Објављено од стране: ИстиноЉубље | 19. фебруара 2017.

Одржана 49. заредом Православна Литија окупираним Београдом (субота, 18. 2. 2017. г.)

Вести са Грачаничке страже: Субота, 18. 2. 2017. г…

Теку Православне Литије – улицама поробљене Србије 

dsc02660

Слика која јасно објашњава духовне тежње посрнулог Београда

Одржана 49. заредом Православна Литија окупираним Београдом 

img_3819dsc02635img_3823

    Тмурно време које позива на тромост тела… Али душе у којима је неугасла Православна савест и ове 49. заредом суботе изађоше на улице Београда да сведоче о монструозном потапању немањићке Грачанице, које најјасније разобличава сву удружену злочиначку политичку банду од Броза па наовамо, а такође и о небивало лукавој, потпуној окупацији Србије, Православне Србије коју нам Свети преци оставише на чување, а не на растакање…

dsc02647dsc02642dsc02640

    Опоменусмо се да је дошло време да и овај – тренутно вршећи главну функцију управника србског логора – Александар Вучић плати за потапање немањићке Светиње Грачанице ваљевске, издају Косова и распродају Србије онима који су нас бомбардовали и инсталирали комплетну политичку сцену своје колоније Србије. А имао је на почетку власти ону страшну поплаву као Небеску опомену због своје издајничке владавине…Имао је годину дана да се покаје и испусти небезбедну и еколошки погубну масонску брану Ровни до испод Светиње Грачанице – није марио; имао је  времена да престане са бриселском издајом Косова – он је поспешивао; имао је времена да формира србску Владу, а он је само још више у њој умножио масоне и хомосексуалце; имао је времена да обустави распродају земље и привреде србске странцима – не, он то није учинио, већ је постао највећи послушник корпоративног тероризма, ММФ-а и Светске банке. Дошло је њему време да плати (мада се то многима који испитују јавно мњење не чини), као што је платио и издајник Тадић, Коштуница и све раније им колеге – и плаћаће све више и више за све оно што су учинили своме народу, а за стране интересе. Међутим, не радујемо се томе, јер ће њихови антихришћански ментори на новим изборима у србском логору усред Васкршњег поста довести још горе тлачитеље народа… Да ли ће то бити секташица Михаиловићка или лезбејка Брнабићка? Провешћемо се исто као и Република Србска под Биљаном Плавшић када су место кише падале НАТО бомбе, јер „кад жена влада – то је на срамоту тога народа“ каже Свети Николај.

dsc02660img_3871img_3870

    Овакве преваранте и глумце које инсталираше у србској политици – Холивуд није видео. Маестрално лукаво све своје свакодневне издаје србског народа прикривају театралном патриотском реториком и драматичним гестикулацијама предизборне „бриге“ за народ. Млатарају фразама „регионалног мира и стабилности по сваку цену“, као када би жена допустила да је силују ако јој плате презадовољна тиме што неће да је и туку, представљајући тако цео србски народ као проститутку којој је пречи новчаник од образа… И то све сада – када се сви у региону наоружавају, када Мађари праве четири војне базе на граници са Србијом, Хрвати купују далекометне ракете, НАТО бродови упловљавају у Црну Гору, ракетни НАТО системи се инсталирају у Румунији, потурице у Босни нас поново туже за геноцид због злочина који починише пар Слобиних несрба комуниста, Шиптари формирају „војску Косова“… Е једино су поводљиви Македонци у физички горем положају од нас, само што они то знају, а ми не знамо да имамо издајнике и на власти и у њиховим опозиционим резервама које чекају свој комад издаје и власти над глобалистичко-масонским „Логором Србија“… 

img_3880img_3928img_3892

    Да ли ће Вучић одмах пасти, не знамо; али да је почело његово политичко гашење и замена амбициознијим издајником – јасно је. Мислимо да је он и прошле године био спреман да буде замењен Зораном Михаиловић, али да је од својих нехришћанских ментора измолио још годину дана власти у логору како би своју сујету потхранио и Србију безочно распродао странцима; Светиње потапао, Србију са Косова удаљавао, масоне и хомосексуалце на сва важна места постављао… Све шенећи и мислећи да ће се ментори предомислити… Може бити да ће он неко време још бити и председник Србије са одређеним циљем. Односно, „миротворац“ Вучић био би главнокомандујући војском онда када Зорана сву преосталу имовину србску и суверенитет србски расканта, а затим наступи Дачић да, пошто су сви у региону спремни за рат, некога фол патриотски случајно увреди и изазове сукобе. Наравно, у таквој ситуацији главнокомандујући ни случајно не би дао да се предизборно, рекламно купљено, оружје из Русије употреби против његових пријатеља усташа у Загребу или рођака Шиптара у Приштини… Народ се није покајао пред Христом Богом да би Православни дошли на власт, тако да су ово горе само могући сценарији наступајуће године страдања, која је очигледно пред нама непокајанима…

img_3921dsc02696img_3957

    Испред Патријаршије, не знајући овога пута да ли се патријарх вратио из шетње до Канаде, опоменусмо се тајног заседања комисије србских екумениста и ватиканских паписта у Новом Саду а поводом уређења поретка у католичкој хијерархији типа – да ли ће им Степинац бити светац или неће; као да СПЦ има неке везе са тим, или да је то нешто погађа, па треба да молимо да нам то не чине. Зашто би то погађало Православног владику или верника, сем ако није продани екумениста који сматра да је јединство са папистима већ успостављено па се врши заједничко усаглашавање поретка?! Паралелно са овом срамном тајном комисијом СПЦ – јеврејска секта хоће да организује масовне протесте свуда по свету против канонизације Степинца због само пар стотина Јевреја побијених у Јасеновцу… А ови „наши“, којима је побијено 700 000 сународника, моле децу џелата да своје очеве џелате не проглашавају њиховим секташким свецима. И поново – какве Православни имају везе са свим овим секташко-злочиначким конструкцијама?! Боље би било да су помогли стварању комисије за одбрану грузијског патријарха Илије, данас најистакнутијег браниоца Православне вере, кога су покушали отровати пре пар дана. Међутим то су два света: једни бране Православну Веру Божију од свих секти, јереси и унија, а други иду у Немачку да прославе годишњицу срамног унијатској сусрета и декларације патријарха Руског Кирила са кривоверним папом римским… За Православце Божије дошло је данас време да свако покаже како и колико у Тројичног Бога верује.

img_3975dsc02746dsc02718

Први пут откако смо на овим непрестаним суботњим Литијама десила се кишица, која је повремено као ромињала, али ни она није била довољна да се покисне, чак ни онима који нису имали ни кишобран, ни кабаницу.

img_4026dsc02756img_4057

    Испред НеНародне Скупштине, и данас на Задушнице, отпојали смо заупокојене песме душама Православних који су пострадали у минулим ратовима, а чије је слике овде истакнуте ветар углавном поцепао и одувао – као и сећање садашњег народа на њихова страдања и сву издају коју су им приредили они који седе унутра овог здања, планирајући то исто и свима нама сада Србијом живећима.

dsc02761img_4082img_4090    Испред лажљивог РТС-а погледасмо и нови овосуботњи Слободни Србски Дневник са темама о: рапидно повећаном степену умирања у Србији; пуцању и забрани градње високих брана по свету у светлу ове масонске екстремно штетне бране Ровни којом нам потапају Светињу Грачаницу; као и драмској режији нових политичких превара којима спремају замајавати јадни, наиви и позамашно маловерни србски народ… (Дневник ћемо, надамо се, објавити у понедељак увече.)

dsc02788img_4137img_4114

    Све ове речи изговаране на Литијама и сви ови приказани Дневници нису основни садржај Литија, већ само братско поздравно обраћање и информисање. Основни садржај и главна порука Литија је сам овај Православни истинољубиви проход улицама окупиране Србије. Не требају ту многе речи, већ имало пожртвованости, колико било труда. Нико не спори да може то и боље и више, али засад – боље је мало него нимало. И сваки корак, и свака реч, и сваки уздах – да буде у Христу и ради Христа, Спаса Јединога душа људских, душа србских, душа нам блиских. Да буде Христов печат распознавања на нама од сада до краја времена овог испитног животног рока нашег – да нас препознају не по речима и спољашњим делима, већ зато што ћемо имати љубави међу собом. Не оне спољашње љубави само на речима и пристојном понашању исказиване, већ суштинске, која прашта срцем и жртвује се Бога ради. Најпре – колико се год може скривено да нико не зна до Бога Самога, а ако се мора јавно, као сада када је Православна Вера Божија у Србији нападнута – онда и јавно и складно са сабраћом својом. Да будемо једнодушни и једномислени; пре спремни помоћи другоме неголи себи; верни до краја и кротки само пред Богом и Божијим људима; а ношени свагда Благодаћу Христовом без које ништа стварно добро се чинити не може…

    Ако Бог да, и следећа субота је Литијна улицама Београда – да цела Србија буде опет Православна!

ИстиноЉубље свима Вама!

 

 


Responses

  1. Дошао Гавриловић у Канаду поново да дрпне неке паре. Тако је увек било. А и да види жену која је изгледа прилична трошаџија, а живи у Торонту.

  2. Само да их поново не тера да иду , одабрано друштво, у чувену синагогу Израела на Батруст-улици у Торонту. Па и то је било процурело, због проблема око паркинга на Батрусту (нису баш сви били 100% проверени). Пре пар година, први пут, су га водили ноћу на гробље да види гроб ћерке у Торонту, за узврат их је водио у горенаведну синагогу (да ли је била једна синагога или две-три). После велике бруке око вођења људи у Чикагу , и процуреле вести у Торонту, ваљда се мало смирио око тих синагога. Који је сада рачун одмрзнут у банци па је дошао да и те паре `блогисиља` са собом.

  3. И онда буди човек иако си Србин.

  4. Jutros je u Valjevu u Crkvi Hristovog Vaskrsenja sluzio svestenik Stojadin i u besedi koju je odrzao govori o potrebi da neko mora biti na vaznim mestima u drustvu. Što bi rekao naš narod: „Zna sto jada“.

    • Е, баш ме насмеја… Па, зар тако о првом секретару Патријаршије…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: