Објављено од стране: ИстиноЉубље | 29. јуна 2017.

Ваљевски огранак Удбе буши – Литије београдске да угуши… НОВО – Звучни (аудио) запис комплетних сутрашњих Светитељских житија: Св. муч. Мануил, Савел и Исмаил, Св. Пиор, Св. Ипатије Руфински… (30/17. јун)

Вести са Грачаничке страже: Четвртак, 29. 6. 2017. г…

Ваљевски огранак Удбе буши – Литије београдске да угуши

Свакодневна Православна сведочења испред окупационе „Владе Србије“, узастопни 475. дан по реду…

    Драга Православна браћо и сестре, јеврејско-масонска тактика игнорисања непрестаних Православних свакосуботњих Литија Београдом полако, на делу, губи тактичност и удбашке несрбске нерве. Наиме, очигледно је да Православно сведочење и заустављање Литијом саобраћаја сваке суботе у центру Београда већ годину и по дана и после 67 узастопних Литија, ипак, умногоме смета масонско-педерастијском окупационом политичком клану који управља логором „Србија“… Јер иако нас ниједан новинар није сликао, сем једном, случајно, само за сајт „Курира“, и ниједан новинар ни фотограф нас, испред Владе на свакодневним Православним сведочењима, у свакодневним јављањима за дневнике телевизија са националном фреквенцијом није констатовао да постојимо, ипак је јасно да окупационе власти веома боли свакосуботње Православно сведочење против прикривене потпуне масонско-педерастијске окупације Србије. Наиме, Литије су регуларно пријављене са свим редовно уплаћиваним прописаним таксама и испоштованим другим предвиђеним правилима пријаве скупа у покрету, те смо за скоро годину и по дана постали препознатљиви по својој нади на Бога, одлучности у сведочењу прогоњене Православне вере и морала, као и по апсолутно мирном карактеру наших свакосуботњих Литија; а притом многи народ дође на Литије бар понеки пут и из најудаљенијих градова док Ваљеваца  буде по неколико кола константно…

    Сада, пак, примећујемо тихи, испод сваког нивоа мизерни, притисак ваљевског огранка неправославне Удбе (која се сад зове, ваљда, БИА, ЦИА, шта ли?) како би дискретно устрашили поједине усамљене жене које константно долазе на Литију а како би: страх подметнули, Ваљевце поплашили и Литије београдске добрано уздрмали – тако они мисле, а тако и ђаво мисли… Јер Литије београдске су, ипак, веома значајне као јавно Православно сведочење о дубини духовне и државне окупације, али нису многобројне људством, тако да је шпијунска банда, којој не одговара да нас јавно прогони, смислила да смути, за почетак, долазнике из Ваљева како би покушала смутити и све остале (овде ћемо оставити и малу могућност и да је ово пројекат гушења Литија услед скорог планираног „свечаног“ отварања проклете бране Ровни). Притом, кад знамо за уврежени паланачки и придворички дух који влада у нижим редовима свих колонијалних структура власти ових, те, да је Удба после Београда у Србији други најјачи центар имала у традиционално родољубивом ваљевском крају, онда  је лако схватити утркивање ваљевских пионира да се докажу пред газдицама у Београду, да би се  потом сви заједно доказали газдама у Бриселу и Вашингтону. 

   Православни добро знају да „Страх животу каља образ често“ – како рече владика Петар Његош; или да: страх не приличи Хришћанину, већ незнабошцима – што би рекао Свети Апостол Павле. Тако да, драга браћо и сестре, није ни нормално бити Православан у овом времену организоване отпадије, секташтва и неморала, а не бити нимало гоњен и кињен. Само вучија и хијенска нарав гледа да на превару нападне жртву: а такво и јесте приметно телефонско и вербално плашење уопште и покушавање параноисања усамљених жена у Ваљеву, уз конкретну тенденцију да их наведу да престану да иду на Литије за спас потопљене Грачанице и окупиране Православне Србије. НЕ треба се плашити, већ Богу молити и радовати што слуге демона реагују против Православних Литија, и молити се Богу да нас изнесе и одржи до краја. Опет, ако се и неко ослабљене вере и уплаши, онда бар нека тај страх побеђује молитвом и постом у себи, а не да га расејава око себе несвесно плашећи и друге.

   Којекакви нови „пријатељи“, који се однекуд појавише, често причају појединим сестрама како нас снимају, о нама у Удби причају како да нас неприметно одговоре од Литија, како нас прате… шта ли још. Па, када би год нпр. оцу Јоилу рекли: „Оче, пазите шта причате преко телефона, слушају вас“, он би одговарао: „Хвала Богу што слушају, па да не слушају не бих имао рашта ни говорити, можда се неко тамо и уразуми“. У овом времену уличних камера и електронике јасно је од почетка да нас слушају и прате. И шта сад? Хоћемо ли престати да верујемо и исповедамо Свето Православље!? Хоћемо ли много размишљати о томе што нас они који раде за нови Антихристов поредак слушају!? или ћемо се радовати што нисмо са њима ни дана ни часа ниједног, ни делом ниједним, ни мишљу ниједном, драга браћо и сестре!? (Наравно, једино ћемо се пазити у тајности када нешто добро конкретно планирамо, док је код Литија наших све јасно и све јавно, у богољубивом и родољубивом настојању.)

    Зато, уздајмо се само у Бога и сетимо се како нам је понекад много лепо било са браћом на Православним Литијама – Божијом благодаћу у братској Православној слози… А ако је било лепо некада, било би лепо и сада ако бисмо се ми пресабрали да нам демони нису убацили какав страх, маловерје, или помисао надмености и самопуздања… Држимо се за Христа Бога јавно, Истином Православном, и тајно, молитвом покајном, – у братској слози излазећи на позорницу улице, јединог слободног јавног места у колонији Србији данас, где се има обавеза Православље сведочити – ако се бринемо с чиме ћемо изаћ пред Лазара и Милоша, драга браћо и сестре. Стога, и поред свих искушења од демона, масона и осталих сатаниних слугу, ако Бог да, видимо се и на свакосуботњим непоколебивим Литијама у Београду, али и у уторак, 4. 7. 2017. г. на месечној Литији у Ваљеву. Тако нам Бог помагао!

+++

НОВО – Звучни (аудио) запис комплетних сутрашњих Светитељских житија:

Св. муч. Мануил, Савел и Исмаил, Св. Пиор, Св. Ипатије Руфински… (30/17. јун)

+++

Слободни Србски Дневник са 66. Литије Београдом 17. 6. 2017. г.

ИстиноЉубље свима Вама!


Responses

  1. Литије сигурно брину неке кандидате за градоначелника и то са разлогом!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: