Објављено од стране: ИстиноЉубље | 22. маја 2017.

Масонска брана Ровни пркос јесте Богу – а Архангел противнике кад-тад потуче до ногу… ВИДЕО: 61. заредом Литија Београдом 13. 5. 2017. г. За спас окупиране Православне Србије… НОВО – Звучни запис комплетних сутрашњих „Житија Светих“:

Вести са Православне страже: Понедељак, 22. 5. 2017 .г…

НОВО – Звучни (аудио) запис комплетних сутрашњих светитељских житија:

Св. апостол Симон Зилот, Св. Исидора Јуродива, Св. Таиса… (23/10. мај)

+++

 Масонска брана Ровни пркос јесте Богу – а Архангел противнике кад-тад потуче до ногу

    Драга наша неуморна Православна браћа и сестре, Бога и ближњих ради, неуморно сведоче против антихристових лажи које су путем масонства и екуменизма одавно инсталиране и у сфери световних, а посредно од њих, и  духовних власти… Али  њима помаже прикривени иза лажног добра – ђаво, а наш помоћник и наша нада је Православни Господ Христос…

    Крст плови над потопљеном куполом чудотворне Архангелове Грачанице, а молитва нас, грешних али верних, лебди сваке недеље и празника над проклетом водом масонске бране Ровни. Још мало па напунише своју брану, док окружени језером мутне воде, засеок Тубравић већ 15. дан нема пијаће воде. А вода у Ваљеву, које је богато племенитом изворском водом, сада због подземног мешања са водом бране Ровни, више личи на неки хемијски бљутави и горки напитак. Од оне укусне изворске воде коју је Ваљево вековима пило, једина преостала сличност је што је и ова вода – мокра. Кад ту додамо чињеницу да је брана Ровни зауставила Богом дану вентилацију Ваљева, које је ничим изазвано постало аеро најзагађенији град у Србији, затим да се проклета брана налази у трусно епицентралном подручју што се протеже од трусне Мионице, јужном страном Медведника, ка труснијем Крупњу… претња за овоземне животе и верних Христових, али и животе свих осталих житеља овог града, неверника и кривоверника, виси у ваздуху свакодневно.

    Само, није лепо надати се да Свети Архангел одговори на сва ова богоборства деценијама чињења над његовом Светињом Грачаницом, а да, пре тога, богоборна државна криминална дружина не доведе своју замисао до краја… Другим речима, чека се „свечано отварање“ проклете бране Ровни, а после, дај Боже да не буде – бери кожу на шиљак… Још времена има за уразумљење, пре свега, верних Христових да изађу у јавност и сведоче Истину и разобличавају свеколике лажи које затиру биће народа нашега данас; а потом и свих сада заинаћених безбожника, који су окупирали власт над Православном Србијом нашом, као и свих оних који их подржавају…

+++

За спас потопљене Грачанице и окупиране Православне Србије

61. заредом Литија Београдом 13. 5. 2017. г. 

Сваке наредне суботе испред назовивладе Србије од 15:00 часова крећу Православне Литије центром Београда које неће престати док Истина у Србији не победи и слобода Православна не осване у овој сада небивало масонско-глобалистички окупираној колонији Србији… А ово пред Вама је снимак 61. по реду Литије Београдом од 13. 5. 2017. г.

ИстиноЉубље свима Вама!


Responses

 1. Voda u Valjevu je nepromenjenog ukusa, to je jasno svima. Čudime zašto se vama čini da je promenila ukus. Dalje, leti mi nismo pili izvorsku vodu, već vodu direktno uzetu sa reke – što je neshvatljivo.

 2. Ти си, ваљда, локално задужени жбир који се јавља овде само када је масонска брана Ровни разобличавана. Сваки ваљевац зна каква је вода била пре комунистичко-масонских експеримената кроз станице за прераду воде а грађених у склопу система „Ровни“, а сада је још и гора од пуњења Ровни и њеног подземног мешања са изворским водама Градца и Пакаља. Даље, Градац је изворска река кратког тока ничим загађивана до места захвата, значи: изворска вода. Схватљиво?

  • Ne. Voda u Valjevu je nepromenjenognkvalitets. Voda u jezeru bistra i cista. Obidjite gradac pa cete shvatiti da to nije nikakva izvorska voda. Brana nema nikakve veze sa provetravanjem grada. Morate istinu iznositi.

   • Јел си то опет ти, и то опет по задужењу апологије проклете бране Ровни? Сво оно усмрдело и потопљено лишће, плус канализација из 100 км квадратник села, плус фекалије из штала, плус тешки метали из околних рудника, све је наталожено на дну проклете бране и меша се понирањем са изворским водама обилних изворских Градца и Пакаља- како доказаше генерације научника на Рударско геолошком факултету. А још да одеш у Метереолошку станицу, сазнао би да су једини стални ветрови у Србији, ветрови Болоњске струје са запада а које је брана Ровни блокирала. А о свему овоме се лако уверити у зимским месецима када ваљевци дишу на шкрге од смога а да притом индустрија готово и не ради, а што се чесми тиче све ће, постепено, бити гори и гори квалитет воде што се акумулирана вода буде кварила- што је неминовно свим бранама а у овом криминалном случају бране Ровни- видећеш чак и ти при првим сушним и врелим летима, јер треба времена да се све уквари. Наравно, све ове опасности прете, уколико нема земљотреса- што је целина сам за себе и поништава све ниже претње око себе.Води рачуна када помињеш истину, јер је злоупотреба те речи многоструко гора чак и од саме лажи.

    • Pa zar je brana viša od Jablanika i Medvednika pa zaklanja te Bolonjske struje. Koliko se na vašim slikama vidi voda bistra, planinska, zelena. A u Gradac se ne ulivaju fekalije iz štala i kuća, plus teški metali, plus prskanje na njivama.

   • Тешко је Миљенку Истину спознати. Мртвима се на капке стављају кованице, да им се очи не би отвориле…..

    • Христос се вазнесе! Брате/сестро, јасно је шта си хтео/ла да кажеш али ти је пример незнабожачки. Нека га Миљенко, кад изгуби овај прљави посао, оправославиће се и спасиће душу, ваљда…

     • Vaistinu se vaznese. Amin Bože daj našem Milencetu da spožna Istinu. Izvinjavam na primeru, bio je više figurativan, ne bukvalan.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: