Објављено од стране: ИстиноЉубље | 8. августа 2016.

Влада се склапа да Светиње потапа (Говор мнм Антонија пред Владом)… Безакоње у Ваљеву – Страдање и прогон Љубомира Брадића (1. и 2. део)

Вести са Грачаничке страже: Понедељак, 8. 8. 2016. г…

Вечерашњи говор са устаљених још од 09. марта започетих свакодневних протестних окупљања и обраћања пред Владом РС…

Монах-немонах Антоније – Говор испред Владе Србије 08. 08. 2016. 

Влада се склапа да Светиње потапа 

DSC01179DSC01220DSC01218

    Пошто је цео јул вода пуњења безаконе антинародне бране Ровни била на истом нивоу, један метар преко нивоа грачаничке куполе Светог Владике Николаја, после две веће августовске кише вода се полако попела неких 30 цм – те и даље стоји на истом нивоу. Какви су даљи планови државне банде са бране Ровни –  не знамо – јер ни са каквом бандом која уништава Светиње, гробља и изворске воде Србије никад друговали нисмо. Нажалост, Крст привезан за куполу нам је мало потонуо, али ћемо наредних дана видети подићи знамење победе над Светим Местом Божијим Грачаничким…

IMG_2686IMG_2659IMG_2667

    А на непрестаним свакодневним нашим Православним протестима испред Владе РС у Београду – За Васкрс потапане Грачанице и слободу Православне Србије, јутрос нас је изненадило то што смо приметили да застава Свете Горе и Византијског царства, коју свако јутро подигемо у 7:00 часова пред Владом, процепи се и сиђе низа штап, као на „пола копља“… Па се поподне сви заједно засмејасмо – као да је то вероватно зато што је Вучић данас изабрао нову масонску антихришћанску Владу глобалистичке колоније Србије… Свети Јован Крститељ пострада сведочећи против безаконог цара Ирода речима: „Не можеш ти имати жену брата својега“, Свети Јован за кога Господ рече да је највећи међу рођенима од жена… А ми данас, вероватно уз наставак хроничног ћутања и симфоније патријаршијских великодостојника са, све очигледније, антхришћанским властима, добисмо Владу још и са, поред гордељивих „свезналица,“ отвореним масонима и педерастијом поробљенима. Тешко нама ако се не покајемо пре него што премијер примети поседнутост своју демонима гордим – јер то, очигледно, скоро бити неће… А нове премијерове „напредне“ вавилонске куле надмености и маштарског земаљског просперитета Срби ће још дуго у зноју и муци зидати, док ће та дела без Благослова Божијег успут рушити разноразне спорадичне несреће, што би премијер рекао „случајности“. Колико је народ грешан пред Христом Богом Истине Смирења и Љубави, нека се огледа на Вучићевој новој Влади, што наш народ каже „увек може горе бити“… Али и – Богу је свагда све могуће!

ИстиноЉубље свима Вама!

+++

Траје прогон бранитеља Светиње Грачанице, потопљене у барској води вештачког језера погубне бране Ровни која уништава и Светињу, и гробља, и национално благо највећих подземних изворских вода Србије;  тачније, сада су  у јеку и перфидни политичко-судско-полицијски прогони што се воде против нашег брата Љубомира Брадића а који су за повод имали управо његову пожртвовану борбу и исповедање истине о Светињи Грачаници и монструозној брани Ровни. Тога ради а и ради сличних имена у политици (СНС-СПС ваљевској политици под мониторингом масона са Повлена Душана Михаиловића) и тужилаштву и полицији, која стоје и иза прогона Грачаничких стражара и мнм Антонија – са саосећањем и братском подршком преносимо ово јавно исповедање брата нашег грачаничког – Љубомира Брадића објављеног на сајту „Корени“…

Безакоње у Ваљеву (Сајт Корени):

Страдање и прогон Љубомира Брадића

(1. и 2. део)

    Ово писмо није политичко нити је уперено против било које политичке странке већ ово је писмо истине коју ја доживлјавам а није ми јасно због чега, можда зато што се искрено борим за борачку популацију и то некоме смета од политичара у Валјеву?

Љубомир Брадић

    Ово је једина нада да се сазна сурова истина у Валјеву у којем влада безакоње, непоштовање лјудских права и основних слобода и измишлјање кривичних дела како би се неко ућуткао и то све преко Основног јавног тужилаштва у Валјеву који су неми послушници политике Михаила Јокића народног посланика у шта ја сумњам.

Међу најпрозванијима- посланик Михаило Јокић

    Моја голгота траје од 2006. године када сам се прво борио и дан данас се борим за остваривање борачких права. Прогањали су ме преко свих судова са пуне четири кесе судских позива и до сада никада нисам био осуђен зато што су то биле све лажне прекршајне и кривичне пријаве, а већина њих је била за демократски штрајк бораца, наводно, не пријавлјивање истог штрајка, што није тачно, али док Ви то докажете они Вас на тај начин црпе и покушавају да Вам мозак одведу на другу страну и да га “попију” а да нико од њих не одговара за свој рад. То се све дешавало за време владавине Демократске странке Србије и режима Бориса Тадића. Потом долази после пада Демократске странке једна мала пауза али са остатком репова и недовршених прекршајних и кривичних пријава и све се то завршило, а онда наступа 2012. година и избор мене као одборника у Групи грађана Победа Ваљево у Скупштини града Ваљева.

    На почетку те власти у којој је био СПС, СНС и ГГ Победа Ваљево чинило се да више прогона неће бити путем лажних кривичних и прекршајних пријава. На моју жалост преварио сам се. Негде 2013. године ја откривам да је 6 одборника ГГ Победа Ваљево извршило прекрајање воље бирача или се можда десила трговина одборничких мандата и друг Михаило Јокић рођени брат Алексе Јокића, иначе сада народни посланик у својој канцеларији председника Скупштине Града врши тајне преговоре са 6 одборника ГГ Победа Ваљево. Ја то откривам на седници Скупштине Града Ваљева и после неког времена тих 6 одборника су прешли у СНС а касније су неки од њих изашли из СНС и отишли у СПС или постали независни одборници.

    Моја голгота настаје поставлјењем новог начелника ПУ Валјево Саше Марковића а како кажу, предлог Михаила Јокића отишао факсом из Скупштине града Валјева у централу СНС и ово сам видео својим очима али нисам могао да добијем копију посланог факса јер се радник плашио да ће изгубити посао…

   У ово може неко да верује или не али тако је било, а где је забрана мешања политичара у избор тако важне функције?

    Почињу седнице Скупштине града Валјева да се одвијају у политичкој борби друга Михаила Јокића и мене иако ја са другим одборницима СНС никада нисам имао политички конфликтних ситуација а нити имам данас јер ме политика неинтересује поштујем сваку легално изабрану власт а изабраном народном волјом.Када сам био одборник мени је био значајан народ, борци, неутврђена имовина града Валјева, законит рад предузећа и установа, потапање Манастира Грачаница, ЈП Колубара Брана Ровни и њен рад, додела станова против закона радницима градске управе Валјево, измештање царине из центра града на периферију града и силни састанци браће Јокић по ресторанима са човеком који је дао локацију за нову царину а наплаћује паркирање за камионе који треба да се оцарине итд. Да ли за ту појаву зна Председник Владе господин Александар Вучић, као и политичке личности свих политичких партија у Валјеву и њихов рад, а који су били на функцијама, они су мени били занимлјиви а посебно друг Михаило Јокић и шлепер камиони који треба да пређу пружни прелаз на периферији Валјева где се ретко рампа спушта услед честих кварова, па је на истом месту долазило до тешких удеса са смртим последицама. У питању су били путнички аутомобили. Каква је сигурност на том пружном прелазу када шлепер мора да скрене према царини. Лично нисам сигуран да је велика, а у близини су куће у којима живе грађани, а и сам пут је прометан и пун возила??? Сигуран сам да председник владе господин Александар Вучин не зна за све ово.

    Да не одемо предалеко и од мог прогона пошто је Михаило Јокић доживео ,,политички дебакл,, на седницама скупштина. Дана 31.07.2013. године на једној од седница Скупштине у којој сам се ја јавлјао кад год ми је то пословник о раду Скупштине дозволјавао, друг Михаило Јокић председник Скупштине ођедном је прекинуо Скупштину и рекао да се њему изричу претње, вероватно мислећи на мене и то вербалне претње??? Снимак Скупштине то не показује а чак др. Илија Трипковић за говорницом каже да је друг Јокић противзаконито прекинуо Скупштину и без разлога. На сцену ступа тадашњи јавни тужилац Ненад Маринковић, који се једне године тако кажу у извештају Полицијског радника Лајковац добро загрејао и истом није хтео да да личну карту него се предсатвлјао као Петар Петровић Нјегош, касније је имао удес и уопште се не зна да ли је поднета кривина пријава против истог, а прича се да је он сам учествовао у истом удесу, па није јасно како ради и далје у тужилаштву – можда то може само код нас у Србији, поглавлје 23.

   Борио сам се дуго са тадашњим ОЈТ а садашњим замеником ВЈТ и тражио силна изузећа, писао 4 кривичне пријаве да ту не постоји кривично дело и да постоји сумња да је друг Михаило Јокић починио кривично дело јер је противзаконито позвао полицију да мене саслушава као одборника Скупштине града Валјева после прекида седнице Скупштине, а у просторијама Скупштине града Валјева, на шта је бурно раговао тада на појаву полиције садашњи председник Скупштине Милорад Илић – СПС, говорећи да они немају то право. Ја нисам хтео тада да дам никакву изјаву већ сам на позив полицијског радника ПУ Валјево тај дан отишао у просторије ПУ Валјево други дан када ми је речено и дао изјаву. Основни јавни тужилац Ненад Маринковић после силних мојих притужби и слања снимака са исте седнице, не знам из којих разлога бива унапређен у заменика Вишег јавног тужиоца у Валјеву где се и данас налази. Тај предмет касније долази до заменика ОЈТ Валјево Слободана Стојановића. У истом предмету је било свакаквих дела, чак сам био окривлјен и за претњу двојици одборника и једне одборнице и то на различитим местима и у различито време иако са тим немам никавих додирних тачака него је ,,паковање“ кривичних дела почело на све стране. Заменик ОЈТ Слободан Стојановић је неколико пута заказивао саслушања, али ја сам оправдавао то зато што сам у то време имао пар операција јер сам 2014. године оперисан од малигног меланома који сам вероватно зарадио на ратишту, превише озрачен, а довршио штрајковима бораца глађу, који су се десили у Валјеву 2013. и 2014. године.

љубомир – даљинскиОва испитивања и суђења су се дешавала 2014. на 2015. годину, а сада интезивирала 2016. године. Потом следи Скупштина од 27.02.2015. године када сам ја као одборник на седници Скупштине града Валјева, после исклјучења приватног разгласа – нема скупштинске одлуке о уградњи истог, друга Михала Јокића, ударио шаком од сто и од ударца је пукла једна чаша пуна воде, далјински је остао читав, а ја сам исекао два прста о копчу далјинског управлјача, а који је потпуно индентичан далјинском од аларма путничких возила. Четири операције сам имао на прстима и сви медији су пренели снимак те Скупштине, од писаних медија до Б92, РТС и господина Зорана Кесића који је направио посебан прилог о том догађају. Писали су многи о мени, о Михајлу Јокићу, о судовима, тужилаштву и Полицијској управи у Валјеву и то је мени као човеку давало наду да ипак неке ствари не могу да се сакрију, а јавност је највећи суд, кад тад!

    Е сада настаје још већа голгота јер сада имам за прву прекинуту Скупштину Града Валјева 31.07.2012. године кривично дело Угрожавање сигурности друга Михаила Јокића из чл. 138 ст. 1 КЗ РС и кривичног дела са друге Скупштине прекинуте 27.02.2015. године због кривичног дела угрожавање сигурности из чл. 138. ст.1 КЗ РС и крив. дела уништење и оштећење туђе ствари из чл. 212. ст.1 КЗ РС. Ова два дела је водила заменик ОЈТ Драгана Марковић која је издала наредбу да се изврши психијатријско вештачење мене као осумњиченог Брадић Љубомира ставлјајући ми већ унапред да сам извршио кривично дело речима, на околности да ли је у време извршења кривичног дела код осумњиченог била исклјучена или смањена његова урачунлјивост и да ли сам способан да дам свој исказ на околности наведених кривичних дела пред јавним тужилаштвом“.

Тражио сам ја и у овом предмету силна изузећа и писао кривичне пријаве чак је и на самом саслушању у судницу ОЈТ ушао заменик ОЈТ Слободан Стојановић и уручио ми исту такву наредбу али ја сам био спреман и на записник сам тражио и његово изузеће, а све из разлога да мене као осумњиченог не може нико унапред да окриви па чак ни реченицом у службеној наредби већ за то мора да има доказе. Не прође дуго и заменик ОЈТ Драгана Марковић доби унапређење и сада је Виши јавни тужилац у Валјеву. Невероватна поставлјења и унапређења управо оних за које ја сумњам да ме ,,политички прогоне“ преко Основног јавног тужилаштва у Валјеву.

+++

Сајт Корени- Безакоње у Ваљеву:

Страдање и прогон Љубомира Брадића (2. део)

    Наставлја се далја голгота за мене, прво животна здравствена драма јер имам неколико операција и превентивно скидање промена на кожи и тако ушивен са концима идем на испитивања у ОЈТ Валјево а једном приликом поред мене и иза мене иду полицијска кола ПУ Валјево а полицијски радници против којих сам написао кривичну пријаву упадају у Удружење бораца где сам ја председник и траже ме да ме приведу у ОЈТ Валјево, иако немају никакав налог, али то је вероватно вид притиска од кога се ја не плашим. Заменик ОЈТ Слободан Стојановић је добио предмет који је дебео око 30 цм у којем је само једно дело угрожавања сигурности друга Михаила Јокића и он сам каже: ,,пре мене су сви забрлјали, а ја сада морам да решим овај предмет“. Он као заменик ОЈТ тражи моје неуропсихијатријско вештачење и он то има право, али нема право по закону неизвођења било каквих доказа. У тој истој наредби каже: ,,у самом тренутку извршења кривичног дела, где ме и он окривлјује без икаквих доказа и који је доказ да сам ја извршио кривично дело, да ли је можда ,,наредба“ друга Михала Јокића да се тако ради? Такође исти заменик ОЈТ тражи у наредби да се вештак изјасни ,,о врсти и начину лечења осумњиченог Брадића односно да ли је потребно да се истом изрекне мера безбедности обавезног лечења“ – да ли без одлуке суда и суђења хоће да ме стрпају у лудницу и ко је тај ум који је то све смислио, сумњам можда друг Михаило Јокић јер је једном на Скупштини рекао за мене, има и другог начина“?

љбо брадићДа ли је могуће да заменик ОЈТ то тражи у правној држави, како кажу и где треба да се отвори поглавлје 23, па то само по нашим законима може суд да одреди што говори члан 522 и 523 ЗКП. Голгота се наставлја далје, кривично дело за угрожавање сигурности и оштећење туђе ствари се наставлја код новог заменика Основног Јавног тужиоца Вукашина Вујичића који после саслушања друга Михаила Јокића средином 2016. године признаје све тачно шта се десило на Скупштини, наставлја далје да ради и криви ме за нешто што нисам урадио али може му се, поглавлје 23 се отвара. Таман сам се понадао коначном остварењу правде кад стиже допис заменика ОЈТ Вукашина Вујичића да платим вредност уређаја за контролу звука око 27.000,00 динара – уколико ме град буде тужио, и 20.000,00 динара у хуманитарне сврхе, како би тужилаштво одустало од кривичног дела уништење и оштећење туђе ствари из чл. 212. ст. 1 КЗ РС.

    Одговорио сам му да подигне одмах оптужни предлог и доставио фактуру о монтажи, повезивању, испитивању и пуштању у рад система за тонско снимање и преносе у великој сали СО Валјево где је износ те опреме око 19.000,00 динара, али сам далјински који се и сада налази код мене у стану, јер нико неће да га прими, вреди само 1.000,00 динара и где је ту кривично дело? И имали ту прогона?

    ПУ Валјево је утврдило да сам ја као одборник почупао целу емисиону технику и то ми је прочитано пред адвокатом Дејаном Суботић и поставлјам питање, одговара ли ко из ПУ Валјево за лажно писање и изношење података ОЈТ о том догађају.

    Да ли неко у овој држави одговара од државних органа за нечовечно и нехумано поступање према болесном грађанину, где је евидентно да нема кривичног дела или се поступа по политичкој наредби разних другова и другарица?

    Емисиону технику је увео господин Поповић, кажу да је син рођене свастике друга Михаила Јокића, а сада именованог члана градског већа града Валјева. Никада краја овоме и нико да стане на пут бахатости појединих политичара.

    Сада сам тренутно тражио изузеће и основног и Вишег јавног тужилаштва у Валјеву и знам да ће ме одбити, али господине Никола надам се да ћете ово писмо објавити. За све поседујем папире и материјалне доказе, али нисам хтео да наводим бројеве предмета, а са мном после овога шта ураде не плашим се ничега само Божје казне. Уједно да Вам кажем да се понавлја време владавине ДС-а па чак можда и горе јер друг Михаило Јокић је променио много странака, али је успео да уђе у врх СНС – а, и нисам сигуран да ли све ово неко зна, али макар ће сазнати јавност, ако Ви објавите и то је моја једина одбрана – одбрана истине и прогона од појединаца овог режима.

    Мешање у моје породичне ствари нећу износити али ћу Вам рећи да ми се због тога извињавао друг Михаило Јокић кунећи се да у то није умешан.

    Друг Михаило Јокић је 2015. године када је напустио заседање Скупштине због одлуке суда тражио да се поздрави са мном и ја сам пристао, отишао сам у канцеларију код њега и ту ми је напричао многе бајке, а посебно ми је рекао да излази из политике због господина Александра Вучића, а ја то не могу да докажем али смем да се закунем и да тражим од Бога да ме казни најгорим Божјим казнама ако лажем, али нисам сигуран да друг Михаило Јокић то сме!?

    Љубомир БрадицДруг Михајло Јокић је тужио борца, грађанина, Божидара Петровића, наводно, за некакву увреду јер је лепио плакате на којима је слика Михајла Јокића, која по мени, није увредлјива, а у то време, Божидар Петровић је лепио обавештења за Удружење бораца, и ми смо званично доставили, јер то имамо у заводној књизи, да је баш у то време леплјено обавештење борачкој популацији. Али, друг Јокић је без сведока, путем камере и преко суда оптужио Божидара Петровића и од њега тражио да призна ко стоји иза тога, алудирајући на мене, а да ће одустати од тужбе против истог. Божидар Петровић је остао доследан да не лаже на суду, и поред предложених сведока које Основни суд у Валјеву није хтео да саслуша, а исти се виде на снимку, Божидар Петровић је осуђен, по тужби Михајла Јокића, тадашњег председника Скупштине града. Ово све ми је испричао Божидар Петровић, а читао сам и тужбени захтев, као и саму пресуду. Зашто се ту не образује комисија Министарства правде и не утврди да ли је ово тачно? Сигурно да неће, независно правосуђе и отварање поглавлја 23, а по Европи зависно од политичара? Да ли мисле и од друга Михајла Јокића?

    Свако мора бити крив ако је починио било које кривично дело и од тога га не би требало да спаси ни политичка припадност па ни одликовања, признања и дела. Ја, Брадић Љубомир, нисам починио никакво кривично дело већ сам политички прогоњен а толико сам урадио добрих дела и дела која су већ ушла у историју српског народа да је о томе беспредметно причати и то је само мој успех и не желим ни са ким то да делим нити да се поносим, а о томе говоре моја признања која се налазе у мојој соби, али то нема оправдања ако сам ја починио кривична дела којима ме ,,политички“ прогоне.

    Политика је најгора ствар која је могла да ми се деси у животу и она ми је наметнута као што и ја имам осећај да ме друг Михаило Јокић политички прогони, јер му тобоже ја угрожавам сигурност а уништио сам туђу имовину коју је он приватно уградио преко свог рођака и о том сазнању ОЈТ у Валјеву ћути, ту нема кривичног дела, а то је отварање поглавлја 23.

    Доставлјам вам и писмо, а доставићу Вам и нека документа па ћете се уверити да је све истина, а ми отварамо поглавлје 23 са оваквим јавним тужилаштвом, политичарима и њиховим утицајем како Европа каже, а понеко види, а храбри и напишу и објаве… е нека нам је срећа да коначно отворимо поглавлје 23 а Вас и мене да прогласе да смо против власти што смемо бар да кажемо и побунимо се против неправде и прогона!

    Ја сам спреман да изађем пред сваку комисију судија, тужилаца и осталих службеника и да све ово докажем, али власт и појединци из ње не смеју да се упусте у то и на крају ја себе не желим да рекламирам овде и дозволјавам Вам да уредите текст како Ви сматрате да треба да урадите само Вас молим, објавите макар део и то је мој вапај за слободним животом!
Ја сам спреман за све што сам рекао да идем и на полиграф, и доброволјно се јавлјам, и ако открију да лажем, тражим да ми одреде притвор и да ме осуде најстрожијом казном за кривична дела која ми ставлјају на терет, а нисам сигуран да они смеју на полиграф, а посебно друг Михајло Јокић.

Љубомир Брадић

Ваљево

Advertisements

Responses

 1. Помаже Бог,
  Да ли неко може молим вас да ми објасни – пошто на данашњи празник преподобномученице Параскеве Петке патријарх Иринеј је служио на Калемегдану, желим да знам да ли је тај храм посвећен Сетој Петки римској или Светој Петки са Балкана (рођена у Турској) која се слави у октобру мјесецу.
  Је ли Света Петка (из Турске) заштитница града Београда?

  Како мислим је да имају 2 свете Петке, једна је Римљанка а друга из Епивата, данашње Турске. Да ли има нека веза између ове 2 светитељке?
  ХВАЛА и з,Богом!

 2. БЕСЕДА

  о пророкованим ругачима светиње

  И ово знајте најприје да ће у пошљедње дане доћи ругачи који ће живљети по својијем жељама (II Пет, 3, 3).

  Да ли се огледало мења и криви, кад ругач стоји пред њим смејући се и ругајући се огледалу? Не, огледало се не мења и не криви, него остаје какво је и било. Ни Бог се, браћо, не мења и не криви, кад му се ругачи смеју и ругају. Непроменљиви и пречисти Бог зна, да се ругач самоме себи руга. Својим ругањем светињи Божјој ругач себе криви, и себе прави наказом. А светиња Божја стоји нетакнута.
  О како су већ у наше време, у наше дане, пристигли многи ругачи! Многи премноги – но њихово је мноштво немоћније од Једног Јединог. Шта је мноштво прашине пред једним јаким ветром? Само треба чекати, наоружан стрпљењем чекати, док ветар јак не дуне.
  Пристигли су многи премноги ругачи, који се ругају Божјој речи. Они нуде своје речи место Божјих, несвете место светих, гнојне место здравих, смртоносне место животворних. Но реч је Божја као јак ветар, а њихове су речи као прашина.
  Ругачи су пристигли, многи премноги, који се ругају Божјим делима, и још ће више пристизати. Они хвале своја дела изнад Божјих дела, и веле, да су дела руку њихових боља и разумнија од дела Божјих. Њихова су дела крађа; јер све што су доброга саградили, саградили су од Божјег материјала и према угледу на Божје грађевине; и све што су злога саградили, саградили су од ђаволског материјала и по угледу на ђаволске грађевине. Чиме се, дакле, хвали прашина? Чиме ће се хвалити ругачи данас-сутра, кад дивљи магарци будутоптали копитама по гробовима њиховим?
  Господе пречисти, свете су речи Твоје и силне као јак ветар, и света су дела Твоја и нема им ни броја ни мере. Господе пречисти, спаси језик наш од ругања, и спаси живот наш од ругача. Теби слава и хвала вавек. Амин.

 3. Podrska bratu Ljubomiru Bradicu u njegovoj nepravednoj borbi. Junace neka te Bog cuva i neka ti osvetli puteve pravde. A cudotvorni sveti Nektarije Eginski neka te isceli.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: