Објављено од стране: ИстиноЉубље | 26. августа 2018.

Извештај и ВИДЕО са Православног сведочења 128. по реду опомињуће Православне Литије ( 25. август 2018. г.)

Вести са Православне страже: Субота, 25.8.2018.г…

Непрекидне суботње Литије за оправослављење окупиране Србије

Православно засведочила и 128. узастопна Литија Београдом,

o дубинама издаје окупиране Православне Србије

Православно опомињућа 128. Литија центром главног града Колоније Србије отпочела је подсећањем да Срби и Србија опстају на овој великој светској раскрсници од Бога до сад очувани само ради тога што је темељ благословене Србије – Истина Христова Православна и морално живљење по Њој, и да , сразмерно колико се држимо или удаљавамо од Ње, историја нас милује или шамара. Нажалост, данас су се зло и издаја увукли међу нас и не нападају нас више отворено, од стране вековних непријатеља наших – стога и јесте обавеза разобличавања лажи, заблуда и прикривених од народа издаја, велика одговорност и обавеза свих свесно Православних Христових Србаља.

До скора су домаћи издајници из комплетне политичке сцене ојачавали независност Шиптара на србском Светом Космету подло народ подмићујући лажним бољим живљењем у ЕУ. А данас већ, кад је јасно да никаква ЕУ-будућност не постоји, нити ће је ико икада више нудити, остала је само још опасност да србски народ наседне на лажи домаћих издајника који још само лукавом реториком покушавају да их убеде да је сад ,,најбоље време за решавање Косова“ и да ,,на Косову ништа не поседујемо, па ако ишта добијемо – то је велики успех“. Нико нема благослов да дели и раздаје Светиње и земљу србску ма како се он звао, макар се цео овдашњи народ у томе сложио, јер за мирну Православну Отаџбину србску животе своје положише безбројни Свети Претци наши да би им потомци душе своје у мирном дому и међу својима васпитавали за вечно Царство Христово, а не за антихристовске безбожне уније и кратакотрајне, испразне, душепогубне земаљске жеље и хтења.

Ако сада не буде Православно будних Срба да чувају Истину Православну и Отаџбину србску, како би на такву жртву погледао Господ Вишњи, онда је веома близу дан коначне пропасти и претње расељавањем Србаља са вековних нам огњишта које нам заслужише и оставише на чување Свети преци наши. У току је, под логистиком издајничких власти (и опозиција), распродаја станова србских у Нишу и Краљеву Шиптарима, а такође, и давање хиљада и хиљада србских држављанстава истим тим Шиптарима. Недавно убише Оливера Ивановића који се бунио против ,,брзог решавања питања Косова“, па онда убише и адвоката Драгослава Огњановића који је пронашао и објавио у Хагу видео доказ како Тони Блер шаље Педија Ешдауна да обучава терористе Тачија и Харадинаја на Космету 1998., па онај сценарио са насиљем Росу у Кос. Мотровици који нам приказиваше у недоглед да би деморалисали и уплашили србски народ, па чињеница да се дрога легално производи на Космету а преко Србије, уз помоћ политичара и полиције, дистрибуира даље по Европи (ваљда им зато праве и аутопут Ниш-Приштина-Тирана), па распродаја целе србске привреде страним корпорацијама, па пропуштање аутобуса муслиманских емиграната да се вежбају у муџахединским камповима преко пута Бајине Баште у селима око Скелана, па чињеница да се, као, Беџету Пацолију као спречава улазак у Србију а он поседује на свакој већoj раскрсници у Србији пумпе ОМV, па чујемо, не само да Шиптари купују станове у центру Београда, већ и да Харадинај има своја градилишта на Звездари… и, на крају, нешто и трагикомично – вест да неки шиптарски менаџер Рамадани одређује ко ће да игра фудбал у репрезентацији Србије. Ето како Великоиздајник Вучићи брине о својој родбини по васколикој Србији. И такав Великоиздајник сада још и понови речи безбожног Доситеја Обрадовића ,,књиге, браћо, а не звона и прапорци“. Које књиге – кад он сам чита секташке протестантске? Који прапорци и провод – кад народ једва склапа крај с крајем? Овде је једино јасно то да он негира Православље србско и молитву Господу а што је у овој реченици скривено у речи ,,звона“. Али, иако је против Цркве и ставова неких архијереја који се огласише против издаје Космета, Великоиздајник понови да он има пуно поверење у патријарха Иринеја – што би требало да дубоко забрине све Православне, и то, моментално…

Испред Патријаршије поменусмо вест да се упокојише два велика светила Православна који се пожртвовано борише против екуменизма Старац архимандрит Лазар Абашидзе и наш прота Матеја Матејић. Да иде време све већих искушења на Православне, али да је чињеница историјом доживљавана а Псалтиром указана непорецива – када се множе они који чине безакоње, то бива зато да би се истребили довека. Утом удари краткотрајни пљусак, али се нико не скриваше од кишног освежења, јер 128. пута поновити неко дело значи да смо дубоко свесни сопствене одговорности и обавезе да издржимо до краја, до Победе Господње и свих, у срцу и на уснама, Православних браће и сестара. Поред Вучићевог поверења у патријарха, напоменусмо и једну закулисну причу, у коју искрено не верујемо – али се на опрезу Православном држимо… прича да се патријарх Иринеј закључавао у скрипти храма Светога и нешто екуменистички ‘молитвено’ бајао са папским нуцијем. Ми у ово нимало не верујемо, али добро пазимо, и на време опомињемо да мислимо да исповедање Вере Православне подразумева не само сведочење Истине Христове већ и јавно спречавање лажних пастира у лажи. Јер пастир који јавно изда Веру Божију Православну више није пастир и никако га нећемо на миру оставити да седи на Православном трону… јер таквима следује не само рашчињење, већ и бар 25 по туру јутром и вечером.

Иако је краткотрајна кишица само на тренутак изгледала озбиљним искушењем, ипак на крају схватисмо да је она по овом врелом дану била само пријатно освежење и умивање…

А мало су нам и променили трасу Литије, јер више не можемо преко Трга зато што га је Великоиздајник раскопао и, уз бучну пропаганду, најављује његову комплетну реконнструкцију, намеравајући тим јавним митом од народа да измами ћутање при убрзаној издаји Светог Космета… 

Испред Ненародне Скупштине, а пошто се зачудисмо савршеној тишини на све оне ставове које поменусмо овде на прошлој Литији а на тему грешније изјаве Грешног Милоја, сада поменусмо све Удбом успаване лажне патриоте који се одједном сада буде свуда по медијској сфери (а ми таман помислили да их Удба слабо плаћа па су и они завршили на раду у инострантву као безброј србских плански расељаваних сиромаха) – јер им треба држати под контролом народна негодовања поводом припремљене коначне издаје Светог србског Космета. Поново позвасмо србске Православне духовнике да своје молитве и поучне беседе посведоче и на делу – јер је управо хитно време одбране Цркве од јереси, Отаџбине од домаћих издајника, и народа од заблуда, пљачки и свих осталих неправди којима га системски изнурују… Али и поручисмо верним мирјанима да не чекају буђење и делање духовника, већ да се у свему држе читања и следовања Житија и Поука Светитеља наших, јер у духовном животу су они једини поуздани врховни команаданти, тако да живевше савремене духовнике у томе ни не потребујемо. Речено је да се Богу (и Светима Његовим који дисаху Духом Светим Његовим) треба већма покоравати неголи људима, као и ,,Ћутањем се издаје Бог“.

Испред лажљивог РТС који је предводник лажљивих медија Србије а који имају у задатак да забавом, лажима и неморалом држи ошамућеним душе поробљеног народа србског, опоменусмо се да странци постављају најгоре издајнике на власт у својим колонијама јер су им они, као бескарактерни, згодни за манипулисање, а такође, и стога што „кад такви испливају на површину- млади се разочарају, почињу да мрзе сопствену земљу, развијају комплексе инфериорности и стране утицаје прихватају као нешто сасвим нормално и пожељно“…  и како је то документовано стриктно примењивано још од првих дана комунистичке окупације Србије предвођене проклетим Јосипом Брозом…

На крају поменусмо и оно што пропустисмо, још један сегмент издаје… а то је, да прочитасмо ове недеље и да је Великоиздајников ‘кум’ звани Никола Петровић у ствари властик мноштва мини-хидро-електрана које се зидају свукуд по Србији а нарочито на Старој планини. Да је светска банда преко домаћих издајника све изворске воде, које већ није откупила Кока-кола планирала да стави у цеви ради малених електрана за производњу струје а у интересу домаћих им постављеника. У том светлу се сетисмо и пророштава старца Гаврила да ће се народ тући са кантама око извора (тј. преко оно мало мањих извора које нам не отеше), док су и Тарабићи говорили да ће црне змије по планинама попити нам сву од Бога дану воду. И ово јесте животно питање народа, али све је ово што помињемо на Литијама животно питање народа од духовности у Патријаршији, преко распродаје србске привреде, отимања и затровања србске деце, неба, воде, хране… па све до све ближег покушаја коначне издаје Космета. Стога, православну Истину јавно на улици  сведочити, све док се народ сав из заблуде не отргне и Богу покајањем не обрати, и ето нам спасења и слободе… само тако нам Бог помагао!

+++

За спас потопљене Грачанице и окупиране Православне Србије

128. узастопна Литија Београдом за Православну слободу окупиране Србије, 25. 08. 2018.

(Комплетан докуметаран видео Литије за Православну архиву)

Богом нам Православно здрави сви били, па се и на свим наредним суботњим Литијама у благодати Његовој овде саборно-братски виђали!

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

<span>%d</span> bloggers like this: