србије“.

Стога, пошто нас и оснивач ове мреже систематски гуши, а ви помозите и поделите где можете ове вести- најважније вести протекле недеље а у Православном светлу сагледане усред логора Србија (и то сваке нове недеље увече).

Коментари су искључени јер нема средине, или нас претерано хвале или се ботовски лукаво хули и злурадо клевета. Нема аргументованих коментара који говоре о самим говорима из видеа, тако да кад обришемо оне ботовске, остали би само они који нас хвале преко мере, а ми нећемо овде правити нездраву- већ ИстиноЉубиву средину.

За ону браћу и сестре који би имали нешто јако важно да питају, трудићу се да одговорим на мејл: monahantonije@gmail.com

Нема важне теме нити информације коју ћемо заобићи у видеима, као што је то било и до сада у протеклих 4 године и 7 месеци, јер ово је борба за очување екуменистима, политичарима и лажним патриотама разаране Отаџбине Србије, борба против свих сегмената издаје, и то, поређаних од највећих па наниже.

Знамо да ћете се већина зачудити, како то да ово све сведочите и говорите а нико не жели бити са вама од разноразних организатора скупова, али то је већ питање за њих, ако уопште и распознају и хоће да кажу да ли су робови зависти и демона или Удбе (мада им обоје изађе на исто).

Богу хвала на свему, јер само Његовом помоћу ово опстаје и уз безбројна искушења од духова злобе и домаћих издајника које Нато овде пребирава из комплетне окупационе политичке сцене- по томе који више пред њима шени и спреман је више народу наудити и Србију расточити.

Не идемо да гостујемо нигде по интернет каналима, јер нећемо да промовишемо ничија места на којима Православље Христово смешавају са разноразним шарлатанима и умишљеним свезналцима који зло уче- али, пошто нас и сви они блокирају, а ви ово не заборавите поделити пријатељима и познаницима. Мада, и ако то не учините, Истина је Божија и победиће триумфално у време своје у будућој оправослављеној и покајаној Србији.

А ако вам кажу острашћени коментатори, које ова истрајност и пожртвованост у сведочењу Литија боли: ту је неки размонашени, кажњени, или, то су расколници и сличне остале клевете (које Удба и прелест појединих подмећу), знајте да је све што говоримо по савету Светих нам отаца и да смо сви недељом на Литургији у храмовима СПЦ.

Ово је јавна друштвена борба против јереси (кривоверја) а како нас не би уништили екуменским спајањем Патријаршије СПЦ са папистима, а нити поробили лажима, саблазнима и домаћим издајама ове Натоом режиране страшне окупације.

Иначе, ова окупација која траје и јача деценијама због непокајања народа и повратка Вери у Господа а не у људе- ових дана Корона-геноцидом уз све остале преваре и саблазни разорно продире, не само у суверенитет и морал државе и народа, већ, уз насилно „лечење“ од њихових отрова којима нас посипају из ваздуха (кејмтрејлс авионима) деценијама, сада одузимају основна људска права и слободе.

Господ нам само може помоћи ако ли се угледамо на Светитеље Његове- а Они нам кажу „Ћутањем се издаје Бог“, као и да, када је Вера и Отаџбина гоњена нико не сме ћутати и игнорисати своје обавезе пред Богом Истине и Љубави Православне и пред нашим ближњима. Тако нам Бог помагао да душом и телом здрави будемо и смисао даљег постојања Србије остваримо! Амин! Амин! Амин!

ИстиноЉубље – свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: