Објављено од стране: ИстиноЉубље | 1. октобра 2017.

Православно сведочила и узастопна 81. Литија Београдом о дубинама издаје Православне Србије (30. 9. 2017. г.)

Вести са Православне страже: Субота, 30. 9. 2017. г…

Непрекидне суботње Литије за оправослављење окупиране Србије

Православно засведочила и 81. узастопна Литија Београдом о дубинама издаје окупиране Православне Србије

    Драга Православна браћо и сестре, ова наша 81. заредом суботња Православна Литија отпочела је једном веома важном реченицом из интервјуа великоиздајника, тренутно на месту председника Србије, коју је дао РТС-у. Напомињемо, да је у овом интервјуу исти веома лукаво прикривао реторским „патриотизмом“ своје досадашње издајничке „учинке“ и планове, али је, ипак, у овој једној напред наведеној реченици, случајно, изрекао сву позадину преваре за оне који пажљивије гледају на овдашња политичка замајавања – све са циљем опстанка на власти ових пиона Запада, инсталираних на месту управника Логора „Србија“. На питање како мисли да ће остати упамћен у народу, он који је најавио унутрашњи дијалог о Косову како би и на друге пренео одговорност за издају Косова, рече да верује да ће бити упамћен по томе што ће сам отићи са власти; што је спровео просперитетне економске реформе; и још сматрајући следеће, ако успе да „реши“ питање Косова, тј. како он рече „односа у региону“ (наравно, по Западном антисрбском налогу): „Бићу упамћен као човек који је помогао да србска будућност изгледа другачије од онога како ће иначе да изгледа“(!?).  Ако овоме додамо и његово несвесно признање да је потписивање детаља Бриселског (издајничког) споразума омогућило инвестиције у Србији, очигледно по принципу Веру за вечеру, онда из свега искрено родољубиво можемо извести следеће закључке:

    У Бриселском споразуму је издаја србских интереса далеко већа него што су до сада представили, а поменути великоиздајник је од својих ментора добио налог да искористи своје немале манипулативне способности да наговори србски народ да се ћутке одрекне Косова зарад неких ситних уступака за оно мало народа које су оставили Шиптарима као таоце; а ако ли то србски народ не прихвати ћутке – великоиздајник нам, у име својих ментора, обећава несрећу или, боље рећи, прети наступајућим несрећом коју он, како нам рече, много јасније види него ми сами. Прихватите глобалистичке инвестиције у замену за Косово, а ако ли нећете, видећете како ће србска будућност да изгледа – отприлике то је превод речи овог лукавца на месту председника Србије

    Успут, да би сву ову издају замазао некаквим реторским виртуелним патриотизмом, он као покреће писање некакве декларације о опстанку Срба, ваљда, у симболичном броју колико су нас већ планирали његови ментори, и у резервату који су нам они предодредили … Он најављује војну помоћ из Русије на Дан „ослобођења“ Београда, само скрива чињенице да то није никаква озбиљна војна помоћ, већ тачно онолико ловачко наоружање колико нам је НАТО прописао како је својевремено изјавио његов први помоћник у издаји Дачић (са којима је Србија на Ивици провалије). Успут, великоиздајник је поменуо све лидере фол-опозиције поименце, па чак, ничим изазван, помену и у последње време заборављеног му Младена Обрадовића, а да притом из искуства знамо да кога икако помену на медијима у било ком контексту – тај је њихов. Сетимо се само како помињаше јавно и Заветнике па сад истих нигде нема, сем повремено у његовом „Информеру“…  Али најбољи показатељ је да ниједне од тих помињаних „патриотских“ организација не би да конкретно подрже Православне Литије које непрестано трају, ево, годину дана и седам месеци…

    Наравно, поред ових главних знакова препознавања издаје у срцу Србије, издаје која се сваким новим даном све више увећава, осврнусмо се и на прошлонедељну свештену Литију са благословом патријарха г. Иринеја а која је требало да буде Литија против геј-параде, само – са седам дана закашњења. Но, добро је да је Литије било да прође оскрнављеном трасом прошлонедељних ођавољених парадера. А сад да видимо како је детаљније изгледала званична Литија са благословом патријарха.

    Ако ћемо из угла свештенства – стидљиво, ако ћемо из угла народа верног – величанствено. Наиме, док је још трајала Литургија у Храму Светога Саве, којој је присуствовао и александријски патријарх, иза Храма Светога Саве, скроз скрајнуто, – почело је окупљање народа и припрема Литије са две велике иконе: Св. Цара Николаја и Св. Саве; уз присуство руских верника који су и ове године дошли да својом вишемесечном Литијом освештавају Србију када већ ми за то немамо духовне снаге, ни воље (овога пута им је план проћи источну Србију). Кад су се патријарси и епископи разишли из Храма Светог Саве, тек онда су иконе отпозади храма пренете испред храма како би се прочитао Акатист Богомајци на почетку Литије. Онда је организатор пренео монаху-немонаху Антонију жељу свештеника да им не прилази близу (у страху да их надлежни великодостојници не казне). Иако је Антоније то потпуно испоштовао, ипак је само један свештеник остао да богослужбено предводи Литију, а тек на пола Литије се прикључио још један. Народ је појао величанствено и све је предивно молитвено било. На крају, испред Патријаршије нико од надлежних ову Литију, коју су, као, благословили, није дочекао (као, уосталом, ни прошле године). 

    Дакле, из свега овога горе поменутог се види следеће: Прво, веома је добро и духовно корисно да Литије буде, друго, не очекујте, народе верни, да свештеници Литије организују без ваше конкретне иницијативе и организације, и треће, надамо се, народе верни, да нећеш Литије организовати само насупрот педераста, већ и њихових колега у злу и прелести – масона и екумениста… 

    Испред Патријаршије ове, 81. суботе заредом, подсетисмо се прошлосуботње констатације да је умировљено-неумировљени епископ Атанасије Јефтић, јавним иступом против патријарха због сарадње са Вучићем, истакао своју кандидатуру за место патријарха; а може се посумњати да глобалистичка режија не шаље случајно александријског патријарха да пружи подршку патријарху Иринеју и уручи орден нашем великоиздајнику Вучићу (који је очигледно главни играч глобалиста у овој режираној серији издаје Косова и васцеле Србије). Такође, док се овдашње свештенство Бога Вишњега плаши и своје сенке, а тим пре владара у Логору Србија, дотле честити монаси светогорски саборски забрањују улазак безбожном председнику Грчке Ципрасу на Свету Гору. Наравно, православни са надом очекују овако храбро сведочење светогорског духовништва и против јеретичког екуменизма тамошњег патријарха Вартоломеја, дакле, и против кривоверних а не само против неверних. А, паралелно са овим примерима, у Србији вајни „борци“ против екуменизма прескачу обавезујуће исповедно иступање директно пред лажним учитељима и непријатељима; већ, дакле (а да нису наставили јавно опомињање патријарха и епископа за конкретна одступања, и то с њима лицем к лицу а пред очима целог народа), сада, самовољно прекинувши помињање патријарха, – ево организују сабор својих такође непомињућих колега из свих православних народа, и то, негде у Русији; а где ће, самодовољно, објавити своје исповедање вере опет негде на интернету и наставити свој унутрашњи дијалог само са својима већ осведоченим присталицама.

    А у то да зло увелико галопира овим централним градом ове негдашње честите Православне Србије, све јасније се и видљиво можемо уверити. Гордо допадање и истицање пред људима, праћење светских модних и друштвених трендова – доводи до све већег отпадања од Богом даног добра и лепоте човекове и поприма наказност демонску над којом би се свако словесно и бесловесно биће згражавало. Да, ово горе није фото-монтажа, већ слике нашминканих сподоба из Кнез Михаилове у Београду где се славио неки „Дан Зомбија“, где је било много људи, па чак и деце са погубљеним родитељима који су се одушевљавали наказношћу, а зачуђено гледали нашу прелепу Православну Литију која је мимо њих пролазила. Да, такве сатанизме ови инсталирани са Запада политички управници логора финансирају, јер основни циљ је загадити душе србске како би постале лак плен страсти и демона, и како би довели до тровања и разарања основа бића нашег народа. Ево их на делу, па видите шта нам раде инсталирани изроди у власти и опозицији – сличне јавне саблазни и параде стално финансирају, а овамо као пишу декларацију о опстанку Срба!?

    Нажалост, ту не би крај сатаниних саблазни за ову суботу, јер већ испред Скупштине са леве стране нам налете протестна шетња под називом „Слобода канабису“ са иницијативом да промет и јавно дрогирање дувањем марихуане буде законски дозвољено. Бог даде биљку марихуану да њене капи буду природни анестетик, који не штети имуном систему човека у случајевим јаких болова, а ова ошашављена дружина би да нашој деци буде јавно отворен пролаз у свет дрога (читај: биолошког стимулисања зависности од страсти).

    Пошто ми пре стигосмо до Ненародне скупштине, марихуанисти нас заобиђоше, док им са друге стране пристигоше бициклисти, који такође беху у некаквом свом протесту, те једни друге аплаузима и повицима поздравише (што само сведочи да један исти ментор стоји иза свих ових бораца за своја права). Дотле се ми овде јавним обраћањем опоменусмо и још једног вида глобалистичког терора који је заведен у Логору Србија. Наиме, неки удбаш Зоран Луковић, што је сад аванзовао и постао члан Европске федерације за праћење секти, – јавно је изјавио да ће бити санкционисан свако ко буде сектама називао оне религијске групације које је држава прогласила „црквама и традиционалним религијама“, у шта су сад убројали и муслимане, и католике, и адвентисте, и баптисте, и, наравно, талмудизоване Јевреје (ваљда ту подразумевају и њихове окултизоване масоне). Све секта до секте, кривоверје до незнабоштва – а којима као не смеш рећи Православну Истину у очи да би се спасли и Православном Христу Богу, Јединоме Спасу рода људског – у наручје повратили. Успут, додаде поменути Лукавић да, још, што се тиче православних, само Патријаршија има право да тумачи Каноне и нико други не сме о томе да се изјашњава. То је баш као у оном филму где се за комунистичку полицију каже: „Има ко је у овој земљи задужен за Истину“, јер ово на власти и јесу комуњарска деца, окружена са својим телохранитељима – друговима полицајцима. Дакле, као што и причасмо, Удба је поставила своје „великодостојнике“ у Патријаршију, а сада их већ законски проглашавају србским непогрешивим папама против чијег мишљења верни народ законски не сме да се изјашњава. Другим речима, ови покушавају да нам законом забране исповедање Православне Вере (?!), те Једине Истине Божије објављене нам кроз Свете оце послушношћу и исповедањем, којима Јој исказујемо припадност и спасавамо душе своје. Јер – ко хвали туђу Веру хули на своју – како рече Свети владика Николај, ко не живи у православном покајању, ко не брани Православље и не указује на лажи кривоверја, поспешује вечну пропаст душе своје и ближњих својих. Ево отворених покушаја да се законом поплаши верни народ и одвоји од Православног спасења. Е, баш зато сте ви верни сада дужни јавно изаћи и пред родом својим посведочити храбро веру своју како би и остали похрлили на Православну Лађу Спасења која је Црква, Тврђава Истине Божије, Тело Христово чији удеоници морамо бити и Вером и делом да би се спасли.

    Испред лажљивог РТС-а по традицији погледасмо нови Слободни Србски Дневни који је овога пута говорио о покушајима глобалистичке ођавољене науке да органе узгајане у свињи уграђују у људе; о потпуној аутоматизацији електропривреде где је омогућено неподобне окупаторским властима по њиховој потреби искључивати са електромреже (као што чине сестри Хелени увек петком увече у време припреме финалне монтаже ових наших дневника); као и о новим скриваним архелошким проналасцима на трасама грађених ауто-путева који би лако могли доказати континуитет постојања србског народа на овим просторима где су нас вековни непријатељи, чија окупација траје, покушавали представити као недостојне госте, европске Курде, шта ли…

    И овога пута на крају на свему заблагодарисмо Господу Богу што нам је дао воље и снаге и за ову 81. заредом Православну Литију. Пожелесмо Благодатан пут и повратак на наредне непрестане суботње Литије наше Београдом свима који дођоше са стране а беше их овога пута из Бања Луке, Шапца, Крагујевца, Ваљева, Суботице, Новог Сада…

… Али, позвасмо и на наредну 33. редовну месечну Литију Ваљевом у уторак, 3. 10. 2017. г., Градски трг у 17. часова – За спас Грачанице од потапања и слободу небивало лукаво окупиране Православне нам Отаџбине! Тако нам Господ свагда помагао! Амин.

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: