Објављено од стране: ИстиноЉубље | 30. августа 2017.

ВИДЕО: 31. месечна Литија Ваљевом 1. 8. 2017…. НОВО – Комплетна сутрашња Житија Светих (аудио): Св. мученици Флор и Лавр, Св. Јован Рилски… (31/18. авг.)

Вести са Православне страже: Среда, 30. 8. 2017…

НОВО – Звучни (аудио) запис комплетних сутрашњих Житија Светих:

Св. мученици Флор и Лавр, Св. Јован Рилски, Св. свештеномуч. Емилијан… (31/18. авг.)

+++

Свакодневна Православна окупљања испред окупационе „Владе Србије“, узастопни 537. дан по реду…  

Непрестана Православна сведочења – до Србије Светосавске ослобођења, данашњи детаљи… А и код потопљене Грачанице, Богу хвала, наши обавезујући радови на кући породице Јаковљевић, где принудно, после потапања Светиње Грачанице, сада живимо, полако се приводе крају… 

+++

За спас Грачанице и изворских вода од масонске бране „Ровни“

31. месечна Литија Ваљевом 1. 8. 2017. 

Тридесет и прва (31.) по реду Православно-исповедна Литија Ваљевом за васкрс древног манастира Грачанице из проклете масонске бране „Ровни“ и Православну слободу окупиране Србије, 1. 8. 2017. г.

Тек сад стигосмо да објавимо снимак са прошломесечне а, гле, већ нам се приближила нова месечна Литија Ваљевом, већ у следећи уторак 5. септембра на Градском тргу од 17.00 часова.

    Иначе, политикантска полиција у Ваљеву нам је опет зановетала да убудуће, наводно, „морамо“ имати изнајмљено лиценцирано обезбеђење на нашим Литијама и то, наводно, од идуће октобарске Литије. Наравно, то прихватити сложно нећемо, јер то је угрожавање основног њиховог прописаног „људског“ права, права на протест. Ако би ово успели наметнути народу, то би значило да само богати могу да протестују, тј. они који имају пара за плаћене телохранитеље или, што би они рекли, за „лиценцирано обезбеђење“. Мало сутра, или, мало идућег месеца… Најбитније је схватити где живимо, одакле вреба зло, у ком времену живимо, и како да се сачувамо…

    Христа Бога нашега ради, себе и отаџбине ради да сви што пре заживимо Православно вером непоколебивом, срца скрушеног, и да живимо увек добро чинећи Бога ради а са пажњом на вечно  Царство Христово – За шта смо и од Бога од свог рођења сви и били намењени,  зa Царство које је и суштина стварања и битисања у добру вечноме свих и свега Божијега а које искрено благодари и свецело љуби Оца нам Небеснога. Амин.

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: