Објављено од стране: ИстиноЉубље | 14. маја 2017.

Осврт на данашње протесте родитеља против систематског тровања наше деце… (Звучни запис комплетних сутрашњих Житија Светих : Атанасија Великог, цара Михаила…)

Вести са Православне страже: Недеља, 14. 5. 2017. г…

Свети Атанасије Велики, Св. муч. Борис и Гљеб, Св. цар Михаил (15/2.мај)…

Звучни записи комплетних Житија Светих, приређених од Светог оца Јустина Поповића за сваки дан у години у дванаест књига по месецима

Ова богољубива намера је изникла као плод браће сложне у Православној побожности која се редовно окупљају сваке суботе од 15:00 часова испред тзв. Владе Србије на исповедним Литијама улицама центра Београда – За слободу окупиране Православне Србије… Више на: istinoljublje.co                          Јединоме Богу нашему, Пресветој Тројици Православној, Оцу и Сину и Светоме Духу свагда слава и хвала на свему. Амин.

+++

Осврт на данашње протесте родитеља против систематског тровања наше деце

    Док наша свакодневна сведочења о духовном и друштвеном разарању Православне Србије броје 432. узастопни дан ми смо, чувајући до сада наш свакосуботњи Православни пролазак центром Београда, јуче одржали и 61. узастопну Литију за слободу Православне Србије од ове удружене масонско-језуитско-банкарско-педераске окупације… Хладно занемарујући све ово, на Тргу Републике данас је одржан и најављени протест родитеља за заштиту своје деце од систематског државног тровања…

    Пардон, не рекоше баш тако – него углавном говорници сву кривицу пребацише на феминистичке и педерастијске невладине организације (које су подметнуле уџбенике са саблазним блудним и педерастијским садржајима за децу од вртића па надаље)…ах, да, наравно и на министра просвете. А систематска масонска окупација Србије и комплетна великоиздајничка политичка сцена Србије?! О томе не би ни помена. Мисли ли, можда, неко, ево ми нађосмо пропусте чак и овде на протесту родитеља који протестују због угрожене деце своје? Е па не, него нам дође понекад на моменте да овде и сами протестујемо због организатора овог протеста међу којима беше доста наших раније (до почетка Литија) блиских сарадника који се стиде Литија Београдских и покушавају створити неки протест „на пола уста“ око теме за коју су мислили да је толико силна да ће подићи више народа.

   Родитељима забринутим свака част, али од сличних кењкавих организатора само ћете се више сморити како време буде протицало, то је наше искуство. Шта?! Нису можда знали за непрестане Литије београдске, дошли су да нам предложе да се удружимо сви у већ устаљеном термину, или, бар позвали су нас да им се придружимо… Добро, ово треће нисмо ни очекивали јер би онда било потпуно провидно минирање термина Литија. Овако, као што нас игнорише великоиздајник Вучић, игноришу нас и браћа и сестре наше са којима до јуче заједно раније Литије и протесте организовасмо. Ајде да су рекли да нам на Литијама поруке и захтеви нису потпуни, или нам објаснили у чему грешимо – јер чињеница је да мисле да грешимо чим не долазе никако.

    Остаје питање зашто за тако конкретно сатанистичко дело као што је  државни покушај моралног прљања најмлађих наших ближњих не кривити системски апарат колонијалних власти и комплетне политике, и масоне, и језуите, и банкаре, а не само НВО и педерасте. А ако ли нећемо чисто Православна окупљања и сведочења то значи да се не уздамо потпуно у Бога него у планирану бројност, да привучемо и оне оземљене кривоверне да би боље успели. Та дајте да се прво помиримо са Правоверним Светим силама Небеским да би нам Бог помогао! Да, ми ћемо увек долазити на њихове скупове, али ћемо увек сведочити да игнорисање непрестаних Православних Литија у старту отворено сведочи против оваквих организатора. На пример ја, монах-немонах Антоније, нисам прилазио средишту данашњих збивања јер нисам позван, али је чињеница да смо се добро видели и да је било склањања погледа, а неки су се склањали чак и физички да се не сусретнемо по завршетку скупа.

    Главни проблем у Србаља данас, када нам се народно биће разара, јесте стање у души народној, тј. србској Патријаршији. Е, сад, једна страна би да игнорише чињеницу да окупационе масонске власти имају своје постављенике у Патријаршији који гурају унијатски екуменизам, а друга страна би да због тих државних штићеника целу Патријаршију прогласи неправославном и прекине општење са њима. Е па, браћо и сестре, које нам је једном Бог дао и којих се ми не одричемо, непрестане Православне Литије сваке суботе улицама београдским се управо провлаче између те две стране, сведочећи да је највећи србски проблем у Патријаршији па потом у Влади и осталим окупираним институцијама; али и да је Богу могуће све уредити у Цркви Његовој а да је наше да припадамо Истини Православља Његовог и да опомињемо све оне који недолично носе чинове и звања, и то их конкретно опомињемо изблиза у ономе у чему греше – чекајући да сазри време и Господ заведе ред међу клиром Цркве Своје… А то ће бити једини јасни показатељ ослобођења Отаџбине наше. Међутим, сада је, пре тога, настало време да сваки покаже како и колико верује у Православног Спаса нашега Господа Исуса Христоса…

    Дај Боже да нас наше искуство вара и да се ови родитељски протести са све оваквим организаторима – Православним покажу, умноже и плодове Православне роде на корист свем србском народу, а који ће показати да су у праву када кажу да су Литије наше непотребне и неправилне. Дај Боже да тако буде… Али се нећемо много уздати у такав исход препустивши се жељама које нам иду насупрот искуства, већ ћемо наставити са Православним Литијама све докле не сазри време  и Господ помогне да се оправослављене и покајане слуге Његове ослободе од масонске окупације Србијице наше.

ИстиноЉубље свима Вама!


Responses

  1. Помаже Бог,ето овај данашњи протест је доказ да нема ништа спонтано код нас или колико су домети информисања људи ограничени и контролисани упркос интернету.Моје мишљење је да су људи искрено наступили,замерам експлицитан говор који није баш био неопходан,због деце,јер смо сви добро упућени о чему се ради па те гадости не треба прежвакавати.Није да нису поменули и окупацију и америчко финансирање и сва наша министарства и јавне делатнике који су им то све омогућили и подржали.
    Оно што је чудно да су сва та удружења послала по неког свог представника у извидницу а где је то силно чланство са фејсбука које није дошло.Главног Управника је контрапродуктивно и помињати јер је он тако поставио ствари да народ у Србији нема на шта да се жали,једино постоје људи којима је он лично, сметња.

  2. Неки од повремених говорника на литијама би се у годинама после светског рата сматрали напредним… човечанство као да се помера на леву страну. Монаx Антоније наставља право.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: