Објављено од стране: ИстиноЉубље | 11. јануара 2017.

Да, дођи Господе Исусе да непријатељи потпуно не разоре Србе Православне… ВИДЕО: Слободни Србски Дневник са 43. Литије Београдом 7.1.2017

Вести са Грачаничке страже: Среда, 11. 1. 2017. г…

Да, дођи Господе Исусе да непријатељи потпуно не разоре Србе Православне

img_1522img_1520img_1521

    Прошле године пред преварне демонократске изборе су нам потопили немањићку Грачаницу, а изборе намерно заказали седам дана пред Васкрс – на Цвети а све како би цео највећи православни пост окаљали предизборном кампањом. Током целе наредне године политичка сцена је показала да има образ као ђон јер није прстом макла, не само да покрене питање беспотребног потапања Грачанице, већ и погубно опасних последица масонске бране Ровни повише Ваљева… А и ове године, та демонизована политичка сцена Србије, опет најављује изборе баш на Цвети, да униште још један покајни васкршњи пост, да помету било какво враћање Срба Богу Тројичноме, да би они и њихови антихришћанско-масонски ментори и даље растакали србско народно биће како воле. Заборављају само оно главно, Онога који говори: „Ко чини неправду, нека чини још неправду; и ко је поган, нека се још погани; и ко је праведан, нека још чини правду; и ко је свет нека се још свети. И ево ћу доћи скоро, и плата моја са мном, да дам свакоме по дјелима његовијем. Ја сам Алфа и Омега, почетак и свршетак, први и пошљедњи… Говори онај који свједочи ово: да, доћи ћу скоро! Амин.“ Да, дођи, Господе Исусе. Амин.

+++

Слободни Србски Дневник са 43. Литије Београдом 7. 1. 2017.

    Овонедељни Слободни Србски Дневник говори о све бројнијим примерима укидања трговине готовином и преласка у безготовинско плаћање којим се формира економска подлога за успостављање диктатуре једне светске глобалне наддржаве у којој неће моћи ни купити ни продати онај који не буде имао „жиг звери или број имена њезина“.

    У другом делу Дневника говоримо о разарању србског војничког гробља из Првог светског рата на брду Видрак повише Ваљева и скрнављењу тог места спомеником хрватском комунисти Стјепану Филиповићу, као и најновијем зидању стаза револуције од стране деце пресвучених комуниста у, сада, петокраке неких других боја. У наставку Дневника говоримо о бројним масонским подвалама по градовима и стратешким местима Србије.

ИстиноЉубље свима Вама!


Responses

  1. Takodje, trebalo bi pomenuti i vojno groblje u Beogradu na Banovom brdu, kao i da je popularna ski staza sa kaficima ustvari groblje vojnika bez krstova.

  2. Ове бездушне дивљаке на власти је донела и избацила мајска поплава 2014. године. Надам се да ће их поплава исто тако однети, из бране у Колубару, из Колубаре у Саву, из Саве у Дунав, а из Дунава у Најцрње море. Ако треба брана све да нас очисти, нека нас очисти, али нека однесе и сву ђубрад која су је створила и напунила.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: