Објављено од стране: ИстиноЉубље | 20. јуна 2016.

Грачаница под водом, и Србија под водом… само Београд на води.

Вести са Грачаничке страже: Понедељак, 20.6.2016.г…

На 14-ој заредом Литији Београдом за Васкрс потапане Грачанице од Владе до Патријаршије и РТС, испред РТС приказан је нови субтњи…

Први Слободни Србски Дневник 18.јуни 2016

Овонедељни Слободни Србски Дневник бави се фијаском сабора на Криту, задивљујућим успехом наших младих научника на светским такмичењима који у отаџбину доносе успех за успехом и маћехинским односом државе према својој даровитој младости, одливом мозгова из Србије, као и дивним научним открићима у вези односа човека и околине преко звука и воде.

+++

Грачаница под водом, и Србија под водом… само Београд на води…

DSC08213DSC08245DSC08225

Ваљево. Друге Тројице Слава града Ваљева, епископ Милутин носи сунцобране екуменистима на Криту, Литију улицама предводио наречени за епископа аустралијског о. Силуан… а неокомунисти из СНС и СПС под палицом из сенке бившег министра полиције Душана Михаиловића (осмислитеља погубне бране Ровни) баш на дан Славе града заказали седницу скупштине, озваничили неокомунистичку коалицију у Ваљеву и изабрали градоначелника. Једино имало добро у свему овоме је што бар врховни руководиоци нису давили народ верни говором у порти Саборне Цркве како је уобичајило последњих година у симбиози Цркве и масонске државе… 

DSC08265IMG_5024IMG_5036

Београд. Над Грачаницом вода греха превршила, у Ваљеву опет вода на улицама од непогода, испред Владе у Београду на води где свакодневно улице пливају у води- непрестани протести за васкрс Грачанице и Православне Србије у току још од 09. марта… У Београду већ две вечери олујно невреме и бујице… Вучић је обећао Београд на води, а ево- и Србија на води, све брана Ровни до бране Ровни… Одоше Кинези а уместо сличних безбожних инвестиција које се планирају отпоче невреме и град. Град побио и Смедрево, где „вођа“ прође ту трава (случајно) не расте… Ево и кобејаги „опозиција“ најављује нове смернице њима проклете Србије- они су за НАТО и геј бракове… Само дебели лед, изгледа, може да нам главе охлади а Веру Православну загреје…. 

ignjatije zizjulasvecernja kritna kritu- zizjulas

Крит. А на Криту, на „Сабору помесних Православних Цркава“, јеретици јеретикују на вечерњим молитвама са папистима, протестантима, монофизитима и наравно нашим Игњатијем епископом браничевски, боље да је на Крит послат- и наравно, Џеј… Ово скрнавно духовно глуматање предводио је, наравно, Зизјулас- екумениста, паписта, глобалиста, просто- ИН јеретик… Где ли су били остали србски епископи, да ли су држали певницу овде, доносили какве сумњиве одлуке са папистом Вартоломејем… мада је најбезболније да су били на плажи него на оваквим саборовањима…  

Зато, сваке суботе у 15.час. испред Владе РС- ЗА Васкрс Грачанице и Православне Србије- па Литија до Патријаршије и РТС да не делимо сличне грехе са овима који јавне саблазни намећу…

П.С. Молимо оне који су због свог нестрпљења или несмирења престали да долазе на наше Православно-исповедне, само на Бога надајуће се, Литије Београдом за Васкрс Грачанице и Православне Србије- да бар не устају својим јавним коментарима против своје браће која и даље, с Божијом помоћи, истрајавају на овом неопходном православном делу данас и због душе своје и због душа ближњих својих системски трованих од стране масонско-државне и патријаршијско-екуменистичке савремене клике.

ИстиноЉубље свима Вама!


Responses

 1. To se udarci klinova sa Krita cuju,
  a poludelo Svestenstvo urla ; Raspni Ga, Raspni Ga !

 2. Говор власти у порти цркве није изостао! Говорио Вујић-Суботић!

 3. Много вам хвала на дивном дневнику – једином правом, истинитом, и поучном као и увијек!

  (пс. на пар мјеста је било проблема са звуком)

  З,Богом

 4. Поздрав, какав је генерално ваш став у вези завештања органа и да ли треба да се потпише донорска картица и завештају органи? Пошто у овом времену смутњи човек често не може правилно да расуђује и одлучи шта је исправно, а шта не.

  • Мој став је да треба да расуђујеш, да ништа не распродајеш унапред у животу, па ни органе. Бог ти је дао органе да живиш а не да тргујеш са њима. Сем тога, како ћеш ако је Бог тебе претпоставио да на пример будеш Светитељ, како ћеш да помажеш касније људе, ако не можемо да имамо твоје мошти ?! ИТд итд, од глобализма ко од капитализма спас је СветоСавље

  • Ne vidim ništa smutljivo u toj temi. To da se obraćate Jehovinim svedocima i drugim sektašima koji seju laži i poluistine, pa da i bude smutno. Ako veruješ Boga i Bogu, i čitaš Svete oce medju kojima i današnji živi isto zbore, biće ti jasno da je Gospod gospodar sve Tvari, duše, tela, reči, sveg živog i neživog, Stvoritelj i Iscelitelj. Samim tim, a to kažu i naš otac Joil, a i svetogorci, Bogu se obraćamo molitvom, pokajanjem, nadom i pričešćem i verom za isceljdnje, uz uslov da kako god bude ishod bude kako je Njemu ugodno, i nemamo mi tu šta da izmišljamo toplu vodu igramo se bogova i otimamo od prirode gazeći sve po svaku cenu.

  • Потписивање не долази у обзир значи. Ово је још једна у низу превара. Хвала на одговорима.

  • Брате, Николице… Завештавање органа- нема благослов Православни. Све је то једна демонско-глобалистичка рпомоција лажног хуманизма која има за циљ занемаривање духовног а пропагирање материјалног и само овог живота као „јединог“. Тамо негде један руски искусни свештеник је записивао шта демони говоре из ђавоиманих људи кад их он закуне именом Христовим да му приморани кажу истину. Један демон рече „ја сам измислио хитну помоћ“, „како?“, „па, пре су људи чим се неко разболи звали свештеника да се покаје, исповеди и причести и ја нисам имао приступа, а овако чим га нешто заболи одмах га покупимо и водимо у болнице где се само о телесном прича“… Дакле, завештавање органа- не. Из више разлога, прво, завештавањем органа се препушта лекарима да констатују тренутак смрти а не Богу, јер колико је људи које је Бог вратио из коме или мождане смрти на додатно покајање. Друго, учешћем у томе подржава се идеологија светског духа бриге само о ововременом и материјалном. Да не улазим у то да ли су донор и примаоц православно крштени или не. Милостивост је човеку посудити орган који ће и тебе оставити у овом животу а и помоћи ближњем- то је у реду како је случај са бубрезима, а ово посмртно је идеологија хуманизма антихристовог новог светског поретка у коме је акценат на телесном а да се о духовном замајава и лакше душама манипулише.

 5. Bože koliko reči mržnje na jednom mestu

 6. Оче Антоније,

  ја кад могу дођем. До првог јула нећу моћи да долазим, али то не значи нити да сам се предао нити да штогођ далеко било мислим о мојој браћи и сестрама који шетају по киши лоше. Напротив, налазим за право да су то најбољи међу Србима, данас на тој раскрисници Немањине и Књаза Милоша. Налазим и да је то право Саборовање Србско, а на оно што доле екуменисти шурују. Помјаните, Боже здравља, кад мало прођу сезонски послови, ето ме опет. Поздрав и подршка.

  • Jel ovo govor kao u vreme Karadjordja: štogođ, srbske,

  • Православна сезона не престаје… Богом, здраво био!

 7. Царе и Господе наш, Исусе Христе, Боже спасења нашег, милостиво услиши и сада смирену молитву нас недостојних слугу Твојих.
  Сагрешисмо Ти – опрости нам Господе.
  Падосмо у кал безакоња – очисти нас, Пречисти.
  Прогњевисмо Те – смилуј се, Преблаги.
  Ево падосмо на колена пред Тобом и молимо Те са сузама покајања, не помињи грехе наше и избриши безакоња наша, чуј и услиши вапај грешне деце Твоје. Узми нас у заштиту, о Свемоћни, заштити Цркву Твоју Православну, јер ево адски јеретици, вековни одступници од истине Твоје, подмукао саставише план и грозно ударише на народ Твој и на светињу Православну. Још једном пролиш крв деце Твоје; још једном отворише потоке суза верних Твојих; још једном обукоше Цркву Твоју у црнину туге и жалости и исплетоше јој трнов венац од лажи и насиља и неправди својих.
  Помози нам, Боже, Спаситељу наш, ради славе Имена Твога. Ако ми нисмо достојни Твоје помоћи, сети се отаца наших који Ти кроз векове верно служаше, и за Име Твоје и за Крст Твој часни муке и гоњења и смрт претрпеше, па због њих, Господе, пружи помоћ Своју и нама и помилуј нас.
  Због праведних отаца наших и Мученика за Веру праву, избави нас од напасти која нас је снашла. Посрами зловерне непријатеље народа Твога, одби јеретике од стада Твога и уразуми и покај помагаче њихове у земљи нашој, земљи освештаној часним Крстом и Мученичком крвљу. Не допусти, да гонитељи наши ликују над нама, но Духом уста Твојих, одагнај их далеко. И ако се не раскају, суди им по вечној прави, Господе и Боже отаца наших. Цркви Твојој Светој даруј мир, уплаканој деци Њеној поврати радост, а браћи нашој пострадалој у одбрани Свете народне Цркве отвори двери рајске у Царству Твоме бесмртноме.
  Да Те сви ми на земљи славимо и хвалимо скупа са небеском Црквом Твојом, Тебе, Оца и Сина и Светога Духа, сада и на век века.
  АМИН

  • Amin !

  • Amin. Hvala Vam mudri covece na ovoj divnoj molitvi. Za pravoslavnu Srbiju i Kosovo u njoj pomozi Gospode Boze nas.

 8. Драги Николице, поводом твог питања о завештању органа, јако је важно знати да свака наша ћелија има памћење, баш свака и у сваком органу. Када се органи пресађују другим људима, они са собом носе и део душе и свести тога човека. Познајем неколико људи који су се потпуно изменили примањем туђег бубрега или срца. Један је постао потпуно параноичан након трансплантације бубрега, добио је фобију да ће га неко убити, да га прогања, мира није имао. Тако су успели да нађу убицу човека од којег је добио бубрег јер су га те слике убиства стално прогањале. Таквих случајева има много. Знаш и књигу Српско срце Јоханово, то је истинит случај.

  Нарочито је опасно примати и давати срце другима,јер у срцу је сам живот. Срце је срж човекова и сада је наука доказала да се у срцу налази много више неурона памћења него у мозгу. Није отац Јоил случајно рекао својим духовним чедима да не завештавају органе нити примају од других. То је врло опасно, јер тело је ипак повезано са нашом душом. Тај феномен се зове ћелијска меморија органа или укуцај на енлеском у гугл: ORGAN CELLULAR MEMORY и наћи ћеш о томе дивних документараца, као на пример овај да погледаш:

  А ево шта се десило овом човеку који је примио срце од серијског убице:

  http://www.blic.rs/vesti/svet/nakon-sto-su-mu-presadili-srce-serijskog-ubice-i-sam-je-postao-monstrum/dxrlv4y

  Свако ти добро желим, Бог с тобом.
  Хелена

  • Треба још само рећи да се срце узима из човека док је он још жив. Дакле, то је убиство.

  • Ja mislila da je to humano pa uzeh donorsku karticu. Oprosti mi Boze sto iz neznanja zgresih. Sta da radim?

 9. Да не би Ристе из Доње Баре, кардинала, ништа од Кита. Није њега џабе црни папа, језуита, на промовисању ставио да му једини седи под ногама. Кажу очевидци.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: