Објављено од стране: ИстиноЉубље | 2. фебруара 2017.

Богоборно потапање Ваљевске је само пророчки најавило продају Косовске Грачанице… (ВИДЕО: 45. заредом Литија Београдом 21. 1. 2017. г. За спас Грачанице и окупиране Православне Србије)

Вести са Грачаничке страже: Четвртак, 2. 2. 2017. г…

Да ли очекујете од оних који су потопили чудотворну Ваљевску Грачаницу да вам бране Свето Косово и Метохију?!

Богоборно потапање Ваљевске је само пророчки најавило продају Косовске Грачанице

img_2890img_2914img_2902

Сваки нови дан само додатно казује зашто годину дана свакодневно стојимо сведочећи испред највећих непријатеља нашег народа – уједињене политичке клике ове лукаво окупиране Србије

    Косово је освећивано молитвом и грађено од Светитеља, а сада лицемерни властодржци (а стварни безбожници) који се представљају као заштитници Косова – нису ништа друго него, савршено припремљени од стране глобалиста, издајници и Косова и свих осталих србских националних интереса… Шта значи „пошто-пото очувати стабилност у региону“ када ти непријатељи јавно тероришу и понижавају народ – сем продати веру за вечеру, дати непријатељима и народ и земљу у добровољно ропство а све ради мењања србске свести, а у корист глобалистичких сатанистичких колонизатора. Веће је и погубније општенародно неморално и насилничко бомбардовање србског народа кроз окупационе медије у садашњем назовимиру ове најпониженије еуРопске колоније. Не варајмо се, Титовој антисрбској корумпираној копилади која је наставила да се смењује на власти Србије до дана данашњега – увек ће пречи бити лични интерес и наредбе закулисних јевреомасонских газда неголи интерес Православног србског народа.

    Онај високи представник окупацоних власти колоније Србије, који се пре неки дан хвалио како се свакодневно по више пута чује са својим приштинским пријатељима, одједном им је пре неки дан због некаквог предизборног воза дао повод за демонстрацију силе над намученим и више пута распродаваним Србима на Косову. А вечерас оде на Косово да тамо глумата и плаши србски народ образложењима да његови „приштински пријатељи“ ништа не поштују од, ионако за Србе издајничких, њихових договора у Бриселу – да прете силом; а да његови „европски пријатељи“, чијим је корпорацијама поклонио целу србску привреду, хоће Шиптарима и логистички да помогну у примени те силе.

    Не може се Косово бранити без Православља, не може се против земаљских непријатеља успешно борити ако гресима непокајаним настављамо да ратујемо против Бога и Православље Небеско занемарујемо и исмевамо. Косово има историјски значај због Светости, због Светог Православља, и не могу га бранити безбожници. Онај Вук ондашњи се поколебао у храбрости кад је видео бројну отоманску војску на Косову – па издаде и не дође, а овај мали, опет звероимени, Вучић је све урадио да ни Лазари не изађу на Косово, да исмеје „видовдански пораз“ како рече, да допусти непријатељу да без отпора и страдања запоседне Свету србску земљу.

    Немојте мислити, браћо Срби, да они на власти у Београду не знају србску историју или да је наивно погрешно тумаче. Не, они за непријатеља одрађују оно што су чак и јавно у почетку помињали – они су ту да нам „промене свест“. Они који имају поремећену свест би да промене Православну, Неустрашиву, само Богу верну свест србску. Па, да није неустрашивог Православног Видовдана – не би било ни каснијег епског чојства и јунаштва – знају они то добро. Зато им је и задатак оскрнавити све Православне погледе и обичаје да Срби више никад не крену иза заставе Христове на неупоредиво бројније и земаљски наоружаније сатанине слуге, које владаше и владају већином моћних држава овога света… Зашто? Зато што су управо у комплетној србској политици инсталирани прикривени пиони наших вековних непријатеља. Зато угасите телевизоре, узмите Православне молитвенике, похрлите на исповест и Причешће у Самодрежама Црквама док нам их још ватиканци нису поунијатили – јер нови Косовски бојеви за Истину Православну су пред вратима. Вечност је пред вратима – нека то свима буде вечност блажена Христова, а не вечним мукама пакленим у роптању кључала. 

    Знамо по пророштвима старца Гаврила да Шиптари неће мировати хушкани од еуРопских масона и језуита, знамо да ће на власти у Србији бити све већи од већег издајника… Па, зар заборависмо да пуних тридесет (30) година те неправославне уходе скрнавише и потапаше чудотворни манастир Архангела Михаила Грачаницу код Ваљева, усред „слободне“ Србије… Прегазише Православну цркву из 4. века ауто-путем на превару за три дана…  То су само повремени плодових свих оних свакодневних невидљивих издаја на пољу тровања србских душа, исмевања историје, набијања комплекса ниже вредности свем народу, распродаје србске земље и привреде белосветским корпоративним терористима… Али знамо и да, када се покајемо и Светим Православљем сви Богу завапимо и заживимо – даће нам Бог благословену Православну слободу где издајника ни од корова бити неће. Православље, покајање, па тек онда слобода. Немојте да вас лажне удбашке патриоте уверавају да је могућ другачији редослед.

    Није Србија шака пиринча да је позоба свака врана која овуда налети…Не, није; већ земља молитава православних, натопљена Истином Православном и благодаћу Духа Светога којом дисаху Свети преци наши. Та Благодат и ти Светитељи су невидљиви за непријатеље наше, али докле год су невидљиви и за нас овдашње православно крштене слуге Божије – не бојте се, добро бити неће…  

+++

45. заредом Литија Београдом 21. 1. 2017. г. За спас Грачанице и окупиране Православне Србије

    Непрестајуће Православне Литије Београдом сваке суботе полазе од 15:00 часова од назови-Владе Србије… Да Србија Благословена буде, треба да се врати Православљу Христовом,  да би тек онда стекла благословену Слободу. А да би се прво Србија вратила Православљу, чистоти моралној и доброти треба да они који Истину добро познају да Је јавно сведоче све док сав народ не схвати лаж која је завладала кроз све оне у колонијалној србској политици који лаж проносе, србске националне интересе распродају и лицемерно се притом представљају као Срби православни…

ИстиноЉубље свима Вама!


Responses

 1. Данас се, пред нашим очима, одвија Бој на Косову.
  Није то бој крвљу и телом, већ бој светосавско-православног духа са
  духовима таме и зла у поднебесју – “Бриселског споразума“.
  Представник светосавско-правосланог духа је србски народ са КиМ,
  а промотер и представник таме и зла /“Бриселског споразума“/ је
  Александар Вучић /са свим својим домаћим и страним помагачима/.
  Дакле, Срби са територије КиМ су на историјском простору и у историјском тренутку, у првој линији одбране светосавско-православног духа, и њима је припала та част и достојаснтво да одбране КиМ за вјек и вјеков.
  Они су у томе сложни /сви до једног, са изузетком појединачног олоша/, без обзира на све лукавости “ЛАТИНА – СТАРИХ ВАРАЛИЦА“.
  А тамо где је слога – ето и Бога за савезника.
  А тамо где је Бог – ко ће онда против Бога и Његових савезника – СРБА!
  Срби са КиМ добили су савет и подршку свог Епископа Артемија, на правди Бога протераног са КиМ – по директиви Вашингтона и Брисела, заклетих непријатеља Бога и Срба!

  СРБИ НА ОКУП:
  “Став и савет Еп. Артемија Србима о “бриселском споразуму”
  in Србија / on 11/05/2013 at 10:31 am /
  Срби на Косову и Метохији не смеју пристати на издају КиМ на коју је политичко вођство у Србији већ пристало. Став Срба са Косова и Метохије треба да буде да власт у Србији може да чини шта год хоће, али Срби са Косова и Метохије на то не смеју да пристану и тако као недужни народ прихвате на своја плећа одговорност ове националне и историјске издаје.
  Етемије“

  Да горе речено подржимо БЛАГОСЛОВМ КНЕЗА ЛАЗАРА:

  “Кад Лазару ситна књига дође,
  Књигу гледа, с мислима се бори.
  Да је коме стати па слушати
  Како кнеже Србе благосиља,
  Благосиља и у бој позива:
  „Ко је Србин и србскога рода,
  и од србске крви и колена,
  а дошао у бој на Косово,
  тај имао од срца порода,
  и мушкога и девојачкога!
  Од руке му све живо родило,
  и у пољу пшеница белица,
  и у брду винова лозица!
  Бог га гледо док му је колена!“

  Уместо клетве Бранковића, ето нам благослова Кнеза Лазара, по
  ооој народној: “Ни блгослови нису како треба, а камоли клетве!“.
  То је благослов Обилићима – Правгославно – Светосавскога Духа –
  Србског и Руског народа!

  Драган Славнић

 2. Da li neko koje katolik ili musliman moze biti srbin ili je srbin iskljucivo onaj ko je pravoslavac

  • Србин је само ако је Православан. Јер, и небеска и земаљска стварност сведочи да смо вечна бића која су овде спуштена у тело као на испитни рок да би се определила хоће ли Бога, Добро и Љубав, или ће гордост, зло и самољубље. Срби јесу древни народ и пошто у земаљским оквирима реч Србин има велики значај(зато нас непрестано нападају, мењају нам историју, Православну свест…) а пошто је једина Истина Божија и једино право Богопознање- Православље, те, пошто другог пута у Вечно Царство Христово сем Православља (Истине)- нема, онда су наши Свети преци и оставили аманет да се Србином зове само ако је Православан. Уосталом, за просту разлику између Божијег Православља и осталих лажних религија, довољно је видети каква завист и пакост према сопственој крви настаје уколико се Србин одрекне православља и прими неку другу лажну веру.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: