Објављено од стране: ИстиноЉубље | 6. септембра 2017.

Сведочила Ваљевом и 32. Литија за Православну слободу Србије (5. септембар 2017.г… Православно сведочили – у издају да не би крочили

Вести са Православне страже: Уторак, 5. 9. 2017. г…

Православно сведочили – у издају да не би крочили!

Сведочила Ваљевом и 32. Литија за Православну слободу Србије

    Богу хвала, и 32. по реду месечна Литија Ваљевом одржана је у православно братској слози и осећању одговорности за општу духовну и државну пропаст данашње нехришћанским марионетама окупиране Србије… Непосредно пред Литију, док припремасмо озвучење и постављасмо паное, приметисмо како поред нас прође превртљиви градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић који се, чим чу нашу музику на Тргу ка коме је пошао, досети па онда „спонтано“ скрену у један оближњи кафић са дивном терасом, наравно, право унутра. И треба, нек се стиде бар једном месечно у зомбираном Ваљеву где нам од њихове политичке полиције опет нешто као напомињу како „идући пут нећемо моћи организовати Литију без изнајмљивања лиценцираног обезбеђења“. То је само покушај варке полиције јер и сами знају да је право на протест основно људско право које су они сами прописали, а пошто је овај Православно-исповедни протест традиционално миран уз краткотрајно заустављање саобраћаја, могла би само полиција да сама изнајми лиценцирано независно обезбеђење које би je контролисало од прекомерне употребе силе и измишљања нехуманих правила… 

    Ово је Православна земља, а то што су је они на власти, и бивши и садашњи, са све својим телохранитељима из полиције и јавних личности којима се једино и отварају врата њихових медија, неправославном учинили – то је њихов проблем. Наше је само да их непрестано подсећамо на то откуда су отпали, кога да се одрекну, и како благослов Божији да се врати на сав будуће православно покајани народ наш.

    После дугих и бројних опомена епископу Милутину и на сајту, и уживо, исти се ипак одлучио за најгрубљу злоупотребу свога звања. Наиме, лажно се представљајући као власник Светиње Грачанице, епископ Милутин је Светињу Божију, по учењу Светитеља Цркве – само Богу припадајућу, по слову издајничког Лаврентијевог уговора који је овај потписао у договору са масоном Душаном Михаиловићем, продао државној банди са бране Ровни у замену за објекте на Бакића брду. Епископ ваљевски Милутин је, прихватајући у власништво те објекте као Јудине сребрњаке, отпочео и са вршењем Литургије у њима што је већ најлицемерније уцењивање народа Светим Тајнама Цркве да би слушали епископа у свему, чинио он дело по Богу или не. Нешто слично се данас од лукавих Латина дешава и у Русији. У договору паписта са тамошњим руским екуменским епископима бискупи доносе из Ватикана мошти Светих, које су нам похарали у току својих ђавоиманих тзв. крсташких ратова, да их руски народ из руку њихових целива. Стога се нисмо устручавали да овај летак-позивницу за Литију Ваљевом, који сваки пут поделимо по кућама у граду, насловимо са „Милутин продао Грачаницу а народ би веру за вечерицу“. Јер је и народ површно побожни коме је најважније било да има пут до цркве и да му црква буде на лепом месту. Још је нахушкан политичарима претио и владици и свештеницима да им што пре отвори тзв. „црквене објекте“ на Бакића брду – није марио што се тиме одриче Светиње Грачанице и што епископа Милутина закопава у исти грех.

    Бакића брдо, које је банда изградила да би правно узела Грачаницу, је могло бити примљено тек ако се Грачаница спасе, а овако је цена за Грачаницу пала на плећа многима. Пречесто се обистињује она Његошева – страх животу каља образ често. Али треба се сећати и оне народне: Немој због грешног попа Николе да оставиш (Литургију и) Светог Николу! Јер ми не саветујемо да се не иде на Свете Литургије код епископа Милутина да се исповеда и причешћује, таман посла, само констатујемо да је после овога немалог недела –  а све док преосвећени не принесе јавно покајање, на делу изгубио дар пред Богом да икоме буде духовник и саветник. То што ће се он скривати иза ауторитета Цркве по тактици полицијско-папски задојеног црвеног еп. Иринеја Буловића, типа: кад нешто погреши, а нема ваљаног изговора – онда каже да ми не нападамо његова недела, већ „саму Цркву и чин епископа“, а кад он има надмоћ вршљати својом самовољом без јавног отпора, а противно Канонима Светитеља, е, бато, онда се шири као неко ко је „већи“ и од Светитеља и Васељенских Сабора. Не кажемо ми ово надмено и такмичарски – ми смо бољи, ми знамо; већ говоримо јер је грех оваквих издаја превелики, и да нећемо у одговорност са Вама, а све уз подсећање да да смо Вас много блажим речима годинама, и овде а и усмено, подсећали, преосвећени епископе Милутине, – да ово зло себи и народу не чините.

    За разлику од Београдске вреве, Литија у Ваљеву је велики догађај и поред малобројности њене, изазване страхом од угрожавања својих политичких запошљавања на којима почива већина домова у граду. А и вршена у мирнијем амбијенту, просто подстиче на већу молитвеност и пажљивије праћење појаних на разгласу црквених химни и родољубивих песама неголи у Београду. Надамо се да ће се молитвена пажња повећавати јер су Литије молитва Једином нашем Помоћнику Христу Богу Православноме, и сведочење народу Истине Његове, како би нам Он сам помогао у молитви и подсећању ближњих да је једини излаз из овог општег безнађа Православна побожност живљења у Христу како су нас чојством и јунаштвом својим поучавали наши Свети преци.

    Чудна је то ствар да се овај најугроженији град не сме огласити против проклете бране Ровни, јер чак и да су сви житељи Ваљева обезбожени и да их не интересује Светиња Грачаница, ако се не брину за душе, како то да се не брину ни за тела?! Па они живе непосредно испод масонског монструма који им је затворио природно проветравање ваздухом а притом  све већом загађеношћу из рудника и домаћинстава са слива, директним понирањем уништава сва обилна подземна складишта изворских вода подручја, и константна је претња земљотресом над њиховим главама у овом познатом трусном крају. Омалила вера, ослабила и савест, завладао комунистички дух да ће се греси протоком времена провући и заборавити се, и са њим у складу коцкарски дух – дај да се не одричемо плате и положаја јер можда неће бити катастрофе… Нема покајања јер нема истинског оправослављења, а свакодневна брига за плату преплавила ум и осећања. Ето, отприлике…

    А пара, па пара ће бити, биће и повишице од издајника за издајнике – јер све власти протеклих година су продале Косово и Веру за вечеру. Ево, све се обнавља по Београду и шире управо тим прљавим и проклетим сребрњацима… Ницаће нова Бакића брда уместо древних Светих Грачаница посвуда – само да бисте ви ћутали, јер кад ћутите преузимате одговорност издајника са власти и делите страшне грехе њихове против Вере и Светиња Божијих и против Православно заветованог рода свога и дома свога. Никад Православни нису гледали само на власт и чинове – јер би ђаво посвуда могао прогурати слуге своје и никад Православља Христовога било не би – већ су пазили јесу ли сви носиоци њихови у духу Светитеља Цркве Божије или нису, а ако ли били нису – устајали су Свети преци наши хитро и сложно у Христу да сведоче и да припадају чврсто Православној Вери у Јединога Тројичнога Бога свога, и да не дају душепогубне заблуде на род свој и ближње своје.

    Умро изненада и трећи директор бране Ровни, гину људи на обилазници, преврћу се аутобуси који наседају на промовисани масонски туризам на брани Ровни – не, то не значи да су они најкривљи, већ су то крваве позивнице Православнима да устану док још животности и богољубља у души иоле имају, да устану да сведоче Православну Истину да би Господ што опре спасао оправослављену Србију. Сваким даном ми сведочимоГосподу, сваки за себе, шта желимо. За сада, енормно већински сведочимо да желимо да се безбожност настави а  издајници  у миру да наставе да распуђују душу и тело народно. Тргнимо се јер Истина ће Православна сигурно у вечности победити, а ми показујемо сада да ли смо били на Њеној страни.

    Ако Бог да, видимо се на следећој месечној Литији у Ваљеву, 3. октобра у исто време, а до тада настављамо са непрестајућим Православним Литијама београдским сваке суботе од 15.00 часова испред тзв. Владе Србије, од којих је наредна већ 78. у низу…

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: