Објављено од стране: ИстиноЉубље | 16. маја 2017.

Православна Истина је Духом Светим кроз Светитеље занавек утврђена – а самовоља модерних епископа: у Цркви строго забрањена… ВИДЕО: Литија Ваљевом 2. мај 2017… НОВО – Звучни запис комплетних сутрашњих Житија Светих: Св. муч. Пелагије, Св. муч. Силуана и 40 са њим, Св. Иларије Чудотворац…..

Вести са Православне страже: Уторак, 16. 5. 2017. г…

НОВО – Звучни (аудио) запис комплетних сутрашњих светитељских житија:

Света муч. Пелагија, Св. муч. Силуан и 40 с њим, Св. Иларије Чудотв. (17/3. мај)…

+++

Православна Истина је Духом Светим кроз Светитеље занавек утврђена –

а самовољна реформација модерних епископа: у Цркви строго забрањена!

    Док Грачанички стражари брину бригу о опстајању на страшном месту проклете бране Ровни а поред сатанистичко-масонским деловањем потопљене Грачанице, дотле на Православној стражи и ово мало свакодневно сведочење испред продане тзв. Владе Србије изазива немир код многих који би да ућутимо да би они имали мир (опијене и успаване) савести. Вечерас, осиљени могућношћу да „припростим“ лаицима театрално изложе доказе да смо „расколници“, а видевши да монаха-немонаха Антонија не беше тамо, двојица „богослова“ (баш са факултета чији професори недавно подржаше  „научну“ Дарвинову теорију) убеђивачким методама немирно вербално нагрнуше на браћу и сестре који држаху наше паное испред Владе. Богу хвала, те се вечерас задеси једна наша сестра у Христу која ретко навраћа, а која је размаханим „богословима“ итекако имала шта словесно одговорити…

    Али, пре свега, велико је питање да ли их је неко послао да покушају да смуте свакодневну нашу Православну стражу испред Владе сада када смо у крњем саставу… А, ако ли није, онда ће им бити довољно да се замисле над следећом светоотачком констатацијом: Богослов је само онај ко се непрестано моли (а не ко памћењем набуба градиво). А, такође, нека не забораве и да је послушање добро и неопходно само ако ли је у смеру чувања Православне истине и одрицања од својих жеља и самовоље, али је и проклето ако је покренуто духом човекоугађања и папског обигравања око оних који су постављени на позиције високих чинова Цркве Божије, јер нама је преча увек била Истина и Предање Цркве од мноштва високим чиновима окићених реформатора и самовољника.

+++

За спас Грачанице и изворских вода од масонске бране Ровни

Литија Ваљевом 2. 5. 2017. 

ИстиноЉубље свима Вама!

 


Responses

 1. Неко је можда чекао јучерашњу вест да нећете бити ту… следећи пут другачије.

 2. Велика је мука да се забашури чињеница да православни протест и суботње Литије трају још увек и да нису ни престајале. То треба сакрити бар док Сабор траје. Ниско.

 3. Мала напомена техничке природе у вези сајта. Је л можете да повећате величину слова пошто су баш ситна и тешка за читање?

  Све најбоље

  • Покушај са истовременим притиском на два тастера: ctrl +

 4. То нису била два “богослова“, то су била два – ТЕ/ЛЕ/ОЛОГА!
  Какви су њихови професори, такви су им и студенти – ТЕ/ЛЕ/ОЛОЗИ!

  Драган Славнић


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: