Објављено од стране: ИстиноЉубље | 30. марта 2016.

Да се на сувом сачува Свето Место Божије- Грачаничко!- јер ми не знамо шта Вучић подразумева под спасавањем Грачанице…

Вести са Грачаничке страже: Среда, 30.3.2016.г.

Да се на сувом сачува Свето Место Божије- Грачаничко!

FB_IMG_1459359392067

И деца знају, оно што је патријарх заборавио!?

јер Православни не знају шта Вучић подразумева под „спасавањем“ Грачанице!?

Њ.С. патријарх Иринеј, посматрано кроз данашњу маловерну изјаву, изгледа више верује у воду бране Ровни него у помоћ Светог Архангела Михаила, а нити има на уму сагледавање општенародног греха уништавањем Светог Грачаничког Места Божијег.

…Јер како би другачије могао изјавити да нема ништа да премијер спасе Грачаницу али не види како је то могуће учинити. Као да је патријарх стручњак за хидрогеологију и грађевину па експертски износи научне закључке уместо да народу предочи шта Светитељи кажу- колики је грех уништавање Светиња Божијих и разарања Светих Места које је Он сам људима ради вечног спасења Благословио… Стога свега, пошто о Православном учењу Цркве Божије нико не говори- Верни народ Христов сведочи: Нека никоме не пада на памет да додатно скрнави Грачаницу било католичко-секташким „премештањем“, било „конзервирањем“ тј. затрпавањем блатом… Осмовековна Светиња је преча од мутне воде којој је рок акумулирања 35 година, стога сачувајте нам, не Грачаницу-јер ми не знамо шта незнабошци под тиме подразумевају, већ да нам на сувом сачувају Свето Место Божије- Грачаничко…

DSC03954DSC03995DSC03955

Од ове воде потапања може бити још и горе ако ли незнабожачке власти реше да против Предања Цркве Божије још и горе скрнаве Грачаницу „спасавајући“ је на неправославан, незнабожачки начин. Јер још од почетка 90-их постоји тенденција масонских политичара да Грачаницу поруше (како је стајало у првом уговору који је, потом судски поништен), потом су говорили о сатанистичком премештању где би се и темељи уклонили са Светог Места Божијег, а на крају су се сетили да Немањички Манастир Светог Архангела Михаила комунистички „конзервирају“, тј, да је затрпају блатом изнутра и споља… Дакле, тенденција идолопоклоника бране Ровни је јасна и недвосмислена- СВЕ ЧИНЕ КАКО БИ СЕ ГРАЧАНИЦА УКЛОНИЛА ОД ОЧИЈУ ПРАВОСЛАВНОГ НАРОДА да не би гледали њено потапање у време обилних падавина и њено израњање из устајале акумулације Ровни у сушним периодима.

IMG_6901IMG_6888IMG_6871

Стога, Александре Вучићу- који не желиш да чујеш глас Православног народа већ само „глас“ патријарха Иринеја, који иначе и сме да изјави само оно што му се из (било које и било кадашње)власти нареди(нпр, патријарх је данас једној сестри а у вези Грачанице изјавио „ја се ту ништа не питам“ ), знај да ће народ Христов, уколико Светињу Грачаницу и Изворске воде ваљевског краја (чије уништење водом из бране, као заговорници масонске бране Ровни, упорно гурате под тепих) не заштитите контра браном кањон Сушице, чије идејно решење, по признању самог масона Душана Михаиловића-  творца и идеолога бране Ровни, имате већ (занемарено) у списима пројекта бране Ровни… У супротном, верни народ ће се молити и испред Богу сведочећи непрестано и испред Владе Србије из које се духовно све више трује цео наш народ, као и на обалама Светог Места Грачаничког, јер нама нису важни зидови већ Света Места Благослова Божијег!

Зато- Сваке суботе у 15 часова молитвена Литија од Владе РС до Патријаршије и РТС- за Православну слободу од лажи свег Православног србског рода! Беседићемо пред Владом, нудити патријарху Петицију народа да затражи спас Грачанице на Њеном Светом Месту, нудити Његовој Светости да нам се обрати и одговори на бројна Православна ургентна црквоградитељна питања, а потом, сваке суботе Литија ће се завршавати пред РТС где ћемо приређивати Први слободни србски Дневник са видео бимом и разним родољубивим гостима…

peticija 2peticija 03peticija 1

Петиција патријарху за спас Грачанице на њеном Светом Месту 29.3.2016.g. (Ворд документ) Прве две слике су текст Петиције-опомене патријарху Иринеју од стране верног Православног народа да затражи од власти спасавање Грачанице али уз опомену да ни случајно не помишљају да Грачаницу спасавају на неправославне скрнавне начине који би је покушавали уклањати са њеног Богомданог вечног Светог Места јој Чудотворног. Трећу слику, формулар петиције, могуће је скинути и одштампати како би се могла попуњавати и у другим местима само, молимо, не попуњавајте колону са редним бројем.

ИстиноЉубље свима Вама! 

Advertisements

Responses

  1. Скоро свака Вучићева изјава је увреда за здрав разум. Вучић је научио да Србе третира као малоумнике и у том уверењу га учвршћује напредњачко стадо које пред њим пузи, као он пред странцима и аплаудира му кад год „извали“ каву бесмислицу, као што је била она да ће спасти Грачаницу, ако му патријарх дозволи.

    Патријархова изјава, са друге стране, сасвим јасно показује о каквој игри се овде ради. Патријарх је, практично, изјавио, да нешто што се напуни, не може да се испразни. У том смислу, његова изјава је у рангу са Вучићевим изјавама, тј. могла би бити прихватљива деци до 3 године и малоумнима. Међутим, она показује да смо дошли дотле да српски патријарх учествује у предизборним махинацијама једног човека. Вучићева изјава да ће спасти Грачаницу је најобичнија лаж, једна у низу које изговара не би ли и по трећи пут преварио Србе и остао на власти. Јасно је да он не може и не сме ударити на организовани криминал који је направио брану, пљачкајући Србе 40 година, јер кланови организованог криминала, по целој Србији, су оно што му највише помаже да настави иживљавање над Србијом у интересу западних центара моћи. Да је врх СПЦ независтан од банде на власти, патријарх би, после овако „набачене лопте“, одиграо „волеј“, једном простом реченицом: „Имате мој благослов г-дине премијеру.“ То је све што је било потребно.

  2. Znaci ovde ni jedan ne preduzimaju ozbiljan i tacan predlog da spasu sv.Gracanicu.Narod treba da se organizuje da uzme u svoje ruke uz pomoc strucnjaka i da mi je spasimo.Od njih nema pomoci.Ko zna do kada ce se ovo dugovlaciti,ko da nemamo sta drugo da radima nego nas nacrkavaju i za ovo sve muce.Mislim da oni nijedan nemaju ideju kako je spasiti.Ova brana neznam dali ima kakav otvor na sebi,jer da ga ima moglo bi se dici ustava i pustiti bar koliko toliko vode.Ovako je zatvorena ,pumpama velikim ispustati koliko toliko vode, dok se polako nivo vode ne umanji.Tako bi se sacuvala svetinja i ponova ostala na suvom tlu.Ovu branu bih kasnije svu srusila ,neka pravi brane na imanju svoga tate a ne na oduzetoj imovini bednih seljaka.

  3. https://www.youtube.com/watch?v=xefaxGF77zc&spfreload=5 Најава за Литију 02.04.2016

    • Зар верујеш Дући?


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: