Објављено од стране: ИстиноЉубље | 13. децембра 2018.

ЗНАМЕЊЕ ВРЕМЕНА- Јеврејске антихристовске припреме… Комплетна сутрашња Житија Светих (звучни запис)…

Вести са Православне страже: Четвртак, 13.12.2018.г…

Свакодневно се одржавају и целодневни непрестани Православни протести испред назовивладе Србије…

Свакога дана непрестано за Православну слободу Србије узастопно већ 1 003. дан по реду…И данас одстојасмо испред назовивладе Србије све очекујући нову Православно исповедну 144. заредом Литију Београдом, субота, 15. децембра 2018.г. у 15:30 испред зграде „Владе“

Кад у овоземним правилима важи изрека „ко чека тај дочека“ колико је то остварљивије за оне који чекају са Православном вером помоћ од Бога Живога и Свемоћнога…

+++

„Онај ко не изабере да пострада за Истину Божију, биће кажњен много болније страдањем које није изабрао.“Свети Марко Отшелник

+++

Комплетна сутрашња Житија Светих (звучни запис):

Св. пророк Наум, Св. Филарет Милостиви, и други Свети (14./1. дец)

ИстиноЉубље свима Вама!

+++

Следе вести које само наизглед изгледају страшне али које не смеју изазивати икакву смутњу међу Верним Православцима Христовим… Јевреји се две хиљаде година спремају за Антихриста, и ево уверени су да су га ишчепркали међу демонима. Наиме, по Православним пророштвима, ова самоизабрана секта Јевреја, чији очеви нису познали Бога Авраамовогаи свих Правоверно побожних- Христа, већ Га распеше; секта зловерних чија покољења слепо и непокајано следоваше делима и умишљањима својих богоборних предака, нажалост, данас је на врхунцу своје ђавоиманости, земаљске кратковремене моћи и истрајног слепила за Благодат Божију… Тако да, кажу, требало би ускоро да промовишу свога ђавоиманога „месију“ пред целим светом, и зато позивају представнике 70. народа који треба, око Јевреја, као, да представљају таму и смрт које секта Јевреја треба Антихристом својим да „просветли“. Дакле, прво да га промовишу у свету, па ће полако да увуку цео свет у кризу и глад, из те глади- у програмиран рат са циљем да побију већину човечанства на обе подметнуто зараћене стране… да би на крају тог режираног од њих страдања а које ће бити допуштено од Бога због неправославља, земљољубља и богоборства света овога, инсценирали свога раније најављеног „месију“ као наводног зауставитеља тога рата и доносиоца мира… Тај ђавоимани богоборац ће се представити као „посланик божији“ и превариће многе својом привидном „добротом“ и свако ко му се поклони и прими његов жиг на десну руку или на чело- неће имати могућност покајања… Међутим, када на крају тога великог рата њега Јеврејска секта покуша да прогласи за „цара свега света“- даће Бог да се Његова Православна Русија ослободи јарма жидовског и ослободи све Православне народе на дуже време… а њихов Антихрист ће свем осталом свету бити на пропаст ако га буду следили… Наравно, касније ће доћи и време када ће многи садашњи Јевреји схватити заблуду својих праотаца и превару Антихриста и повратити се Православном Христу Богу нашему Кога се њихови претци одрекоше и мржњу двехиљадегодишњу у покољењима својим одржаваше… Наравно, све ово што рекосмо сведочи да је врме близу, али исто тако и да се све ово може одложити искреним оправослављењем и побожношћу на делу сада декларативно изјашњених, крштених али маловерних, православних народа. Господ Бог наш Православни нам свагда свима помагао и сви народи Истину Његову, спасења свога ради, у Јединој Цркви Његовој пригрлили и сви се, тако једино могуће, спасили! Амин… (коментар ИстиноЉубља)

ЗНАМЕЊЕ ВРЕМЕНА 

Синедрион позива 70 нација на посвету олтара Трећег храма за Хануку

 

Народ који ходи у тами видеће видело велико, и онима који седе у земљи где је смртни сен засветлиће видело. Исаија 9:1 (Израелска Библија)

Нови Синедрион објавио је проглас за 70 нација које ће се за Хануку читати на церемонији у Јерусалиму последњег дана празника. Свечаност ће обухватити посвећивање каменог олтара припремљеног за употребу у Трећем храму. Проглас је предвиђен као позив нацијама да учествују у Храму и да добију „благослов“…

Олтар је тренутно у облику слободних камених блокова који су спремни за превоз до храмске горе где ће се чувати на начин који ће им омогућити да се превозе и монтирају кад дође тренутак. Када буде завршен, олтар ће имати девет квадратних стопа са обе стране и висину од пет стопа, а имаће и платформу за свештенике да се попну. Одлука о припреми блокова и свим детаљима о њиховом састављању резултат је дугог истраживања чланова Синедриона у сарадњи са Храмским институтом. Камен је направљен од газираног бетона и погодан је за употребу у храму. У току су планови за припрему новог комплета од правог камена који се сматра идеалним материјалом за изградњу олтара.

Одржаће се детаљно поновно усвајање Корбан Олах Тамид (дневно жртвовање). Коханим (јеврејски мушкарци из свештеничке касте која потиче од Арона) који носи библијски одређену одећу ће водити церемонију. Локација је још непозната, јер општина у Јерусалиму процењује безбедносне ризике да ће јеврејска церемонија ове врсте убрзати муслиманско насиље ако се изводи пред храмском гором. Такође, питање је и да ли ће Коханим ритуално заклати јагње или ће бити донето већ припремљено месо. Иако је Синедрион добио све неопходне дозволе од владиних организација задужених за клање животиња, они и даље чекају да општина одобри тај део церемоније. У сваком случају, месо ће бити печено на новооткривеном олтару.

Свештеници ће такође извести и ритуал корбан минцха у којем се приноси жртва од житарица која прати корбан тамид и приноси се заједно са либацијом вина (несацхим).

Велика менора ће бити упаљена као део церемоније. Рабин Хилел Вајс објаснио је значај одржавања церемоније последњег дана Хануке.

„Према јеврејској традицији, табернакул и свештеник Арон били су освештани за службу последњег дана Хануке“, рабин Вајс је објаснио за „Брејкинг Израел Њуз“. „Прикладно је да позовемо нације на церемонију пошто је Ханука о довођењу светлости у таму. Требало је да Јевреји ураде то за цео свет,“ рекао је он, цитирајући пророка Исаију.

И рече ми: „Мало је да ми будеш слуга да се подигне племе Јаковљево и да се врати остатак Израиљев, него те учиних виделом народима да будеш моје спасење до крајева земаљских.“ Исаија 49:6.

„Јевреји су доведени назад у Израел како би ширили светло међу народима,“ рекао је рабин Вајс. „Како су мудраци упутили Јевреје да се моле сваког дана, „На Сиону ће сијати нова светлост, и сви ми би требали заслужити за ово светло ускоро.“ Ова светлост је Тора, светлост Торе која долази од Сиона, која открива сакривене аспекте Бога.“

Рабин Јосеф Бергер у екслузивној интервју за „Брејкинг Израел Њуз“ напоменуо је да су учињени невероватни напори да се обнови Трећи храм, чак су и сви потребни прибори за услуге спремни. Међутим, за сада нема златне круне за месију који ће изградити храм. „Као симбол нашег уверења да је тај период чекања доласка месије завршен, морамо припремити круну“, јер је јасно да је долазак месије близу и неизбежан, или боље он је већ овде и само чека да се отвори“, завршио своје излагање рабин Бергер.

Церемонија ће такође бити део текућег напора Синедриона да успостави мађународну организацију засновану на Библији, која ће заменити Уједињене нације. У том циљу, задужили су рабина Јоела Шварца, председника Синедрионског суда за Ноахиде, да припреми проглас који ће описати духовну основу организације. Рабин Шварц је један од најцењенијих учењака Торе у својој генерацији, плодан писац и добитник Московиц награде за ционизам.

https://www.breakingisraelnews.com/117830/70-nations-hanukkah-altar-third-temple/

Приредио и превео: Милан Старчевић

 


Responses

 1. Помаже Бог.
  Видим да сте ставили овај чланак о трећем храму. Надам се да неће бити ништа ускоро с трећим храмом. Ипак морају да униште Куполу над каменом храм и Ал аска џамију које су два храма муслимана која се налазе на месту новог храма.

  Међутим, хтео сам да вам кажем нешто битно. Може бити да се и зна ко је Антихрист. Ако је то та особа, он је већ откривен јавности, тј. показао се.

  Овако да вам каже, још од проглашења Јерусалима главним градом од САД-а Жидови су просто фасцинирани том одлуком Трампа. Нормално, већ су направили медаљоне са ликом Трампа на њима. Медаљон има приказ Трампа и персијског владара Кир-а са једне стране, а са друге стране је трећи храм. Њима нормално треба трећи храм да би тамо крунисали Антихриста.
  Што се Трампа тиче он је како се може видети уствари скроз под влашћу Жидова, он им је просто роб још од тога што су га спасили од банкрота када је био душжан 70 жидовским банкама око 4 милијарди долара. Све се о његовим вежбама може сазнати овде: https://www.youtube.com/watch?v=YW4CvC5IaFI
  Своју кћерку је ето удао за Жидова. Е сад има нешто ту још мутно.

  Изузетно чудна особа у свему томе је уствари један Жидов који је његов саветник. Осим тога сви саветници око њега су или Жидови или про-жидоваски орјентисани. Овај је један који има највећу моћ, и он је био на отварању амбасаде САД у Јерусалиму. То је његов зет, муж његове кћерке Иванке Трамп. Он се зове Јаред Кушнер. Он је син неког тајкуна Кушнера који има Кушнер компанију у Њу Јорку која се бави трговином некретнина, ухапшен је био због утаје пореза и злоупотребе сведока и онда је отишао у затвор. Тако да га је наследио тај син Јаред. Јаред као и цела породица је ултра жидовска, он је ишао у посебну средњу жидовску школу. Завршио је факултет владања на Харварду и негде другде. Оженио се Иванком у жидовском храму тако да је она прешла на жидовску веру. Он и његова жена су део Хабад жидовског покрета који су фанатични у чекању Антихриста и изградњи храма. Тако су посетили у САД-у неку гробницу неког рабина из Хабад покрета који је уствари био тешки фанатик у тим стварима. Е сад Јаред је купио зграду у Њу Јорку названу „666 пета авенија“. Купио ју је за рекордних 1,8 милијарди долара. То је рекор потрошених пара за зграду у историји САД-а. Значи намерно је купио ту зграду баш због броја. Има 37 година, таман године за Антихриста, висок је 191. цм, релативно висок како је описано за Антихриста, мршав је. Он је ишао у Израел да мири муслимане и израелце. Водио је Трампову кампању прије избора. И сви га хвале, сви медији, иако ЦНН увек има нешто против Трампа они га исто хвале, ББС га назива генијем итд. Све су то чудне ствари.
  Има изузетно чудне очи, кажу да је као робот и да му кожа изгледа као од пластике. Просто изгледа као да неко дргуи гледа кроз њега. У говору је изузетно спретан, значи прича, а ништа не каже.
  Има приступ свим тајним подацима у Трамп администрацији и води групу за иновације у САД-у (значи везује се уз технологију, као што ће бити Антихрист).
  Баш сви медији га хвале називајући га генијем, моћи иза престола, човеком од челика (као што ће сви хвалити Антихриста).
  Фризура му изгледа као код Супермена а то је жидовски лик за гоје – антихрист-жидовски месија. Такође исту има фризуру као код последња три филма Бетмен (што је исто жидовски лик, вероватно представља антихриста у филму). Такође, има исту фризуру као антихрист у филму Предсказање. Такође изгледа слично као Бејл у филму Амерички психо (јако гадан филм за гледање).
  Понешто о њему се може овде погледати иако ништа ново од онога што сам рекао: https://www.youtube.com/watch?v=KqEIIRsPBZY&bpctr=1544984989
  Овде се може видети како је он чудан: https://www.youtube.com/watch?v=td9qhhOJp2U
  Не кажем сад да је он Антихрист, али ови Жидови сигурно хоће да га ставе на то место. Ако јесте он тај, још је млад, за једно 10-15 година би могао да буде крунисан.
  То је све чудно и у вези његове жене. Иванка Трамп је ишла у жидовски вртић и каже Трамп како је био јако задовољан што је срећна и после пева жидовске песме. А он је просто због дуга који су Жидови искупили просто постао њихов дужник, сигурно је стога све испланирано да она и иде у жидовски вртић и после се уда за онога којега хоће да поставе њиховим месијом. Зато је и изабрана јако лепа особа да се уда за њега. Просто је све ту мутно. Било како било сигурно га они хоће на тој позицији, али је питање хоће ли бити, многи су били сматрани жидовским месијама, али ето нису били та особа тј. Антихрист.

  Не кажем ето да је он та особа, ко зна можда је неко други, али стварно има нешто у вези њега због чега личи као да је то он.

 2. Овде има канал са најбољим информацијама о завери (пазите само на покоји антихришћански видео): https://www.youtube.com/channel/UCaRjFptz7970mppuiGuZtpQ/videos

 3. Има још ту вести о томе како Жидови планирају да поруше Куполу над каменом. А то не могу још да направе, јер им нормално не дају муслимани. Значи, морају практички да истребе муслимане да би постигли тај циљ или да то муслимани допусте.

  Жидови стоје иза рушења две зграде близанци у САД-у, иза довођења муслимана у Европу. То се све доказује у оном каналу Know more news. Неки видеи особа које интервјуише имају антихришћанске ставове, али је канал сигурно најбољи што сам видео.
  Жидови имају чак и своје теоретичаре завере тј. алтернативне медије као нпр. Алекс Џонс – Infowars, Drudge report и др. готово сваки од популарних америчких теоретичара завере има неку везу са Жидовима.
  Народ је просто преварен, боре се против либерала и атеизма, и комунизма , а падају у Жидовску мрежу. Тако су многи у САД гласали за Трампа јер се представљао као конзервативац, борац против глобалиста, побожан хришћанин и друго. А још су га алтернативни медији који се наводно боре против глобалиста нон стоп хвалили и сада га хвале.

  Међутим, светска завера је изузетно једноставна.
  Иза свега стоје Жидови, све врте око малог прста. Они стоје иза масонерије, иза илумината такође, (то су уствари комунисти). Доказ да владају и илуминатима је следећи. Познати илуминат је Џорџ Буш. Ето он је члан илуминатске групе Лобања и кости са Јејла, а познато је да је он и покренио жидовски рат против муслиманских терориста, тј. против муслимана.

  И растурили су Афганистан, Ирак, кренули на Сирију. На листи је Иран, Сомалија и друге муслиманске државе, а све је с циљем да могу растурити муслиманске џамије на брду храма, изградити трећи храм и крунисати тамо Антихриста.

  Масонерија још од оснивања, од краја 16. века сања да обнови Соломонов храм. То је центар масонерије. Тако да су врероватно Жидови и утицали на оснивање масонерије. Било како било они се савршено слажу и масонерија штити Жидове. Жидови се слажу и сатанистима, а вероватно мисле да је непомјаник и њихов бог једно те исто.

  Ето популизам расте у Европи, мржња према муслиманима се повећава док ови чине злочине у Европи. Тако све иде како Жидови планирају. Про-жидовски популизам ће борећи се против либералиста просто ојачати и сигурно ће учествовати у ратовима против муслимана. Прича се да Жидови имају јак утицај и на Путина.
  Тако да су успели све да преваре. Мајсторска завера се свуда види.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: