Објављено од стране: ИстиноЉубље | 8. новембра 2017.

Одржана 34. по реду Литија Ваљевом – Да сва Србија не буде са Грачаницом под водом ( 7. 11. 2017.)

Вести са Православне страже: Уторак, 7. 11. 2017. г…

Непрестане Литије за слободу окупиране Православне Србије

Одржана 34. по реду Литија Ваљевом – да сва Србија не буде са Грачаницом под мутном водом окупације 

   Храбри верни Православни народ је и овога првог уторка у месецу по 34. пут заредом изашао на Литију сведочанства поводом непрестајућег и све дубљег душепогубног окупационог потапања и Светиње Грачанице а и васцеле Србије; а ово небивало ропство наметнуше нам масони, педерасти, екуменисти и сви остали, кроз све структуре политичког и јавног живота инсталирани лажни патриоти и домаћи издајници, који духовно разарају наш народ и његово Православно историјско сећање…  

    Како се на ваљевској Литији нисмо видели месец дана, уобичајено, подсетисмо се свих у међувремену одиграних догађаја важних за сећање и правилно схватање нашег окупираног народа, Цркве и Отаџбине. Пре свега, сетисмо се прошлонедељног најлицемернијег додељивања Ордена Светог владике Николаја од стране епископа Милутина своме духовном оцу по питању улизивања властима овога света који у злу лежи – иако се зна да су поменута двојица епископа допуштали скрнављење Светиње Грачанице и њено сахрањивање под проклету воду масонске, штетне и опасне бране „Ровни“ а да је Свети владика Николај, насупрот, Грачаницу ову Светом Гором србском називао и благословио је украшавање Њено новим кубетом двадесетих и тридесетих година прошлог века. Сетисмо се и срамоте надлежних у полицији ове окупиране државе који, слушајући речи са наших Литија, интервентном полицијом стражаре испред цркве ваљевске „обезбеђујући“ ову јадну церемонију од верног народа који држи натпис „Ордење за потапање Грачанице“; сетисмо се како Грачаничке стражаре и монаха-немонаха Антонија прате и кад раде на њиви и како суботње београдске Литије двојица њихових са истог прозора стално гађају јајима…

    То је прави посао ових полицијских телохранитеља ових окупационих нам политичких власти док Србију распродају масонским корпорацијама, издајнички Бриселски споразум спроводе на корист Шиптарима ван свих правних норми јер није постигнут коначни им договор, глобалистички екуменизам хара преко продржавних епископа у Патријаршији, народ нам трују неморалом и лажима са свих њихових медија, децу нам трују вакцинама; а ево сад чујемо и да поједини честити лекари дају отказе јер је бестидна премијерка за идућу годину планирала и чиповање беба у породилиштима србским… А у окупационој полицији брину како да угуше наше родољубиве Литије и на делу а и на интернету. Зато и кажемо: исто као политичари  који су на власт овде устоличавани деценијама од светских сатанистичких моћника, тако и они који примају плату да би такве и такав систем штитили – треба да се добро забрину јер потпадају под назив страни плаћеници. 

    Такође, не заобиђосмо ни тему смишљеног разарања Православног духа Руса и Срба, јер и у једној и у другој земљи окупационе власти богато финансираше два филмска пројекта којима се хули – у Русији на Светог цара Николаја Романова, а у Србији на Свете Немањиће. Тако да пре неки дан би и промоција скаредног филма „Матилда“ у Сава центру, а да се нико од духовника ни верника није јавно огласио против тог хулног филма који има за циљ урушавање Православне вере и исмевање Православних надања на пророковано будуће Православно царско уређење, читав век од безбожника и масона окупиране, Русије.

    Поменусмо и одлично гостовање архимандрита Никодима на инетрнет радију „Снага народа“ у емисији „Инфоратници“ из два дела, у којој је све ствари духовне и државне издаје назвао правим именом и детаљно образложио разлоге настанка ових непрестајућих масонско-екуменистичких искушења и у нас, и у Русији. Први део је одличан, али због неких ставова у другом делу (јер се проповеда само исповедање вере преко књига и интернета, а не и лицем к лицу пред онима који су извор заблуда) тај видео нећемо објавити на Истинољубљу. Окупациони експерти су одавно нашли начина да се сведочење на интернету одвија само у кругу оних стриктно заинтересованих за конкретне истинољубиве теме. Такође, утврдила се и појава сведочења само у својим манастирима и црквама и чувања само свога стада исправним поукама. Тако да се користе све напредне техничке могућности, или се допушта њихово коришћење, за даље тровање већине народа преко оних који су инсталирани на власти и у духовној, и у световној сфери. Дакле, духовници Православни, изађите на време на улице србске у овим данима опште издаје србске Цркве и државе, и све то што исправно поучавате по собама и на интернету изнесите пред лице целог народа. Данас једини начин за сведочење Православне истине у маленој преосталој Србије јесте улица, где ће вас видети и они који не гледају ваша, скрајнута од претраживача, интернет сведочења и чути они који не чују ваше благословено преношење Истине од уха до уха. Боље би било да то на време схватите јер сада се пресуђује о мирној и покајној или хаотично катастрофичној скорој будућности која пристиже као благослов Православним покајницима или казна непокајаним грешницима.

        На крају ове новембарске Литије позвасмо све на Славу Аранђеловдана, коју ћемо на обали тренутно потопљене Грачанице прославити са непоколебивом Вером и Надом на посредништво Светих Архангела пред Престолом Свевишњега. Имамо бесплатан аутобус из Београда (полазак у уторак, 21. 11. у 06. часова испред Железничке станице). А Ваљевци да се побрину сами за долазак Светом Архангелу у госте (од 08. часова па надаље), на скрушено Православно молитвено празновање, у чврстој Вери да дочекамо помоћ Господњу –  јер Он је увек Веран, само да се ми својевољно покајно-делатно Вери Његовој повратимо.

Богом срећни нам свагда били и Славу Светога Михаила код Грачанице Богоугодно прославили!

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: