Објављено од стране: ИстиноЉубље | 27. априла 2016.

Шеста исповедна литија Београдом спас Грачанице (23.4.2016. – ВИДЕО)… Наставак тортуре над Николом Алексићем из Еколошког покрета Новог Сада (прогон од стране МК-групе)

Вести са Грачаничке страже: Среда, 27.4.2016.г…

Велики Васкршњи Пост цео нам је у искушењу потапања Светиње Грачанице

DSC05015DSC05027DSC05017

Да је среће да  велики молитвеници, србски духовници који исповедају пола Србије, дођу бар на обалу језера да поред Грачанице одслуже који молебан- кад већ нису хтели долазити у Њу док је била на сувом- све из „страха јудејског“… Никад није касно… Ни за Светињу… Ни за духовнике…

20160427_19444620160427_19413520160427_194158

Мало стадо Православно које нема видљивог духовног предводника- јер нам је Христос изнад свега- не престаје да испред Владе у Београду сведочи масонски антинародни план потапања Светиње Грачанице и уништења највећих капацитета изворских вода Србије… Јер верујемо да је Богу све могуће, и да нам спасе чудотворну Грачаницу, али и да нас спасе од глобалистичког плана изградње 2700 нових брана на Балкану (светска банда забрањује изградњу вештачких акумулација на Западу а своје фирме и пројекте пребацује код нас)…

Зато, браћо Православци, сваке суботе у 15 часова хајте испред Владе РС (Литија до Патријаршије и зграде РТС) да сведочимо пред људима и умолимо Господа да помогне пре него што ужасне последице нису наступиле.

+++

Шеста исповедна литија Београдом спас Грачанице

(Субота 23.4.2016. Влада РС – Патријаршија – РТС)

На Лазареву суботу, 24 априла 2016 године, одржана је шеста исповедна литија и протест у Београду за спас Грачанице и заштиту србских духовних и културних добара од уништења.

ИстиноЉубље свима Вама!

+++

 Саопштење за јавност Еколошког покрета Новог Сада поводом привођења председника Николе Алексића а поводом неоснованих тужби „МК групе“ бизнисмена Мидрага Костића а поводом разоткривања трговине генетски модификованих производа (ГМО):

DSCN8261

НАСТАВАК ТОРТУРЕ НАД НИКОЛОМ АЛЕКСИЋЕМ

 Никола Алексић је јутрос, у среду 27. априла 2016. поново био приведен од стране полиције која му је дошла у стан у 6.30 и привела га, на основу нашег мишљења, по неоснованом налогу судије Основног суда из Новог Сада, Браниславе Дебељачки, на основу поновљене тужбе МК Групе.

Ово је други пут да наведена госпођа подноси полицији захтев да Николу Алексића присилно доведу директно на претрес по поновљеној, такође по нашем  мишљењу, неоснованој тужби МК Групе…

Овом, по нашем мишљењу, грубом злоупотребом службеног положаја, судија Бранислава Дебељачки је, опет по нашем мишљењу, грубо нарушила углед своје професије. Више од тога је нарушен углед Николе Алексића, директора резултатски најјаче еколошке организације у Европи по оцени немачких Зелених, који станује у згради од 18 спратова и 101 станом, где станује око 300 људи, пред чијим очима су га извели из зграде и стрпали у кола као последњег криминалца. Поред тога, опет по нашем  мишљењу, овим неоснованим поступком, судија Бранислава Дебељачки, је угрозила здравље супрузи Николе Алексића, чије је срце давно ослабило због бројних покушаја ликвидације и хапшења свог супруга, због чега се данас лечи.

Још веће угрожавање угледа Николе Алексића би било да га је полиција привела у Основни суд, на основу нашег мишљења, по неоснованом налогу судије Браниславе Дебељачки, пред бројним грађанима и странкама од којих већина познаје Николу Алексића, да се није десио непредвиђени догађај.

Наиме, у реону те полицијске станице је, за време боравка Николе Алексића, извршено оружано разбојништво поште и полиција се дала у потеру за извршиоцима, а на Николу Алексића су заборавили, пошто је дежурни полицајац био заузет координацијом потере. После истека времена за појављивање Николе Алексића на претресу пред судом, у кратком затишју потере за разбојницима, Никола Алексић се обратио дежурном полицајцу са молбом да назове судију Браниславу Дебељачки и провери исход заказаног, а Николи Алексићу и његовом адвокату познатог термина претреса. Дежурни полицајац је, ради уштеде времена и људства, проверио исход заказаног суђења Николи Алексићу по поновљеној и неоснованој тужби МК Групе и добио одговор да је претрес одложен на захтев адвоката.

Описаном, по нашем мишљењу, злоупотребом службеног положаја и повредом Закона о судијама, судија Бранислава Дебељачки је нанела неизбрисиву љагу Основном суду и својој професији и као таква више не би требала да се бави том изузетном часном и одговорном професијом. Уколико јој се дозволи да и даље буде судија и дели ,,правдуˮ по ,,својојˮ вољи, велики су изгледи да ће се суд у Новом  Саду, опет по нашем мишљењу, претворити у сервис организованог криминала.

Никола Алексић је својим бескомпромисним ставовима којима је бранио здравље и услове живота становника Србије, израстао у непремостиву препреку многим тајкунима Србије који су преко здравља својих сународника стицали профит. Није чудо што многи од њих данас покушавају да оперу своју радну биографију путем осуде Николе Алексића на основу својих лажних пријава и корумпираних судија.

Никола Алексић је једина неукаљана личност на друштвеној сцени. Непосредно одржани парламентарни избори су то на најбољи начин потврдили. Сви остали учесници друштвене сцене су се полакомили и постали саучесници највеће преваре у историји Србије, чиме су само показали своје право лице и амбиције. Једино је Никола Алексић остао чист и неукаљан, доследан и чврст као стена. Зато нас не чуди данашњи описани догађај, напротив, он само потврђује нашу оцену и мишљење о Николи Алексићу.

Ми смо поносни што имамо такву личност да нас представља и води!

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА НОВОГ САДА    

 

Advertisements

Responses

  1. Наш брат Никола Алексић је истинит родољуб и непроцењиви глас у сведочењу истине у еколошком покрету наше земље.
    Желимо вам брате Никола, Господине Алексић, од Господа храбро трпљење, дуг живот, здравље и спасење.

  2. Carstvo nebesko Gospod neka ti podari Nikola!

  3. Осамдесетих година,била је актуелна песма Џонија Штулића- Недељни коментар,која је била забрањена јер није одговарала тадашњем систему,а како ствари стоје ни садашњем.Почетак песме иде овако:
    Читам недељни коментар који јасно каже ко не мисли овако,тај клевеће и лаже,људи без калибра и без идеја уфуравају нам истине црно-бијеле,а ми би хтели да будемо центар свијета,кинески синдром за многа љета,а ја,ја немам нерава,забрањено је да се одговара.Послушајте је ако дођете до ње,видећете да се ништа није много променило,сем што је дозвољена прослава јулијанске нове године,што није био случај у мојим студентским врменима осамдесетих.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: