Објављено од стране: ИстиноЉубље | 24. септембра 2017.

НОВО – Комплетна сутрашња Житија Светих (аудио): Св. свештеномученик Автоном, Св. свештеномуч. Корнут Икомијски… (25/12. септ.)

Вести са Православне страже: Недеља, 24. 9.2017. г…

Свакодневно се одржавају наши целодневни непрестани Православни протести испред назовивладе Србије…

Свакодневно за Православну слободу Србије узастопно већ 562. дан а све очекујући нову 81. суботњу Литију нашу Београдом од „Владе“ у 15:30 часова…

+++

НОВО – Звучни (аудио) запис комплетних сутрашњих Житија Светих:

Св. свештеномученик Автоном, Св. свештеномуч. Корнут Икомијски… (25/12. септ.)

ИстиноЉубље свима Вама!

 

Responses

 1. U znak protesta dislajkovaću i stranicu istinoljublja i grupu zbog nesloge.
  Svesna sam da je ova nesloga najači udar zluh sila na nas litijaše,ali monah NE SME DA OSETU TAJ UDAR.

  O.ANTONIJE TREBA SVE NAS DA ŠTITI MOLITVAMA,A ON?
  Tera ljude. I ne podržava srodne prijateljsko-bratske stranice i ljude iza nje.
  I ovde se piše protiv te stranice i tog momka.
  Čemu?

  Kad O.Antonije nauči da se moli kao isposnik,i kad mu mesto kod vlade postanje prava isposnica,tad će odbaciti svoju gordost i privući ljude.

  Do daljnjeg bojkotujem. Mogu samo u prolazu da svratim pred kraj litijie kod vlade da se pomolim Sv.Arhangelu Mihailu i otpevam pesmu Sv.Savi i da odem.

  Zbogom. Aleksandra Živković

  • Нико и ништа сам, никакав пример, ал знајући Те сестро не могу да оћутим. Као прво, ретко те и има на литијама, и углавном си и долазила на пола ил крај и до сада. Нисам толико зачуђена твојим писањем, јер дозвољавам да смо сви грешни и подложни оном скоту, због неутврђености у вери, грехова итд… ал зар и ти сине бруте?мисим ћери брутице? зашто то кажем, знајући твоју љубав према истини коју си испољавала по фејсу…можда и предуго и превише….зато и оставих то ђубре….драга неслога је само последица не и узрок нечег, тј. последица претходно реченог, наше немолитвености, неутврђености у вери, грешности итд. отац Антоније је још летос реко да ће да крене да удара по нама и да нас дрма, и тако је и било. Нема кога није продрмо редом, јер ненавидник добра не подноси истину, љубав слогу, па сад стиже и ти…..иако нисам пример редовности, јер нисам у граду, нег на више од пола пута до Ваљева, а ди беше ти селе да мало припомогнеш? Ако нешто отац Антоније, који је људско биће! пре свега у граду, са свим невољама које му скот товари на плећа и искушењима много већим нег наша јер је МОНАХ, није никад никог терао, а имао је разлога и оправдања на хиљаде, што са литија што са сајта. Говорим из мог скромног искуства. Узми истркељиши сајт од раније, па ћеш видети Истину, јер коментари стоје. Оно што тера како кажеш људе је Истина која не прија људима, јер у њој нема чешкања по ушима, па кад немају шта више да кажу људи оду сами, јер свак тумачи Истину како му прија па каже то је твоја истина ово моја, или виђење исте. Нема тога у Православљу сестро. И мени штошта није пријало ал сам ту, јер и кад ме сече истина, волим је више од живота, телесног, јер је она вечни Живот. А ако те и сече то нисам ја нег ђубре моје душе које запатих, и љубоморно га чувам….јер сам прегрешна…..а то да л се и колико и кад ко каје и моли, није наше да испитујемо, јер и не можемо знати, нит смо премногих ствари ДОСТОЈНИ, јер се тад играмо Бога. Кад бу свак испитиво дубине своје душе и сагрешења не би стизо да испитује туђа, поготово једног грешног Анђела који доби у задатак од Бога који доби, а да није Он нашо би се други мика пера лаза, неки други монах, јер је ово већа ствар од сваког нас појединачно. Ради се о спасењу србског народа, не сам једног. човека, и иако је свако од нас Богу неизмерно непроцењив, у овосветском са становишта сујете и гордости нико није незаменљив! Зато селе моја, мани се тог фејса, љуби те сестра, и Богу више окрени душицу и окице, да би од душе како каже Свети Владика Николај направила “ девојку, јер само девојка може да позна Истину, а распусна жена може само да позна ствари…“ свако ти добро у Господу нашем од срца. наталија

   • свако зло исповест је немоћи и немоћи.. и још мало и пут ће се наш кончити…..узми слушај житија мила….и милујуће молитве на језеру…..нећеш имати времена да преиспитујеш и осуђујеш….од суза…. и покајања…..Богом здрави били сви моји у Христу мили….

 2. Било би лепо сестра Александра, кад би причала на србском, навела тачно о чему се ради, па ће ти се овде и одговорити. А овако, нажалост, једино ћеш да наставиш сама у овим немирним загонеткама.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: