Објављено од стране: ИстиноЉубље | 25. априла 2017.

Нови протести Куртиних против Муртиних… (Долазе врло тешки дани, Антихрист је већ на земљи – Старац Јефрем)

Вести са Православне страже: Уторак, 25. 4. 2017. г…

Нови протести Куртиних против Муртиних

      Свакодневна непрестана Православна сведочења против масонских секташа, који су тренутни колонијални управници Логора Србије, у вечерњим сатима преплављена су, Фејсбуком и неким медијима пропагираним, протестима против великоиздајника Вучића…

    Било је преко 15 000 учесника који су звиждали у пиштаљке и поигравали уз страшну буку психоделичне музике, демонизоване музике која је узбуркавала крв присутних и замагљивала мозак – до те мере да од свих окупационих масона, екумениста, глобалиста, педераста који су нас окупирали свих ових комунистичких и демонократских окупационих година они виде само сада најистакнутијег, чињеница, великоиздајника Вучића… ни не питајући се где је излаз из све ове демонијачне окупације, ни не замисливши се да их опет могу преварити неким новим издајником кога увек белосветски окултни моћници имају у рукаву ако им се овај тренутни истроши…

    После получасовне халабуке и брда тоалет-папира којим су симболично засули Владу, ваљда ако се масонски потрчко – Алек Вучко унереди пред својим надређеним  менторима из сенке – да ефикасно реши проблем, антивучићевска гунгула се наставила ваљати ка Ненародној скупштини са све комунистичким и педерским заставама… док је масонски потрчко, чим су ови замакли, педантно брже-боље наредио спремљеним комуналцима да хитро помету Тоалетну Владу окупиране Србије.

    Није то довољно, драга браћо и сестре, јер било да знатижељно ово гледате са својих екрана, било да сте од оних што уз добоше иду улицама, ви који сте свесни издаје – ви од Бога у Православљу Његовом не тражите помоћ… Није добро само мрзети зло и издају, већ је речено – мрзећи на зло држите се Добра. А једино Добро под Небом и Једини Спас који човека може вечно спасити је Православни Христос Бог наш. Њиме нас је Свети Сава препородио и Њему заветовао…и без Њега и Његовог Православља у покајаном срцу свакога Србина неће бити никакве слободе и никакве Србије. Боље је да то на време сви схватимо како би се прекратио овај слом и тумарање који је последица преврелог греха нашега, јер времена датог за покајање нема још много…

ИстиноЉубље свима Вама!

+++

Старац Јефрем:

Резултат слика за старац јефрем филотејски

Долазе врло тешки дани, Антихрист је већ на земљи

    Долазе врло тешки дани. Обратите пажњу на своју душу. Уједињујте се и дајте се у подвиг. Старац Јефрем је изашао из затворништва. Њему се Господ јавио. Старац је молио од Господа да продужи време, али Господ је рекао да је антихрист на земљи и да све почиње ове године.

    Наше време одбројава. Очекује нас тешка година и опасности за време нашег боравка на земљи. Разјарени сатана жели да нас прогута и одведе у пакао. Благочестив је човек који се спасе те избегне његове зубе и попне се на Небо.

    Из године у годину ситуација је све гора. Све више је грешника и развратника, грех се умножава. Овако стање више не може да траје и доћи ће Господњи Суд. Стога морамо да пожуримо да помогнемо нашим ближњима, да их волимо и љубимо.

    Морамо помагати нашим блискима али и нашој браћи у Христу, помагати им у њиховом болу и патњи. Ми смо сигурно заштићени ако смо под заштитом Мајке Божије а у опасности смо ако живимо у јарму сталног греха који је тренутно у порасту у свету.

    Старац Јефрем Филотеjски (Аризона, Мораитис) је духовно чедо Јосифа Изихисте који је писао о свом духовном оцу у чудесној  књизи „Мој живот са старцом Јосифом“.

    Преузето са „Борба за Веру“ / „Трећи Рим“


Responses

 1. А где су остали Косовски Монаси да ту буду у Немањиној…

  • Брате Зоране, као што видиш скратио сам ти коментар, јер када се ради о расколу у Цркви морају да се бирају речи да се не би саучествовало у том греху. А Миленку МАрићу је потпуно избрисан коментар јер они који би да ропћу на Свето Православље и проповедају многобоштво, немају овде шта да траже…

   • Управо о томе се и ради. И опомињани су они више пута да се ради о ристиној језуиткињи и `одабраном друштву` из Торонта. Али што би рекао народ: `Пара врти где бургија неће`.

 2. Не тиче се ово само монаха и свештенства, ово је питање свих нас! Где смо МИ? Кад треба да се буса у груди и дочекује неки спортиста српски, сви су на улици, а сада нам отимају душу, децу, земљу, органе, небо, отаџбину, СПЦ, а где смо? Млади се плаше да их [не]пријатељи не исмеју, они мало старији да не изгубе шансу за запошљење, они још старији мисле „млађи ће“. Аман! Тако се кривица пребацивала од Еве до змије. Криви смо сви!!!
  И само ми није јасно како човек не седне, стави прст на чело и види докле нас је богоборство довело, па онда каже „Ајд уз Божију помоћ прво то да мењамо, па идемо даље“, али не. Свуда у свету су демонстрације, спонтане дакако! Ни једне не позивају на Бога! Даће нам Бог промене… Без Њега, како се сад и тражи, па да Га се боље сетимо…
  Боже дај нам снаге…
  Опростите, не издржах, иако сам грешнија од свих који ово читају…

 3. Да се Таворска /Божија/ Светлост није дотакла Савла, он никада не би могао да буде – Павле!

  Драган Славнић

 4. Па како да се схвати ваш одбојан став и према добронамерним у протестима,немогуће да нико од њих нема Бога у срцу,немогуће је и у једном дому да сва деца буду побожна у мери како би требало па ипак родитељи неће одгуривати своју децу од себе због њиховог природног покрета за правду по њиховом схватању!?Мислим да сувише уско гледате на ову ситуацију,савим је очигледно да ово нису политички обојени протести него првенствено борба за људско достојанство и минимум социјалне правде,ако и имају шарен изглед немојмо оцеђивати комарца а камиле гутати него помозимо свом у сваком погледу унесрећеном народу да прво устане на здраве ноге а онда му попујмо!И деца и ви сте на истом задатку једино се разликујете по начину поступања и дубини разумевања опште ситуације у друштву,они виде оно што је битно за физички опстанак што се не може занемарити и рећи ;хајде да седимо мирни а неко други ће нам скидати окупаторе са врата,па што онда ви јавно протестујете ако они нису у праву?Ако и језике анђеоске говорим а љубави немам,онда сам звоно које звечи…и ако имам сву веру да и горе премештам а љубави немам,ништа сам!Праштајте мени грешној…

 5. Сестро драга, сама поставиш проблем и сама одговараш. Пре свега љубави нема без Благодати Божије, што ће рећи, без чврсте вере у Православном Богопознању и неопходног смирења и покајања. Кажу Свети да када смирење достигне врхунац- тек ту почиње чиста љубав (нечиста љубав није љубав јер је смешана са гордим самољубљем и сујетом). Елем, нигде у нас ниси могла наћи место где не поштујемо учеснике протеста већ указујемо да нису свесни против чега и како се боре, те ће неминовно бити злоупотребљени од лукавијих од њих, а овде је најлукавија антисрбска УДБА. Тачно је да ми не можемо заједно са њима јер нису свесни неопходности Православне борбе за сведочење ИСтине, и то, пре борбе за слободу- о томе причамо на Литијама од почетка. А овде је слобода уздигнута изнад Истине изнад покајања- и то слобода разнобојно неправославна како је ко схвата. Није Вучић главна тема, то је скретање са теме, а главна тема је окултистичко масонство, глобалисти и екуменисти који су у све структуре власти политике инфилтрирани. Први, проблем је дух лажи који се разара само Православном Истином, а ако се Истина прими у народу- тек онда је време и борбе за слободу. Пре тога борба за некакву шаренолику слободу је промашена тема, готово исто колико и ови који издајници који владају, јер се ови други управо и хране и владају и одржавају ову прикривену режију- на основу оних првих који су, иначе, несвесно промашена опозиција.

 6. Ти демонстранти су управо сведочанство немоћи људске и ту поруку нам шаљу.Њихов протест је тотално промашена тема и служи за привид демократије и слободе.Како ће Бог помоћи неком ко га и не призива..Можда баш због малобројних верних Господ задржава нашу тоталну пропаст.

 7. …“антивучићевска гунгула се наставила ваљати ка Ненародној скупштини са све комунистичким и педерским заставама“…Ово сте написали и самим тим окаректерисали протестанте као такве,што мислим да није сврсисходно и само отежава ионако смутну стварност.Ако је икад требало снисходити то је потребно у ово предантихристово време када се многи и многи немајући од кога да виде здрав пример упетљавају у замке нечастивог и њима требамо са љубављу помоћи,критика без мере може само да штети.Ми да се истрајно молимо Ономе који може спасити десницом Својом и да имамо са свима мир и трпљење!Праштајте!

  • Драга именакињо, како мислиш да разобличавање лажи није сврсиходно?
   То што је наведено јесу чињенице.
   Ја, као једна од оних која је за мало била учесник параде, никада се нисам слагала са тим идејама наметања нечијих приватних и мањинских идеја већини. А надам се да је у Србији и даље већина без тог греха на души.
   Што се комунизма тиче, не бих ни да коментаришем… Знам само да је мама често жалила што је расла у комунистичкој породици…
   Толико од мене, и праштај и ти мени грешној…..
   Свако добро желим.

 8. Ја сам се обраћала писцу горњег текста да ми разјасни неке недоумице јер мислим да ту нешто није по учењу Цркве и светих Отаца…не знам зашто ми ви одговарате али нека буде,ви кажете да „Ја, као једна од оних која је за мало била учесник параде, никада се нисам слагала са тим идејама наметања нечијих приватних и мањинских идеја већини.“О чему ви причате?Где ви живите?У општој пропасти свега у овој земљи приговара се онима који устају против таквог битисања недостојно човека ?Па шта ако су у мањини на улици, можда имају већину са онима које неко не примећује од сопствене висине…тако да је боље да се сви молимо Господу да нам подари времана за искрено покајање и да не осуђујемо никога као што ни Христос није!Дај Боже да се срби сложе обоже и умноже!

  • Сестра Марија, понављам нико не карактерише овде појединце који учествују већ пут и начин којим иду, јер то је више на руку опстанку преваре. Не добија венац онај који се не бори по правилу. како то да се нико од тих демонстраната не такне Крстом Часним и иконама и крене у Литију, Литију коју гледају ћутке већ годину и нешто дана. Тај пут не води нигде, стога их треба на време опоменути да се и оно мало, за сада неспознајне, воље за борбу не злоупотреби од стране проданих душа које окупацију свесно одржавају. Видели сте пре неки дан како их „спонтане“ вође на брзину спроводе поред нас који смо држали говор испред Скупштине, само како не би чули о чему говоримо. Ако не истрају у сведочењу истине, а не само у противљењу Вучићу који је само врх леденог брега, онда ће само помоћи оснаживању онога против чега се боре. Или ће их режисери злоупотребити за испумпавање народног незадовољства против великоиздајника, или ће их исти злоупотребити да изазову грађанске немире као увод у неку нову превару, можда неког новог лажног УДБиног „немањића“… Не знам шта су са њима планирали, али је сигурно да ће бити злоупотребљени и потрошени уколико не стану иза Крста Христа Спаса Православнога. Богом здраво свагда била!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: