Објављено од стране: ИстиноЉубље | 21. септембра 2016.

Ако тебе заборавим Грачанице- нека десница моја заборави ме… (Весна Веизовић са Васељенске ТВ- О Вучићевом исмевању србског народа на сеансама Клинтон фондације)

Вести са Грачаничке страже: Рождество Богомајке, среда, 21.9.2016.г…

Ако тебе заборавим Грачанице- нека десница моја заборави ме

img_0535img_0547img_0550

Ово горе нису тек само речи нове песме написане у духу једног псалма… Заборав чудотворне потапане Светиње Грачаница сваким новим даном је већи а самим тим је и грех већи. Такође, игнорисање парадне промоције педерастије улицама Београда без иједног званичног православног гласа против, без конкретног православног свештенства и народа на улицама… сведоци су да је матица антихристове реке овога палога света тренутно повукла са собом и оне изабране. Нема Православца без смирења и јавног сведочења и одбране Вере и Закона Божијег. Ми православни верни смо криви, а не Усташе, мухамеданци или домаћи издајници, за то што се претња рата све више надвија над Србијом, јер увек се пре громова рата прво се множе облаци греха. Шта ћемо ако смо заслужили да нам отму и Косово, и Војводину и Рашку и Републику Србску и, притом, све Србе протерају у ужу Србију и тамо још изазову грађански рат. Битно је да у сваком тренутку, ма шта да се дешавало знамо да је излаз из невоље само општенародно враћање Православном Христу Богу у покајању и искању само Његове помоћи као Јединог Свемоћног Човекољубца. Биће добро само ако се покајемо и Православној побожности у окриље вратимо, ако се сад покајемо- рата неће бити, ако се у рату покајемо- краће ће трајати… Покајање је најмоћније оружије наше, јер кад се помиримо с Богом- ко ће шта моћи против нас. А до тада, доказ садашње странпутице се види на сваком кораку: Србија је корпоративни радни логор за Србе постала, инвестиције газе преко Светиња, самоубиства, наркоманија, коцкарство, секташтво, масонерија, екуменизам, папизам… преплављују земљу србску и православну народну свест сада и овде. Свом том небивалом издајом се координише изнутра комплетно издајничком политичком сценом Србије. Учврстили смо на власт Вучића који се згражава од србске Историје и Православља (притом треба знати да су сви његови политички опоненти издајници из истог глобалистичког масонског шињела). У наципапистичкој земљи Кроата се учврстио Туђманов ХДЗ, у потурица босанских није ни мењана СДА… Све је спремно за рат… У Русији учвршћен Путин, а у Америци, бојим се, изгледа неће ни бити избора како би са Обамом, који је већ стекао вишегодишњи ауторитет, што пре ушли у стравичан режиран Трећи светски рат. Жури им се јер, иначе, ако се настави ширење вести по свету о масонско-папској припреми за довођење Антихриста на власт на крају тога рата- закаснео рат би им тада био узалудан.

Нека би нас Господ недостојне закрилио благодаћу Својом да истрпимо до краја искушења и невоље последњих времена које, изгледа, ускоро почињу а за које су се сами Светитељи Православни, имавши виђења тих страхота, молили Богу да их узме пре да то не доживе. Такође су Свети рекли да ће православне генерације последњих времена само за стојање у Православној вери и истрајном трпљењу заслужити исте венце као они који су сав живот свој провели у надљудским подвизима борбе против страсти и свих осталих демонских замки. Не бојте се, трајније добро на земљи бити неће, али вечност Христова је оно главно што нас чека да се свом душом што пре укрцамо на брод спасења Цркве Његове како би нас благодат Његова сигурно провела кроз сва искушења, саблазни и невоље које предстоје на испитном путу душе сваке у овом животном року.

+++

Кад се Вучић постиди србских жртава и придружи Клинтону и Дураковићу у бомбардовању још непобијених Срба

Сајт Васељенска ТВ, Весна Веизовић:  

Кад курва прича о поштењу, Клинтон о миру, Дураковић о помирењу а Вучић о злочинима Срба

„Кад курва прича о поштењу, Клинтон о миру, Дураковић о помирењу а Вучић о злочинима Срба над недужним Бошњацима“ – управо то би требао да буде прави наслов синошњег гостовања Вучића и Дураковића на фондацији Клинтонових. А уз све то, свакако би требало смислити нови назив за хиперполтронство које се између ове тројице могло сећи ножем за путер.
Након тог манипулативног срцепарајућег увода сирочета коме су „кољачи из Србије побили све на свету“ – ефекат је постигнут, између двојице лидера, муслиманског и српског, одмах су начињене пропагандне декларације и Србија је још једном означена као негативац. Свака даља прича о равноправности или оправдању ( а зашто је потребно правдати одбрану своје земље од окупатора и паралелних муслиманских терористичких структура) је бесмислена. Увод у ово гостовање, које су преносили сви светски медији била је тужна прича једне муслиманке, Адвике Ибрахимовић, чији су родитељи наводно страдали у Сребреници.
Било би смешно и помислити да је церемонију могао отворити неки српски син, ћерка или мајка чији су најмили страдали широм Босне и Херцеговине, Косова и Метохије и Хрватске.

Пре два дана, гостујући на РТС-у водитељка је питала Вучића зашто подржава Клинтонову и поред чињенице да јој је кампања кренула низбрдо и што је чак и амерички народ против њеног ратнохушачког става, он је одговорио – зато што сам паметан!

Уколико и ово гостовање које смо платили, ми порески обвезници, није унапред договорено, тешко је рећи колико се паметно осећао Вучић у тренутку док се пред целим светом Србија још једном, и то уз добровољно учешће њеног премијера представљала у најгорем светлу…

Шта је уопште Глобална иницијатива Клинтонових…

 

Фондација Глобална иницијатива Клинтонових је наводно непрофитна организација, а како наводи руски медиј Кахетон најконтраверзнији пројекат у америчкој историји. Фондација чија је једина сврха прање прљавог новца, финансирање терористичких организација ИСИЛ и Саудијске Арабије.

Исту теорију заступа и Џулијан Асанж, оснивач Викиликса који каже:

„Односи Саудијске Арабије и Хилари Клинтон, Саудијске Арабије и фонда Клинтонових су врло развијени. Вероватно је Саудијска Арабија највећи посебан донатор фонда Клинтонових. Погледајте коју политику је водила у области извоза наоружања када је била државна секретарка. Она је била веома, веома благонаклона према Саудијској Арабији“.(1)

У овом тренутку, рад организације, на овај или онај начин дотиче животе 430 милиона људи у 180 земаља широм света. Ове године главна тема ће бити промовисање идеје радикалног феминизма. Иза фраза „женски потенцијал“ и „одрживи развој“ скривена је тоталитарна пропаганда крајње радикалног облика левичарских идеја и промоције содомитског дневног реда.(2)

Што је баш занимљиво будући да се Бил Клинтон, водитељ специјалне емисије „понижавање Србије“ базирао управо на „мир у свету“ „згрожен“ ратовима који се воде на блиском истоку и „пуног срца“ што може да учествује у помирењу муслимана и Срба. И то баш на дан када су њихови најближи партнери Саудијсци бомбардовали аутобус пун деце у Јемену.

Још да смо баш начисто излапели и да смо заборавили да је управо САД била главни актер у растурању Југославије и изазивању грађанског рата, а затим и помагању муслиманских, хрватских и шиптарских терориста, отимању српских територија, бомбардовању и на крају као шлаг на све то колонизацијом Србије, па и да поверујемо како тај „дивни“ човек који нас је засипао бомбама са осиромашеним уранијумом и да тај рат над нама и даље траје, заиста жели мир.

И још свакако треба бити потпуна будала па слушати његово згрожавање попут мисица због „ратова у свету“ које су све до једног изазвале управо Сједињене Америчке Државе.

Дураковић и Вучић и пет милиона евра

Пре годину дана Србија је платила одлазак Вучића у Сребреницу са пет милиона евра. Та посета Сребреници, коштала нас је више од Тадићевог јавног извињења а донела нам је само штету. Није необично да се понекад политичари послуже манипулацијама како би и понеки кикс представили у јавности као успех, код нас је међутим пракса да сваки потез ове владе коју су све до једног антидипломатски и на штету српских националних интереса, представља не само као ванредан успех, него се и свака критика таквог чињења гледа и означава као напад на премијера и државни удар.

Тај пут се напад и десио. Режиран или не, довољан да сви забрује о томе али и да буде тема расправе читавих годину дана. Не сумњајмо да ће сваког јула сем помена жртвама Сребренице, бити одржан и медијски помен због напада на Вучића.

И у том случају успео је да понизи Србију и као премијер земље призна наводне злочине. Да ли је можда и у том случају мислио да ће испасти паметан отимајући од гладних грађана Србије 5 милиона евра и тако плаћајући улазницу на српску земљу да се поклони онима који и сами долазе на своје гробове? И то у тренутку док руски, али и други западни експерти доказују да је мит о Сребреничким жртвама чиста лаж.

Истина је, да је, чак и уколико је режиран, напад на њега и његово лично понижење али и понижење свих нас, јер су у овом случају муслимани показали ко је газда у републици Српској. Прво нападом, затим омаловажавањем истраге и најзад стопирањем истраге и то баш од тог Дураковића са ким се вечерас дипломатски изљубио, а који га је пре само неколико месеци јавно питао: Зар Вучић мисли да ће се донацијом претплатити на улазак у Поточаре? (3)

Синоћ му је Вучић опет пред целим светом поновио како му ето дође још 3 милиона пошто су два већ исплаћена. А он је наводно човек који држи реч. Са друге стране НИЈЕДНО од обећања које је дао грађанима Србије није испунио, чак напротив,довео их је у још гору позицију.

Али увек може горе. Што је и доказао вечерас, у друштву двојице отворених србомрзаца и он трећи без разлике, само можда још и гори јер директно спроводи болесну и тоталитаристичку политику над нама.

Дан Републике Српске

Тема овог вечерашњег ироничног циркуса, који је највећим делом подсећао на пинковске забавне емисије типа „Све за љубав“, бар колико се могло закључити из разговора било је помирење. Али опет кроз сво то „помирење“ провлачио се референдум у републици Српској, који јасно сва тројица србомрзаца осуђују. Па иако је Клинтон нагласио да неће решавати то питање (које је већ решио), и ако му је Дураковић казао да муслиманима помоћ фондације итекако значи (вероватно за финансирање бројних терористичких кампова по БиХ), а Вучић се захвалио (ваљда зато што је испао „паметан“) он није одолео да помене да је Дан републике Српске везан само за православце а да је БиХ ипак мултиетичка земља, и да индиректно стави до знања да је одржавање референдума нешто што би свакако требало спречити.

Додуше, то помињање на самом крају био је само врхунац преставе, крајњи циљ и тема свега изреченог. Будући да се кроз целовечерњу представу све време провлачила прича о Србима као негативцима, четницима који у шумама чекају кога ће да убију, па и сам почетак који је усмерио читаву причу о томе ко је жртва а ко злочинац.

Да ли Вучић болује од Стокхолмског синдрома или му је стање далеко озбиљније тешко је рећи. Али седети пред целим светом са убицама сопственог народа, смешкати се и још бити поносан на сваки стисак Клинтона, који из неког разлога није престајао да пипка Вучића, је врло забрињавајуће.

А да ли треба сумњати да ће учешће на овом форуму бити представљено као ванредан дипломатски успех нашег премијера? Ни најмање! Већ медији брује о похвалама Клинтонових које су упућене Вучићу. Само не схватам – што ће нама похвале човека који је један од највећих криваца за страдање целог србског народа деведесетих година, али и данас?

Само још из уста Вучића да чујемо како смо тада били лоши и да је бомбардовање било оправдано, да упути извињење Клинтону што нас је бомбардовао, промени име своје ћерке Милице, којој је наводно дао име по малој Милици Ракић која је симбол НАТО бомбардовања недужне деце и све смо ваљда видели.

Или заиста може још горе?
———————————————————————————————

(1)http://www.vaseljenska.com/vesti/najveci-sponzori-klintonovih-su-saudijci/
(2)http://www.vaseljenska.com/vesti-dana/porodicna-stvar-najkorumpiranija-fondacija-klintonovih-organizuje-globalni-forum/
(3)http://www.blic.rs/vesti/politika/durakovic-vucic-valjda-ne-misli-da-ce-se-donacijom-pretplatiti-na-ulazak-u-potocare/d538rn7

Весна Веизовић

Advertisements

Responses

 1. Дугин исто данас говори да је трећи свецки питање месеца. Неће владаоци америке дочекати да дозволе да Трамп нема алтернативу пре избора ће направити хаос.

 2. “…И НЕ УВЕДИ НАС У ИСКУШЕЊЕ, НО ИЗБАВИ НАС ОД ЗЛА!“
  “…И НЕ УВЕДИ НАС У ИСКУШЕЊЕ, НО ИЗБАВИ НАС ОД ЗЛА!“
  “…И НЕ УВЕДИ НАС У ИСКУШЕЊЕ, НО ИЗБАВИ НАС ОД ЗЛА!“
  “…И ДА ПРЕОЕСТАЛО ВРЕМЕ НАШЕГА ЖИВОТА ПРОВЕДЕМО У
  У МИРУ И ПОКАЈАЊУ…!“
  “…И ДА КРАЈ НАШЕГА ЖИВОТА БУДЕ ХРИШЋАНСКИ, БЕЗБОЛАН,
  НЕПОСТИДАН И МИРАН, И ДА ДОБАР ОДГВОРО ДАМО НА СТРАШНОМ ХРИСТОВОМ СУДУ!“
  Не заборављајмо и практикујмо врлине:
  1. СМЕРНОСТ – наспрам ГОРДОСТИ;
  2. ДАРЕЖЉИВОСТ – наспрам СРЕБРОЉУБЉА;
  3. ЦЕЛОМУДРЕНОСТ, ЧИСТОТАС МОРАЛНА – наспрам РЗВРАТА
  БЛУДА, МОРАЛНЕ НЕЧИСТОТЕ;
  4. ЧОВЕКОЉУБЉЕ – напсрам ЗАВИСТИ;
  5. УЗДРЖЉИВОСТ – напсрам НЕУМЕРЕНОСТИ У ЈЕЛУ И ПИЋУ;
  6. КРОТОСТ – ТРПЕЉИВОСТ – напсрам ГНЕВА;
  7. РЕВНОСТ У ВЕРИ – наспрам ЧАМОТИЊЕ И УНИНИЈЕ.

  Драган Славнић

 3. Ој Србијо Божји доме
  Робови ти ланце кују
  оковима понос ломе
  док те по образу пљују
  ој Србијо Божји доме.
  Ноге су им на зло брзе
  злогласе те свуд по свету
  изабравши да те мрзе
  клеветом ти веац плету.
  Заблудом би да те жене
  хаљине ти срамне кроје
  ал не могу да измене
  твоју душу срце твоје.
  Зато желе да те киње
  изазов си безумноме
  ненаведник те распиње
  ој Србијо Божји доме.
  Труње ти из ока ваде
  пањеви без благодати
  не разумеју шта раде
  ко ќе небо да облати.
  Ко на тебе камен баца
  грех му у прашини пише
  отаџбино праотаца
  кроз које Дух Свети дише.
  Бесни хоќе да те туку
  јаросни би да те згроме
  док те кроз каљугу вуку
  ој Србијо Божји доме.
  Вреѓају те из очаја
  збрисали би те да могу
  ти си им ван домашаја
  ти припадаш Христу Богу.
  Ко се гнуша твога лика
  Божју не види лепоту
  отаџбино мученика
  стазо вечноме животу.

  Милостиви Господе Исусе Христе
  Сине Божји спаси Србијицу нашу и верни православни народ твој. Амин

 4. Амин

 5. СА ПРЕПОДОБНИМ ЈУСТИНОМ ИЗ ДАНА У ДАН

  Апостолско-саборска, васељенска идеологија Цркве једино се може очувати апостолско-саборском, васељенском методиком Цркве. Болесна је то мисао, пагубна је то жеља: хтети очувати православну идеологију без православне методике. Од те болести болује један део нашег епископата и свештенства. Због тога смо у опасности да постанемо шизматици. Православна Црква је тиме православна што Св. Васељенске Саборе признаје за завршно и највише мерило црквености. Свака помесна Црква пада под анатему Васељенских Сабора, ако сама измени или суспендује одлуке њихове. Ко има толико пагубног самопоуздања и несмислене смелости да себе стави више Васељенских Сабора, да себе предложи место њих?

  (Извор: Светосавље)

  • Не помену да је данас Слава Хришћанске Заједнице у Ваљевској Грачаници!!! Где сте богомољци!!!!

   • ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ СПАСИ НАС!!!

   • ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ СПАСИ НАС!!!!

 6. ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ СПАСИ НАС!!!!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: