Објављено од стране: ИстиноЉубље | 31. маја 2016.

Лицемери и фарисеји! Присилити владику да прими замену за Грачаницу и тако је се заувек одрекне!? (одговор ИстиноЉубља на текст “Вамедија“)

Вести са Грачаничке страже: Уторак, 31. 05. 2016. г…

Искушења код Грачанице не престају, а греси се сваким даном умножавају…

DSC06511DSC06470DSC06460

    Док Грачаница тоне у масонској брани Ровни, локални политичари и медији подгревају млаковерни партијски народ да им владика Милутин ваљевски почне служити на Бакића брду, где су изграђени објекти са намером да се, по Лаврентијевом издајничком уговору из 2003, трампе за Светињу Божију Грачаницу… 

DSC06476DSC06504DSC06490

Ово су неке свакодневне слике живота из куће Грачаничких стражара који молитвено не одступају од потапане Светиње Грачанице, већ су у кући честите породице Јаковљевић чекајући помоћ Божију и Светог Аранђела Михаила

IMG_2492IMG_2500IMG_2491

    Сваки дан потапања Грачанице више и неактивност на њеној одбрани од безбожника – која се врши сведочењем истине свем народу где год се може,  а нарочито на, заказаним сваке суботе у 15 ч испред Владе РС,  Литијама Београдом –  товаре све  већи грех на душе свих оних који могу помоћи, а не чине то ни у најмањој мери својој.

+++

Политичко-масонски богоборци хушкају народ да се побуни против ваљевског владике Милутина због комунистичких грађевина на Бакића брду, којима се покушава извршити трампа за Светињу Грачаницу. Ни сузу за потапаном Грачаницом Божијом да пусте – а сад хоће још и протест да је се што пре реше, оживљавањем комунистичких излива лукавстава, које нам  доноси ваљевски сајт “Вамедија“…О, масонске задужбине на Бакића брдима… ове, и сличне 

 Лицемери и фарисеји! Присилити владику да прими замену за Грачаницу и тако је се заувек одрекне!?

    Када су богоборни Јевреји распели Господа Исуса Христа, поткупивши Јуду за 30 сребрњака да им га изда, чак и они рекоше на крају да те новце не смеју уносити у храм –  јер су цена за крв, јер су проклете. Тако исто и „црква“ на Бакића брду није грађена Богу, већ да би се украло оно што је Божије (Грачаница). „Стара Грачаница“ (коју потапа масонско језеро иза кога стоји Душан Михаиловић, бивши министар полиције),  је чудотворна Црква Светог Архангела Михаила и зидана је од наших Светих Предака тачно тамо где је Бог указао да се зида. Побожни људи су се некад молили Богу тако – да им укаже где је Његова Воља да му изграде Богомољу. Разлика између Воље Божије на „Старој Грачаници“ и на овој, коју су масони зидали да би је трампили за изворну, је неупоредива. Грађевине на Бакића брду би се могле узети у Богослужбену употребу само ако се спасе Грачаница древна из језера политичко-масонске државне банде. А народ – од кога је мањина долазила само двапут годишње у „Стару Грачаницу“ чудотворну, немањићку, док је била на сувом –  сада „као“ много жели да иде на Богослужења у, од бране Ровни изграђену, лажну реплику Светиње Божије древне Грачанице. Наравно, да се народ маловерни није сам овога сетио, већ га уче локални политичари Душана Михаиловића из СПС-а и СНС-а. Значи, право би вам било да вам председници и секретари масонских секташких партија произведу у „свештенике“ Душана Михаиловића, Драгана Јеремића Поћуту, Слободана Гвозденовића, Станка Терзића, Мићу Илића и остале; па да се молите на свој начин као и до сада,  јер не поштовасте нити бранисте Светињу Божију Грачаницу ни док је била на сувом, а камоли сада. Простије, ако нисте били достојни чувари и парохијани Светиње Грачанице –  нисте заслужили ниједну Богомољу док се не покајете и Грачаницу не спасете из каде зване „Масонска брана Ровни“.

    Објекти на Бакића брду су јудински сребњаци за продају Грачанице Божије.

   Елем, о, комунисти разних боја – још увек без иоле побожности и покајања за десетине манастира и безброј гробаља, што нам их потописте по вашим језерима којима нам уништисте и реке и долине – лаж вам је печат на душама. А сада ваши масонски ментори хоће да зидају још 2.700 брана на Балкану, да нам потопе и Морачу, Студеницу… Ово је борба између, свесних или не, слугу сатаниних, и слугу Христа Бога. Зато би боље било да се  политикантски сајт „Вамедија“  запита каква казна долази због клевете на служитеље Божије од политичко-масонских пројеката и наруџбина, а које форсирају оваквим и сличним лицемерним и подлим текстовима. На крају, чак лукаво, новинар “Вамедија“ каже:

„Crkve se grade, pretpostaviti se može, ne da bi bile puste gradjevine već da u njih dolaze ljudi. Ako nema ljudi ona onda nije ništa drugo do gradjevinski objekat. Teško je poverovati da SPC nema dovoljan broj sveštenika i monaha koji bi u njoj mogli vršiti službu jer pomenuta sela imaju svog sveštenika. Tako pitanja zašto je crkva pod ključem i gde će verskim obredima prisustvovati meštani ovih sela ostaju bez odgovora. A vladika Milutin ma koliko ignorisao verni narod u jednom trenutku će ipak morati da odgovori na ova pitanja. (потпис: S.V.) „

    Лицемери и фарисеји – Цркве се зидају Богу, а за спасење свога православног народа који се плаши огрешити о закон Божији, Свете Оце и служитеље Божије. А у овоме нити има вере, нити страха Божијег и послушања поукама Светитеља наших (да се Светиње Божије не смеју продавати, трампити, премештати, скрнавити…), нити поштовања Светог Владичанског чина. Зато покајте се, испразните масонску брану Ровни на једино безбедну и корисну народу коту испод Светог немањићког манастира, и не гурајте Његово Преосвештенство у велике грехе којима је у темељу издаја Грачанице Божије. 

    Има ли верног народа у Србији да брани Светиње, православне владике и Православну веру од масона, екумениста и истодушних им политичара?!?

П.С.  А овима из “Вамедија“ сама насловна сличица са петокраком и спомеником Стефану Филиповићу – комуњарском споменику, који је направљен тако што је багерима поравнато 3.500 србских гробова – сама и без речи говори о хроничном антисрбству њихову.

ИстиноЉубље свима Вама!

Advertisements

Responses

  1. Дошла су времена животних одлука на које је предивни Ава Јустин упозоравао следећим речима: „Зато, браћо, стојимо на камену вере и у Предању Цркве, не помичући границе који поставише свети Оци наши, нити дајући места онима који хоће да уводе новотарије и да руше грађевину свете Божје васељенске и апостолске Цркве. Јер ако се свакоме пусти на вољу, мало по мало разориће се цело тело Цркве.“ А управо многи великодостојници раде по својој вољи свесно или несвесно и по делима почињу да се препознају.
    Ава Јустин је рекао и ово:„ Црква се не може делити. Од ње се само може одпасти“, тако да сви који хоће „братимљење“ са иновернима треба да знају да полазе путем отпадништва. И оно што је најважније: „Човек је у овом свету да реши један проблем, тај свој свепроблем. И сваки је од нас или христољубац или христоборац, трећега нема. Да, или христопоклоник или ђавопоклоник, трећега нема.“ Они који руше светиње, као и они који то ћутке посматрају а могу да учине нешто, треба добро да се запитају шта раде. Свако носи одговорност пред Богом за дане свог земног живота а посебно у временима када је вера нападнута.
    Боже дај снаге Твом верном народу и Оцу Антонију који храбро и достојанствено чува нашу Веру Православну. Нека Отац Антоније буде пример занемелом свештенству да се оно напокон осмели и проговори. Велика је срамота ћутња ова, ужаснија је од грувања топова, јер кад топови грувају знаш да је опасно и бориш се, али када ти веру гуше а ти ћутиш онда знај да си душом мртав, знај да те нема и не заваравај се да си жив само зато што можеш да ходаш!

    Грачанице мила, жива си ти, куцаће твоје срце под водом све док има молитве и борбе верног народа за твој повратак.

  2. Било који новинар нема право да говори о нечему о чему појма нема, а нарочито не би смео и могао да говори о питању Вере и Цркве а да пре тога није завршио теологију или боравио у Манастиру и добро проучио нашу историју и наше обичаје.Такође православни новинар и Србин има обавезу да познаје законе државе чије медије заступа и да користи званично писмо , а то је ЋИРИЛИЦА.Осим, уколико новинар нема рђаве намере и користи речи од Бога дате као оружје против Њега.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: