Објављено од стране: ИстиноЉубље | 7. септембра 2016.

Папина шапа над Србијом, а Света Грачаница под водурином… ВИДЕО са 22. заредом Литије Београдом… Најава Литије са благословом Патријаршије против најављене „параде“ геј-срама

Вести са Грачаничке страже: Среда, 7. 9. 2016. г…

Хроника дневних догађаја у Православном светлу поимана…

Папина шапа над Србијом, а Света Грачаница под водурином

dsc01974dsc01984dsc01988

    Нема дана да неко не сврати на обалу потопљене Светиње Грачанице, не помоли се православно Богу за себе недостојнога, не пожели да Грачаница ускоро буде на сувом, спасена од греха нашега, а на спасење душа наших – јер, да је разума, за само три дана вода би се могла испустити и Богослужење Грачаничких Архангела и људи на благослов целе Србије наставити  – и потом се не угости у кући добротвора наших породице Јаковљевић, који нам кућу до даљњега на услугу препустише, где Грачаници и Њеним вернима прислужују Грачанички стражари… 

img_7773img_7731img_7767

    На непрестаним протестима у Београду за Васкрс Грачанице и Свете Православне вере у, лажним „хришћанима“ и масонима окупираној, Србији, поред подсећања на јучерашњу Литију Ваљевом, подсетисмо се и да је Вучић данас уговорио дати свињару из Немачке 45 000 хектара земље у Војводини, као и да су он и Николић позвали лукавога папу Франциска Бергоља у посету Србији. А овај је то прихватио и без конкретног позива из СПЦ (што су претходне папе изричито захтевале) јер ће га и тако многи паписти и екуменисти у мантијама дочекивати са палмовим гранчицама – ИАКО је нама Православнима Свети Козма Етолски изричито заповедио: У последњим временима проклињите папу јер ће вам преко њега доћи свако зло; ИАКО је Свети старац Гаврило рекао да глобалисти планирају атентат на папу у Београду, како би за то оптужили Србски народ и заподенули ратне невоље у Србији. На власти и у опозицији Србије су огољени или уцењени непријатељи нашег народа, пиони белосветских масона, којима је воља и срце у центрима масонско-сатанистичких „моћи“ овога века. Али, када се Срби сете греха свога и удаљења од Спаса Христа, биће неустрашиви борци против антихристовог духа који већ овлада светом. Биће… само када се сете и православно спознају речи Христа Спаса: „Не бојте се, јер Ја победих свет“. И ево Њега, близу је. Долази ускоро да Суди свету, који све више у злу лежи, и спасе Православне верне слуге своје…  

+++

Иако са закашњењем, објављујемо заостале снимке Литија центром Београда за Васкрс потапане Грачанице и Православну слободу поробљене Србије

Двадесет друга Литија Београдом за Грачаницу 13. 07. 2016.

+++

   Како наше ИстиноЉубље и уобичајава да похвали све што је добро и Православним Светим Оцима утврђено, док нашим Литијама центром Београда и критикујемо све што не ваља ( наша 27. Литија биће, између осталог,  нарочито против Владине „геј-параде“, најављене за дан после, недељу: тј. наша Православна Литија, одавно већ регуларно пријављена, биће у суботу, 17. 9. 2016. г., са почетком у 15:00 ч испред зграде Владе РС, у дан када је најважније извршити притисак на Владу да не дозволити сутрашњу – параду разврата), тако и овога пута поздрављамо нашу Православну браћу и подржавамо и најављујемо њихове добре трудове (Литија, коју они организују са благословом Патријарха Иринеја, биће одржана у петак, 16. 9. 2016. г., са почетком у 17 ч испред Храма Светога Саве). И, мада њих нема на нашим свакосуботњим Литијама за Васкрс Грачанице и Све Православне Србије,  ми ћемо ипак, не обазирући се на то, свесрдно подржати све оно што је Добро, Православно, Богоугодно…

Н А Ј А В А: 

РАЂАЈТЕ СЕ И МНОЖИТЕ! ДОЂИТЕ НА НЕДЕЉУ ПОРОДИЧНОГ ЈЕДИНСТВА У ОРГАНИЗАЦИЈИ ПОРОДИЧНОГ САБОРА ОД 10. ДО 16. СЕПТЕМБРА У БЕОГРАДУ!

Приказује се baner_nedelja_porodice.png

Посетите наш концерт, предавања и учествујте у литији центром Београда. Обавестите се о новом Грађанском законику који уводи:

– одузимање деце од стране државе због васпитног ударца по задњици детета;

– легализацију хомосексуалне заједнице и омогућавање истих да усвајају децу;

– увођење промоције хомосексуалности у образовни систем од предшколског до високог образовања;

– сурогатно материнство и еутаназију.

Посетите са породицом:

10.9. Субота, 12-14с: концерт КУД-ова и етно група из разних српских крајева испред храма св.Саве са приказом клубова борилачких вештина за децу.

10.-15.9. 19:00с: предавања еминентних стручњака и духовника из области породичне психологије и породичног права у сали општине Врачар, осим где је другачија назначено:

10.9. 19:00с: демограф др Биљана Спасић – Зашто Срби нестају?

11.9. 11:00: Манастир Сланци, после Литургије: др Владимир Димитријевић – Духовни, психолошки, физички и политички аспект хомосексуалности.

11.9. 19:00: клинички психијатар др Влајко Пановић – Криза савремене породице.

12.9. 19:00: психотерапеут др Зоран Миливојевић – Савремени брак и породица, питања и одговори.

13.9. 19:00с: Сала храма Светог Саве: о. Александар Јовановић, храм Вазнесења Господњег у Жаркову – Савремена искушења у православном браку и породици.

14.9. 19:00: правник др Миша Ђурковић: Нови Грађански законик разбија породицу.

15.9. 19:00: Пројекција филмова са исповестима бивших хомосексуалаца, са коментаром о. Владе Левићанина из храма Св. Георгија у старој Бежанији, после њих.

16.9. Петак, 16:00 Учествујте у свечаној литији са благословом Патријарха Иринејаод храма Светог Саве до Саборне цркве, са читањем молебна код споменика св. Цару Николају II Романову, спасиоцу Србије у 1. Св. Рату.

БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ!

 

ПОРОДИЧНИ САБОР

– ЗА ПРАВНО ЗАШТИЋЕНУ ПОРОДИЦУ У КОЈОЈ РОДИТЕЉИ НАЈБОЉЕ БРИНУ О СВОЈОЈ ДЕЦИ – ПРОТИВ ОДУЗИМАЊА ДЕЦЕ У ИМЕ ЊИХОВЕ “СРЕЋЕ“ ОД СТРАНЕ ДРЖАВЕ.

– ЗА СВЕТИЊУ БРАКА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ – ПРОТИВ ИСТОПОЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА КОЈЕ УСВАЈАЈУ ДЕЦУ ОТЕТУ ПРАВИМ РОДИТЕЉИМА.

– ЗА ПОРОДИЧНО ВАСПИТАЊЕ УМЕСТО РАЗВРАТА СЕКСУАЛНОГ ОБРАЗОВАЊА.

– ЗА ЈЕДНУ МАЈКУ КОЈА ТЕ ЈЕ РОДИЛА УМЕСТО ДВЕ МАЈКЕ СУРОГАТНОГ МАТЕРИНСТВА.

– ЗА ПРАВО НА ДОСТОЈАНСТВЕН ЖИВОТ У СВОЈОЈ ПОРОДИЦИ И СВОЈОЈ ЗЕМЉИ УМЕСТО ПРАВА НА “ДОСТОЈАНСТВЕНУ“ СМРТ – ЕУТАНАЗИЈУ.

РАЂАЈТЕ СЕ И МНОЖИТЕ!

НЕДЕЉА ПОРОДИЧНОГ ЈЕДИНСТВА 10.-16. СЕПТЕМБРА У БЕОГРАДУ…

За више информација посетите ФБ траницу ПОРОДИЧНИ САБОР

+++

Обавештавамо вас да ће са благословом Њ.С. патријарха србског г. Иринеја, и ове године бити одржана свечана Литија од храма св. Саве до Саборне цркве, са читањем молитава код споменика св. цару Николају 2. Романову, спасиоцу Србије у 1. Св. рату, али овај пут у склопу Недеље породичног јединства која ће трајати од 10. до 16. септембра у Београду.

Литија је предвиђена за петак 16./3.9. Акатист ће почети испред храма св. Саве у 16 часова а Литија у наставку, око 17.

 

Манифестација ће почети у суботу 10.9. испред храма Св. Саве у 12 часова, где ће бити приређен културно-уметнички програм кудова и драмске секције из разних крајева Србије, заједно са показним вежбама православних клубова борилачких вештина, са благословом о. Воје Билбије који је на челу Одсека за спорт Мисионарског одељења Синода СПЦ.

 

У наставку ће свако вече бити уприличено предавање неког од духовника и еминентних стручњака из области породичне психологије и права: др Влада Димитријевић, др Влајко Пановић, др Зоран Миливојевић, др Миша Ђурковић, др Биљана Спасић… Тачан датум и распоред предавања у наставку.

 

Организатор ове манифестације је Породични Сабор – организација која окупља неколико србских и једно руско удружење, међу којима је и наше: Мисионарско братство Свети Стеван-Сланци, Српско удружење за одбрану ћирилице „Добрица Ерић“, Русское Собрание, Српска солидарност храном, Завет српско-руски, Србски светионик, Част отаџбине, Завичај и Православна породица.

 

Осим тога, иста манифестација би требало да буде организована и у Чачку и Ваљеву.

 

Такође, у току манифестације ће бити потписивана петиција за забрану хомосексуалне пропаганде мелолетницима.

 

Молимо вас да пренесете ове информације на вашим медијима и позовете чланове да дођу.

 

У наставку програм манифестације, у прилогу су банери и слике и промо спотови.

 

ФБ страница за коју се везује банер:https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%A1%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80-949654601810504/?fref=ts

 

промо спотови:

 

https://www.youtube.com/watch?v=En-anmIkIys

 

https://www.youtube.com/watch?v=M1Envni10Pg

 

све ово на сајту: http://православнапородица.орг.срб/pravoslavna-porodica/1206-dogadjaji-nedelja-porodicnog-jedinstva

 

Хвала унапред!

 

Рађајте се и множите!

 

 

Advertisements

Responses

  1. Slava Bogu, budi se Srpski narod polako !
    I Slava Bogu i Patrijarh.

  2. Dolazi nam papa,dolazi nam papa jezuita yupi…ovo je sarkazam

  3. Sofija,kod nas nema budjenja dok ne izbije nesto žestoko,pa da se tek tada trgnemo,ovo je sve ostalo zombiranje i prelest .


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: