Објављено од стране: ИстиноЉубље | 23. марта 2017.

Светиње нам упорно газе – они због којих на изборе излазе… Опет окупационе власти асфалтирају преко Светиња…

Вести са Православне страже: Четвртак, 23. 3. 2017. г…

Светиње нам упорно газе – они због којих на изборе излазе

     За Православне је одувек важило: Нема повлачења и нема предаје, да нас непријатељи ко вашке не погазе. Ко је мислио: „Грачаницу су потопили, џаба би било и да смо се противили“, нека зна да је непријатељ разјарено кренуо по душе србске и свакога дана насрће све више. У току је припрема градње више од хиљаду нових глобалистичко-корпоративних брана по Србији не би ли нам потопиле још многе Светиње од којих је прва на реду Морача, а државна окупациона издајничка банда, после прошлогодишњег хитрог гажења асфалтом преко Православне Светиње из 4. века на тзв. Коридору 10, сада је у акцији новог гажења асфалтом преко новопронађене Православне Светиње, такође из 4. века. Када владају сатанисти, Православни морају бити на улици!

    Код потопљене Архангелове Грачанице плута освећени Крст на Светом Месту њеном. Плута Крст, али ако нам не плута и Вера у народу у Господа Христа и опредељење срца да свецело служи Православној Истини Његовој, да верно чека свемоћну Божију помоћ и противи се безбожништву, лажи и превари над ближњима својим – ништа нам помоћи не може.

ИстиноЉубље свима Вама!

 

+++

Сатанисти вођени директно из „Владе Србије“ газе редом Светињу за Светињом уз одржавање „динамике радова и предвиђених рокова „изградње њихових ауто-путева Коридора 10 и 11 којима ће се убудуће возити издајници политичари, банкари, масони, тајкуни и остали секташи и изроди који разарају духовне основе народног бића. После бруталног потапања немањићке Грачанице ваљевске, раном зором прегазише Православну Светињу из 4. века близу Беле Паланке прошле године, посекоше храст запис код Горњег Милановца, а сада управо намеравају на брзину преасфалтирати  и темеље Православне Светиње, и то такође из 4. века, на истом безбожничко-масонском Коридору 10; и то нам све преноси Б92 који се противи издајнику Вучићу форсирајући неке друге издајнике на хомогеној издајничкој сцени одавно окупиране Србије…

Путаре на Коридору 10 опет (накратко) заменили археолози

Сродна слика

Још једно археолошко налазиште зауставља радове на траси Коридора 10.

    На делу од Беле Паланке ка Пироту, код села Станичење, грађевинске машине наишле су на још једну ранохришћанску базилику.

    На овом делу Коридора 10 путаре су заменили археолози. Радови су престали када су машине наишле на зидове још једне римске базилике за коју се претпоставља да је из периода од 4. до 6. века.

    “Један део, мањи, је испод изграђеног пута, још не знамо димензије, дошли смо до 19 метара, још се пружају зидови”, каже Тони Чершков, археолог Завода за заштиту споменика културе Ниш

    “Посебно је значајно улаз на јужној страни са монументалним степенистем и крипта костурница”, каже Горан Илијић, археолог из Београда

   Из Коридора Србије саопштавају да ово археолошко налазиште пре почетка радова на изградњи ауто-пута није било на списку регистрованих локалитета предвиђених за истраживање. Динамика радова, кажу, прилагођена је новонасталим околностима и неће бити продужења рока.

    Испод савременог коридора, који се на неким местима, поклапа са римским путем из 2. и 3. века, остало је још занимљивих трагова тадашње цивилизације. Један од важнијих је ранохришћанска базлика код црвене реке из доба античке ремисијане.

    “Све је морало да буде затрпано, није било добре воље, нисмо ништа успели да спасимо”, каже Ћершков…

    Када археолози заврше истраживање, у наредних месец дана, машине се враћају на трасу, а још један траг историје остаће под земљом. Као и на источном, и на јужном краку коридора 10 било је занимљивих археолошких налазишта. Међутим, ништа од тога није презентовано јавности.

ИЗВОР: Б92 УТОРАК, 21.03.2017. 


Responses

  1. ранохришћанску базилику.??????
    staroSRBSKU ,PRAVOSLAVNU.,TJ STAROSLAVNU BOGOMOLJU…..
    TU NEMA NI „R“ OD rimljana..

  2. Боже сачувај!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: