Објављено од стране: ИстиноЉубље | 9. децембра 2018.

Извештај и ВИДЕО са Православног сведочења 143. по реду (08. децембар 2018. г.) Опомињуће Православне Литије

Вести са Православне страже: Субота, 08.12.2018. г.

Непрекидне суботње Литије за оправослављење окупиране Србије

Сусрет 143. Православне Литије са протестом лажне „опозиције“ и стварно наивног народа

Православно засведочила и 143. узастопна Литија Београдом,

o дубинама издаје окупиране Православне Србије

По сумрачном и кишном дану, у дану када је и лажна опозиција најавила своје окупљање, уз ситне дискретне зачкољице полиције, Богу хвала – одржана је и 143. по реду Православна Литија Београдом… 

Пошто смо претекле недеље од све те ‘опозиције’, која је само подлога привидног легитимитета издајницима на власти, чули да је у Скупштину из Владе стигао предлог за промену Устава – уз најављивање референдума на пролеће којим би се народу подметнула издаја Светог србског КосМета… били смо условљени да на брзину одштампамо и још два неопходна плаката, први: ,,Космет јесте Србија, а ‘компромис’ издаја“, и други: ,,Референдум подметати нико нема право – јер је КосМет, Крвљу Светих, србство очувао„…

На почетку смо мислили да је неко баш детаљно осмислио план како се не би сусрели Литија и народ са лажно-опозиционог протеста, али како је време протицало и увидесмо дискретна подметања полиције, схватисмо да су се ипак надали да ће бити неког инцидента када се у супротним смеровима кретања испред РТС-а чеоно сусретну два мимиолазећа скупа… Први знаци полицијских подметања су били видљиви од само почетка, јер увек при почетку неке од значајнијих Литија – обавезно нам доведу неке мученике са психијатрије да би покушали смутити и ово мало окупљеног Православног народа. Дакле, прво су на окупљању испред Владе послали неког јадника који се толико осећао на смрад да се на десeтину метара око њега није могло стојати, потом се полиција правила невешта и испред Патријаршије, те намерно нису зауставили саобраћај док се обраћамо под прозорима патријарха – а како би народ са колима долазио до нас и понеко притискао сирену (ако и тај није био њихов). И на крају, када почесмо излазити из РТС-а полиција нам забрани, као, док не прође сав саобраћај – што никад нису чинили, већ им је био циљ да нас задрже у дворишту РТС-а, да не развијемо поворку Литије, да нас пристижућа народна маса која је следила лажну опозицију не би видела у свој Православној иконографији и порукама против издаје и власти и опозиције… а такође, и како би ми остали затворени масом долазећег народа, јер, у том случају, приликом проласка Литије кроз густу масу, било би прегршт могућности њиховим удбашима да заподену какав ексцес међу србским народом. Притом, држећи нас испред РТС-a, послаше нам и неког полицијског провокатора који је глумио да је попио и да хоће кавгу са нама. Тако да, после низа година искуства са овим удбашко-полицијским подметањима, прво умирисмо провокатора, потом и изађосмо у сусрет маси народа која је долазила и, без знака допуштења од полиције изађосмо и развисмо поворку Литије – полиције, која се ‘наивно’ правила као да нас у Литији ‘штити’, док велику масу народа која је долазила нико није ‘штитио’… Ако би се неко питао – зашто? Па, зато да би тамо где би нас једино поменули, у Бљицу и на Н1, могли да кажу да је ,,протест ИстиноЉубља који се бори за цркву Грачаницу Ваљевску пресрео протест опозиције“, као и да је ,,протест ИстиноЉубља чувала полиција“. Мислили су да ће маса народа када буде видела да нас чува полиција а њих не – помислити да смо ми Вучићеви… тако је и изгледало при самом сусрету јер је чело масе народа почело да звижди на Литију – али када су почели и да читају какве поруке носимо, заћутали су и почели да пљескају. Неки су се у маси народа питали а зашто идемо у супротном смеру, али то већ нек питају своје лажљиве предводнике.  

Испред патријаршије, наравно, не видесмо патријарха, као што је и до сада био случај када се дешава некакав ‘незгодан’ скуп у граду, свештеник је патријарха, уобичајено, чекао да сиђе док је говор трајао, али њега било није… све док нисмо завршили за ову суботу и већ подалеко отишли..

Ромињава киша је до патријаршије била престала, улице полупразне… али и оно мало пролазника је било погледа усмерених ка величанственој Литији која је пролазила у залеђини бине, тик поред места окупљања, и непосредно пред сам термин ‘случајно’ заказаног окупљања наивног србског народа на протесту Вучићијеве лажне опозиције.

Једино што успут сретосмо групу народа која је организовано пошла улицама на њихов скуп, народа који очигледно није из Београда, јер су сви били искрено одушевљени призором Литије а већина нас је поздрављала са три скупљена прста. Јадни и добри наш Православни народ, опет преварен, опет у контра смеру, опет слаган лажним вођама да ће нам, непокајанима и недовољно Богу обраћенима – њиховим инстант потезима бити боље…  

Испред Ненародне Скупштине стварних великоиздајника на власти и њихове лажне опозиције која им даје привидан легитимитет учешћем на изборима и у раду скупштине, поменусмо само јасне показатеље од протекле недеље који говоре о њиховом заједничком подухвату издаје србског народа. Наиме, Ђорђе Вукадиновић, из лажне опозиције, проговара питањем: ,,Како сте могли да запослите као помоћника у Влади Србије Тонија Блера који нас је бомбардовао и сада је на свом сајту (Тони Блер?!) објавио конкурс за два места саветника у Влади Србије?“. али из секте великоиздајника Вучића одговарају: ,,А ко је тога Тонија Блера помиловао од одговорности бомбардовања Србије и укинуо правоснажне пресуде наших судова против њега?“. Ту је и слепом и глупом све јасно, сваки на политичкој сцени Србије је учесник здруженог подухвата издаје народа, једино што сваки има своју улогу и своје време довршавања пројекта издаје. Све ово је, једва уздржавајући се, одслушао и вучићевац Симо Спасић, који је, каже, за нас у ћошку оставио слике пострадалих, а због доласка ,,жутих“ поставио политичке плакате, и не само политичке већ и плакате који сугеришу народу опраштање од Светог КосМета. 

Иако смо успут увидели да је полицији циљ да се Литија нађе усред масе народа са протеста лажне опозиције, ипак је и наша жеља била наизглед слична. Јер полицији је био циљ да нас затворе са масом долазећих како би испровоциали неки екцес, а ми смо желели да се са том масом народа мимоиђемо – како би видели величанствену Литију и имали могућност прочитати бројне наше Православне поруке против опште издаје… јер ми и јесмо Православно на улици да опомињемо народ да поново не залута за лажним вођама, да схвати сву ову режију издаје и да се окрене само Христу Богу и Спасу нашему, да послуша само оне који су Православно побожни и све своје мисли и идеје заснивају на Светитељима Божијим једине Његове Цркве Православне – јер без оправослављења народа неће бити ни ослобођења. Тако да смо то време чекања код РТС-а прекратили важним говором о начину финансирања наших Литија – а како нико, ни од полиције, ни од злонамерних и завидљивих, не би могао да подметне било какву лаж. Дакле, било ко да помене, умишља или оклевета било шта о финансирању и припреми Литија и нас који у томе учествујемо, упутите га да погледа снимак са 143. Литије испред РТС… И тако, и поред жеље полиције и предводника колоне народа лажне опозиције, ипак смо се измигољили испод ‘заштите’ полиције и изашли у сусрет долазећој реци народа, који су, како би угледали иконе и натписе на плакатима, отпочињали да пљескају рукама. 

Нажалост, многи народ је мислио да се ми придружимо њима иза њихових лажних вођа, тако да ћемо се виђати још на улицама све док не буду схватили и ову нову превару која је организовано отпочела, а, познато је из искуства, у Колонији Србији се ништа веће и брже организовати не може без мига окупатора и њихових домаћих лутака из власти и опозиције. Јадни овај народ не схвата чак ни то да је узданица њихових вођа из лажне опозиције- Зорана Михаиловић, а ова сваке године исмева србске обичаје и Славу своју слави са америчким амбасадором. Да ли је ово још једна епизода у режији Вучићијеве издаје КосМета, или исти, пак, није у стању да објави народу издају КосМета – па му његови ментори спремају смену са перспективнијим неким издајником? Или је ово неко решио крвопролиће међу србским народом? Четврто не верујемо да постоји…

+++

За спас потопљене Грачанице и окупиране Православне Србије

143. узастопна Литија Београдом за Православну слободу окупиране Србије, 08. 12. 2018.

(Комплетан докуметаран видео Литије за Православну архиву)

 

Богу нашему здушно захвалисмо на свему на крају и ове Литијевеома важне Литије која је, иако несхватљиво малобројна, велику Православну поруку послала бројном сусретнувшем се србском народу – који је киван на јасно видљиву издају али лажне вође још не препознаје… Богу хвала, са оволико – боље није могло. Тако да, браћо и сестре, Православни, треба да знате да је нека нова велика режија преваре отпочела и да ће свака наредна Православна Литијна порука наша бивати у наредним данима народу нашем  окупираном и вараном бивати све неопходнија… па тако и труд вашег долажења у наредним данима – свем народу нашем наивном је све важнији, одговорност савести ваше Православне све већа… а и Литије би требале бивати још чешће. Тако нам Господ Бог помагао и, иако раслабљене – ипак Правоверне, до крајње Победе Своје донео. Амин.   

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: