Објављено од стране: ИстиноЉубље | 12. новембра 2018.

Извештај и ВИДЕО са Православног сведочења 139. по реду (10. новембар 2018. г.) Опомињуће Православне Литије

Вести са Православне страже: Субота, 10.11.2018. г.

Непрекидне суботње Литије за оправослављење окупиране Србије

Православно засведочила и 139. узастопна Литија Београдом,

o дубинама издаје окупиране Православне Србије

Иако је ова наша 139. по реду Православно Опомињућа на саучешће у општој издаји Цркве и Отаџбине србске Литија почела на дан када лицемрне ‘патриоте’ стогодишњицу победе славне Православне србске војске у Првом рату прикриваху целодневним прангијањем на војним вежбама под руководством великоиздајника Вучићија који, иначе, пре само два дана ништа није имао да каже на повике ,,санџак република“… ипак је главно Православно сагледавање протекле недеље било на једном мање приметном али поруком, више значајнијем и поучнијем догађају.

Како смо отпочетка говорили да су догађаји са скрнављењем и потапањем Светиње Архангела Михаила Грачанице – пророштво целој у грех и издају потопљеној Србији – тако се то све више из дана у дан потврђује. Наиме, на проклетој брани Ровни је на Митровдан одржан протест околних мештана а дојучерашњих парохијана потопљене Светиње Грачанице, протест против бране Ровни. Питао би се неко необавештен ,,Па зашто им се нисте придружили?“ Такви ће у овом одговору добити разјашњење зашто Православна борба мора бити усамљена и сем Господа, Светитеља уз слогу Правоверног народа – не може се помагати и упрезати у привидне слоге са људским циљевима и идеологијама.

Дакле, парохијани Грачанице су под тридесетогодишњим подмићивањем попустили пред безаконом државном бандом у ‘пројекту’ проклете бране Ровни који уништава Светињу и обилне подземне изворске воде, те, зарад обећаних асфалтираних путева по селима, обећаног пумпања воде са бране у овим безводним крајевима, обећане нове цркве које ће им ови неокомунисти озидати у замену за ћутање при скрнављењу и потапању Чудотворне Светиње Архангела Михалила Грачанице… и ,шта су добили?! Ево резултата – на ново асфалтиране путеве не смеју да изађу тракторима јер их полиција одмах кажњава зато што нису регистровани. Воду са бране им не могу довести јер јер је то била политичка пропаганда и нема тога у пројекту јер би им било великих новчаних губитака – а ни воду са бране не могу дохватити, јер требало би прећи стотину метара дубоког језерског муља пре него ли дођеш до воде… а и што се тиче новоизграђене комунистичке ‘цркве’, узрујано се дошаптава народ овдашњи да је почела да пуца по зидовима. Значи, на проклетом језеру масонске бране Ровни, Срби могу само да се огледају и сагледавају грехе своје. Како на проклетој брани – тако и по свој осталој слично лукаво окупираној а непокајаној Србији.

Парохијани Грачанички и даље неће Грачаницу и Милост Божију, него хоће само проклете воде над потопљеном Грачаницом. Не виде у овим догађајима опомене Божије и не траже помоћ од Бога, већ од богобораца траже обећане сребњаке. Не понавља ли многоструко пророчка Небеска Литургија Светог владике Николаја – Закукаше Срби у невољи, ал се Живог Бога не сетише, нити Бога, нити својијех греха; А Свети Саво на кољена клечи, блиједо му лице од ужаса…

У Цркви Православној, Тврђави Истине Божије никада ништа било није тајно и скривено од верног народа. Међутим, данас имамо тајна заседања Сабора епископа са најшешће непотпуним и нејасним саопштењима на крају. Овога пута, ванредно заседање је почело у уторак, издато је родољубиво саопштење о Косову и Метохији у коме се каже да је Црква србска против отуђења и поделе Космета и да држава нема легитимитет сама пресуђивати у овоме што је темељ духовног и националног идентитета народа. Саопштење о Космету је добродошло у временима системске издаје и Космета и остатка Србије, али да ли је било речи о расколу који сатворише у сред Србије, па о расколу Цариграда и Москве, па о јересима већине епископа и професора и у Патријаршији и на Теолошком факултету, самовољним новотаријама којим се руши побожност народна и затире страх Божији? То не знамо. Не знамо ни да ли је Сабор завршен или су сви похрлили у пратњу бечког јеретика кардинала Шенборна кога шетају по Београду и заједнички славе завршетак Првог рата – а не Славну победу србске војске. Ту је и подметнути ‘представник Србије’ Дачић који је опет позивао папу у Србију, говорио да Србија и Ватикан имају много шире односе од геноцидног покоља у Јасеновцу (где су, поред усташа, Србе клали и 1400 фратара кољача). Да ћемо исправљати књиге историје јер нам је ,,историја заједничка“. На крају ће се испоставити, сем што очигледно нису Православни, да издајници Вучић и Дачић нису ни телом Срби, јер први личи на маминог колегу новинара Муслијуа, а други је из Призрена и католик, а знамо да је тамо и шиптарско католичко племе Даци – које је, због крвне освете, променило презиме у Дацић.

Цркусијада са ‘новогодишњим украсима’ се увећава. Сада су, поред свакаквих бљештећих светиљки, тунела и лавирината, можете мислити, поставили и тријумфалну капију на којој су лево и десно грбови Србије и Београда а изнад њих у средини краљевска круна. Па се после оних указања да ће Удба могуће покушати злоупотребити и предупредити Православна пророштва о долазећем Руском Цару, Србском Краљу и Православној слободи, тиме што би нам после Вучићија, кога би одбацили у ‘канту’ пошто им одради издају Космета, поставили неког њиховог лажног Немањића. Иначе, до скора је била приметна медијска иницијатива промовисања Србије као будуће Краљевине – само су потпуно забрљали са промашеном серијом о Немањићима, па чекају да се то мало заборави у народу. Јер без велике медијске преваре ни не могу народу мирно објаснити планирану секташко-масонску промену граница Србије.

Пред Ненародном Скупштином се опоменусмо да је кукање и тражење помоћи пред установама и властима Логора Србије – управо оно: Закукаше Срби у невољи, ал се Живог Бога не сетише. Православцу побожном помоћ од људи није никад неопходна: ако дају – дају, Богу хвала, ако не дају – опет, Божија Промисао, тако треба, тако је за душу најбоље. Нажалост, већина народа се понаша као да се неправде и издаје дешавају некоме другоме, нема саосећања ни према Отаџбини свеукупно, ни према ближњима појединачно. И када се лично некоме деси неправда државног терора, е онда кукај испред институција и ропћи што су други не саосећајни… а какав си и ти сам до јуче био, па експресно то заборавио. А док многи, и то сваки за себе пате страдајући од зла и неправде, банда издајица је спремила режију од хлеба и игара – као, повећавају плате и пензије, множе ријалитије у логору, да народ не види да планирају сужење логора за територију Светог Косова и Метохије.

Када смо пре неки дан били на Литији у Ваљеву, у току Литије и пролазници и полицајци сви су бленули у екране и грајали јер је Звезда победила Ливерпул. Звезда баш сад, кад је завршни чин издаје Космета, игра некакву лигу шампиона. Па је л’ тако и Аркан опљачканим парама 1991. г. по налогу ментора уплатио да Звезда буде првак Европе ради замајавања србског народа – у време док су се сви остали народи спремали на бој против србског народа? Мислите да Вучићи није сад уплатио Звезди и Лигу шампиона и победу над Ливерпулом – док исти дан канцелар Аустрије саопштава да ће ‘независно’ Косово бити примљено у светску полицију Интерпол, и да ће уследити хиљаде и хиљаде нових оптужница против косметских Срба, свег становништва чије адресе Шиптари имају. Немојте мислити да је ово малена режија глобалних секташа на брдовитом Балкану, јер нису ли се све светске силе 1999. године сјединиле у бомбардовању Србије? Немојте мислити да су заборавили зашто су нас бомбардовали и шта са нама хоће. Наравно, док се Богу не обратимо и Благослов Његов једини нас сачува.

Испред лажљивог РТС-а објависмо и једну веома важну информацију најпожртвованијег новинара у Србији – Душка Велковског. Наиме, сва политичка власт и опозиција, који су сад и који су до јуче били на власти, и све институције крију од србског народа једну веома важну правну ствар коју ниједан адвокат у Србији не зна а која је неопходна у случајевима када се дешава лажирано суђење и намештени неправедни процеси.

Наиме, сви знају да се до приговора презатрпаном случајевима Суду у Стразбуру на овдашњу неправедну пресуду може доћи само ако се у дуговременом процесу одбију све редом жалбе, основном, другостепеном и Уставном суду. Али нико неће србској јавности да каже да се у истом француском граду само преко пута тог истог Суда, налази и Европски Комитет за социјална права, који је исто тако пуномоћан суд као поменути Суд за људска права у Стразбуру а чије пресуде, такође, свака држава мора да прихвати уз основну предност што се њему може свако жалити још у току сваког овдашњег судског поступка и тај суд пресуде ради брже јер није презаузет. Једноставно, локална политичка мафија, да би обављала у миру своја монтирана суђења србским родољубима, сакрила је ово од свег народа.

Поменусмо и неке духовнике који, као Литије подржавају, само свакоме кажу да ће имати велика искушења ако на њих редовно иду. Такве треба питати – да ли уопште постоји добро дело а да буде без искушења, и да ли је боље имати искушења на добром делу, или без њега седети кући и сносити одговорност издаје србске Цркве, Светиња и државе?

+++

За спас потопљене Грачанице и окупиране Православне Србије

139. узастопна Литија Београдом за Православну слободу окупиране Србије, 10. 11. 2018.

(Комплетан докуметаран видео Литије за Православну архиву)

Наши Свети преци имају толико заједничке историје са Аустроугарима- као што одвали лукави комуњарко и католик Ивица Дачић, таман толико колико би Анђели Божији пристали да имају ‘заједничке историје’ с демонима, јер какве везе има Светлост са тамом, Истина са лажју, Врлина са страшћу, Правда с неправдом? Али, ето, свашта доживесно да слушамо и још да нам мећу у уста наша, да говоре у име нас. Зато, Православни Божији народ ћутати у временима издаје никако не сме.

Богу заблагодарисмо на свему. Опет позвасмо да се допуни списак за бесплатни дупли аутобус из Београда на Славу Аранђеловдана код Светиње Грачанице – 21. новембра. Да не тугује Свети Архангео и за Светињом и за свима нама, и да не стрепимо ми целога живота свога без његовпг заступништва пред Богом Живим. Тако нам Господ свима помагао, и покајанима и онима који ће се тек покајати. Амин. Боже дај.

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: