Објављено од стране: ИстиноЉубље | 7. марта 2018.

Одржана и 38. по реду Литија Ваљевом – Светиње и Отаџбину, ни изроду, ни туђину (Ваљево, Градски трг, 6. 3. 2018.)…

Вести са Православне страже: Уторак, 6.3.2018.г…

Непрестане Литије за слободу окупиране Православне Србије

Иако је две пуне године од монструозног потапања Светиње Грачанице верни народ Христа Бога сведочи свим домаћим издајницима, који сада спремају и издају Косовске Грачанице, неће дати заборава злочинима и планираном наставку тихе издаје србске Цркве и Отаџбине

Одржана 38. по реду Литија Ваљевом – Светиње и Отаџбину, ни изроду, ни туђину

Готово се две године данас напуни када је проклета вода масонске бране Ровни тог 7. марта у 8. увече почела да продире у Светињу Грачаницу, док се верни народ у њој до задњега часа молио и кандила палио. Две године та проклета вода која потопи Светињу беше слика духовном помора васцеле Србије а не само србског Косова и Метохије. Беспотребна и штетна богоборна брана Ровни иза које стоји политичка банда целокупне преварне окупаторско медијске сцене Србије и дан данас, после две године, ничему не служи сем да потапа Светињу, загађује изворске воде водообилног ваљевског краја, спречава вентилацију града и појачава претњу од последица земљотреса, јер је у опасно трусном подручју, мада банда не посустаје у богоборству и промовише скори завршетак овог проклетог пројекта уз штампање којекаквих фотошопираних публикација Туристичке организације Ваљево и осталих институционалних поштапалица окупаторске политичке сцене кроз свудаприсутне им секте масона и ротаријанаца.

Оно мало верујућег народа које се оне ноћи потапања молило у Грачаници било је углавном и вечерас, после две године, вечерас на тргу у Ваљеву на редовној месечној Литији против издаје и тихог  разарања Православне Србије. Притом, антисрбска Удба, и онда и сада, онда када нас је хапсила код Грачанице, онда када нас је клеветала по својим медијима, ево, и дан данас траје поступак где нас туже што смо 8. марта те 2016. ујутру протестовали због потапања Грачанице а нисмо пријавили скуп, и сада, на сваку нову Литију нашу Ваљевом упорно шаљу једне те исте духовно болесне људе да у току Литије вичу, псују и пијано се тетурају – како би народ који нас видина улицама Ваљева имао лошу слику о Литијама. Каква упорност у богоборству и беспрекорном служењу страним окупаторима и домаћим издајницима за које су одувек и радили. како су силни на преварним изборима а како се плаше и мале групе људи ако храбро сведочи Истину Христову коју нам Свети Сава у аманет до вечности остави.

Дани су Васркшег поста, дани појачаних искушења где ђаво покушава да и оно мало што се у Србији устало борити против својих страсти и за одбрану Православља Христовога, да покуша да поколеба, да не устану, да не прогледају, да се не покрену, мислећи да ће се све решити само од себе и без нас… мислећи погрешно. Јер Бог нас је у овај почетак живота који се наставља у вечности покажемо шта желимо. А шта стварно желимо показују дела наша, желиш ли Истину или не, желиш ли Бога или не, желиш ли се супротставити греху или не. Желиш, и у томе нема ништа између, свако ће се од свих нас људи који живесмо или ћемо живети на земљи определити или за једну страну или за другу. Готово да није било ни једног Васкршњег поста у Србији последњих година а да нам га нису спопали и унизили са својим изборима, изборима у окупираној Србији где некако увек успеју да слажу четвртину народа од оних на бирачким списковима, а у ствари седмину од укупног броја становника, која је наивна и која не схвата да у логору народ нико ништа не пита, већ је циљ избора да се театралном представом где се гледаоцима као пушта да учествују у представи, не схватајући да на њу утицаја немају и да се замаже стварно стање ствари тихе окупације србског народа, да не виде провалије у које их маме и да не виде једини Православни пут избављења.

Они који су монструозно потопили Светињу Грачаницу у проклетој масонској брани Ровни, брани у чијем се и самом имену крије најава пропасти, јер нешто што се ровни и осипа не може зауставити толику проклету воду испланирану и спровођену из њихових богоборних болесних ‘умова’, сви ти који су проклета дела чинили и чине против интереса сопственог народа а на која ћемо их истрајно јавно опомињати, настављају да заблудама, лажима и неморалом варају овај народ и на овим изборима су победили. Опет и опет, победили су само најперспективнији домаћи издајници, као што би, уосталом, и сваки страни окупатор на заузетој територији увек поставио најповерљивије своје намеснике – тако и овде у читав век окупираној од разноразних секти, масона, илумината, ротаријанаца, језуита, малтешких витезова… које делују кроз политику окупиране Србије читав век уназад… које још само свечано да отворе своју проклету брану Ровни и да издају Свето Косово и Метохију (можда чак и референдумом, јер чекају да сваке године умре 100.000 старијих Срба који се колико-толико сећају честите и јуначне србске историје, па да систематски залуђиваној омладини покушају да провуку издају Косова зарад обећане шаке ЕуРопских пара) и тада, ваљда, више нико неће моћи у Србији да каже ,,нисам ја крив за издају, нисам крив што се зло несметано множи из дана у дан“. Тада, ако нас задесе катастофе као казна за грех, ваљда ћемо бар тада  схватити да смо сви криви, да смо требали бити Богу много вернији и према Отаџбини и ближњима бољи. Није срамота што смо окупирани, већ је срамота што данас нема сведока достојних и много бољих од нас који ће ову скривену и тиху окупацију и духовну погибију разобличити и ближњима и целом роду указати на опасност. 

Скупљањем греха на грех, заглупели смо толико да се ови издајници више и не крију, ево, формираше сад две главне лажно супротстављене стране, где је, кобајаги, вође Вучића главни опонент Ђилас, а до 2011. године ова двојица беху нераздвојни, један беше уређивач а други финасијер листа Правда, а о чему има писано сведочанство честитог Предрага Пеце Поповића (тадашњег за јавност представљаног главног уредника) а који нам је допустио неколико интервју у заштиту Светиње Грачанице од атака државне банде – док га нису сменили, а потом и лист у коме је он колико толико истинољубиво свој посао обављао и лист који је почињао задобијати поверење народа – угасили. Замислите да у некој држави где нису доказани издајници на власти, можда и уређеној незнабожачкој држави која држи до свог суверенитета кажете јавно „државна банда“ – свако би вас одмах ухапсио. А овде је циљ да се разарање народа и националне државе не види, да се жртве не опиру спремљеној погибељи како би се што мирније а што ефикасније сахранила Православна Србија наша. Знају да ако какву неправду учине, рецимо, према нашим мирним истинољубивим Литијама већу ће пажњу привући на своје безакоње, стога гледају да скривено подбадају против нас а чекајући да се угасимо сами од себе, да се Истина у нама замори, никако не разумевајући да Истина није наша, да је Истина Благодат Божија, Истина је Христос Бог, не схватају да, ако верни Христови у Србији зађуте – камење ће проговорити, камење ће морати да хапсе, ућуткују и преваспитавају својим удбашким методама.

Поменусмо такође како су Шиптари покуповали мноштво станова у центру Београда, писало је и за 12.000 станова у Нишу, у Краљеву – ко зна, а у скривеној од светских друмова Бајиној Башти, како сведочи сестра наша Весна Веизовић, а која је то чула од локалног полицајца, мноштво Срба у тој варошици за пар хиљада евра годишње пријављују Шиптарима пребивалишта, да би ови потом несметано добили србско држављанство… Кад је у варошици окруженој планинама и брдима у клисури Дрине тако, како ли је тек у већим и приступачнијим градовима? Kолико ли тек тамо Срба за шиптарске паре од дроге (која им је главна привредна грана у свакој средини где год да живе допуштена у склопу европских стандарда) издаје свој род и своју земљу? А када томе придодамо и да је Тадићев главни генерал Здравко Понош још и рођак са Агимом Чекуом… да је Вучић помогао Харадинају да постане премијер у Приштини тако што га је прво као злоковца потраживао из Француске, док му није скочио рејтинг код Шиптара на Косову, а када су га Французи пустили на Косово ка широко отвореним вратима кабинета тамошњег ‘премијера’ – колега, а можда и рођак из Београда, га је уместо зликовцем почео називати господином… да исти великоиздајник почиње агресивним шиптарима да гради аутопут од Ниша до Тиране. Онда нас радује чињеница да је уз свe изборно намештање и преваре у режираном договору ‘власти’ и ‘опозиције’, где је опозиција намерно ишла разједињена како већина не би прошла цензус, и поред све преваре, радује нас чињеница да је великоиздајник победио са само 360.000. Београћана – јер у Београду има бар пола милиона муслимана, а поред свих ових издаја србских националних интереса – сви би они листом гласали за Вучића… тако да, сем оно мало православно-национално несвесних и поткупљивих Срба, и оно наивних Срба које је насело на лажи опозиције, огромна већина народа србскога није издала јер није изашла на нову изборну превару, није се дала увући у преварну изборну машину која служи само да да привидни ‘демократски’ легитимитет даљој издаји и разарању народа и Отаџбине наше (јер на изборе је изашло како кажу три званичне агенције, једна каже 51%, друга 46%, а трећа 44%, као да нису биле у истом дану у истој држави, а циљано су, очигледно, тежиле представити да је изборних учесника  било довољно и да је издајничка представа успела).

Тако да, није наш народ блесав, све више схвата он  превару и волео би да се вади из ње, али нема још довољно вере у Господа да смело сведочи Истину Његову.

Помињaли смо још и патријарха Иринеја који је у симфонији са свим домаћим издајницима из власти и опозиције, а који је опет одћутао на нову дрскост великоиздајника на месту председника Србије који гнуша да стави на себе орден Часнога Крста додељен му од Републике Србске, а већ данас изјављује да Храм Светога Саве није само верски објекат (!?), јер пошто мисли да је подмитио свештенство прилогом издајничке ‘владе’ од десет милиона евра, човек се већ сматра и саучесником у одлучивању о храму. Притом, чусмо и како је укинуто самоорганизовање верника у организацији свештенства да иду на поклоничка путовања, докле не формирају туристичку агенцију и не плате порез на поклоничка путовања. Сетисмо се како банда, нарочито преко РТС-а, омаловажава стари црквени календар и промовише прелазак на нови од папе Гргура, а да притом, СПЦ ове године, као да је у истом циљу, испомера празновање Светог Симеона Мироточивог које ове године би у шест различитих дана, празновала је свака парохијска црква празник Св. Симеона како коме одговара у који дан им се прохте… симфонијско рушење Светог Предања Цркве Божије… А данас још и чусмо и нову запрепашћујућу вест из Патријаршије, где се увек нечим добрим дипломатски покрије неко зло или саблазан. Овога пута стиже похвална вест да ће СПЦ променити назив у СПЦ- Пећка Патријаршија, али, авај, то је био само параван за другу вест да ће се убуће патријарх србски бирати не Вољом Божијом и апостолским жребом, већ двотрећинском већином као, нпр. у окупационом Парламенту промена Устава која се спрема политичким намештањем и поткупљивањем. Смета продржавном Синоду Воља Божија, боје се да ли ће Бог указати на некога ко није у складу са њиховим либералним екуменизмом керећи послушним папи и глобалистичким белосветским окупаторима. Хоће да искористе своје новоизабране новотарске намештенике у епископату, те пошто су одавно сваки отпор ућуткали и одстранили, да сад већином доносе у складу и црквене одлуке у складу са духом овога света који у злу лежи. Ово је хула и почетак самовољног људскг устанка на Свете Каноне и Самог Бога Духа Светога који води једину лађу спасења људскога – Цркву Православну од првога дана до Вечности Христове. Није ништа случајно, а камо ли пророштво Светог Козме Етолског да ће на у последња времена свe зло доалазити преко папе, затим, и преко домаћих сујетно учених међу нама које је он звао ‘начитанима’ (али не и разумнима који су прочитано добро разумели и побожно прихватили и применили), а такође и да свештеници у последња времена неће знати која је лева а која десна страна

С Божијом помоћи, идућа Литија у Ваљеву је 3. априла. Колико Господ да снаге а требало би и да се ваљано потрудимо јер смо много дужни, јер смо много грешни јер сви ови вируси су се у нама и у нашем народу несметано ширили већ више од 70 година, да сведочимо сада насупрот њих јавно како би и наши ближњи схватили у чему је опасност, сви они који су из страха и немара и сада у својим домовима и собама, да схвате сви да без Светог Православља и у души и на уснама, и једно и друго је неопходно, нема спасења ни Србији, ни мојој породици, ни мени самоме, тако сваки искрено да схвати и сведочи јавно што више а како би се страдање које се над нас надвило што пре престало. Амин. Боже дај.

На крају, поменусмо и тешка искушења породице Рајковић чији је једини привређивач до скора био Владимир, који погибе од ударца аутомобила на пар стотина метара од своје куће а на месту где му је, такође у саобраћају, само пар година раније, погинуо синчић од пет година. Остала је супруга са двоје деце, његови стари родитељи – сви незапослени, а сви живе од пензије Владимировог деде који има деведесет година. Црквена општина Причевић је сакупила нешто средстава, а народ са ове Литије сакупи и приложи близу 34. хиљаде динара. Богу хвала и нека им стоструко умножи сваку утеху, пре свега духовну, која се темељи у вери Православној и Светим Тајнама Цркве, а потом и у свему осталом привремено телу потребном.

Богом здрави нам сви Истинољубци били, па се и на свим наредним непрестаним суботњим Литијама Београдом, а од којих је 104. по реду већ у ову суботу 10.3.2018. г. испред тзв. Владе Србије“од 15:30, као што се уобичајило…

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: