Објављено од стране: ИстиноЉубље | 15. марта 2016.

Не потапајте нам Грачаницу! Почетак непрестаних протеста испред Владе РС! (ВИДЕО)

Испред Владе РС свакодневно да нам не потапају Грачаницу, да спасемо најобилније изворске воде Србије и отклонимо велику опасност по животе и здравље народа од погубне проклете масонске бране Стубо-Ровни повише Ваљева…

Не потапајте Грачаницу! Почетак непрестаних протеста испред Владе РС! 

Почетак јавног разобличавања антихришћанских масона који су нас окупирали на свим нивоима власти и опозиције

 1. Сваке суботе велики недељни протест за испуштање бране Ровни испод коте чудотворног манастира Светог АрхангелаМихаила- Грачанице ваљевске (ове суботе 19.3.2016.г. после краћег обраћања народу полазимо у 15. часова испред Владе РС у опомињућу Литију до зграде Патријаршије и јавног масонског сервиса Србије званог РТС, потом повратак до Владе где се настављају непрестани протести)… Сваке суботе ће, дакле, бити већи скуп пред Владом РС…
 2. Додатно, само ове недеље у четвртак 17. марта  имамо и велики протестни скуп сећања на Косовски погром над Србима 20004- Трг Републике у Београду у 17.часова
 3. Свим осталим данима ће главна дневна окупљања народа бити у 18.час. док ће монах немонах Антоније са браћом и сестрама које ће му наизменично правити друштво бити непрестано свакодневно преко целог дана од 07 до 22 часа- За Свету Грачаницу, изворске воде и опасно угрожену безбедност становништва…
 4. Такође, наставити непрекидни низ месечних скупова у Ваљеву сваког првог уторка у месецу– први наредни 05.априла у 17.часова на Градском тргу(наредни месечни протестни скупоови у Ваљеву: 5.април, 3.мај, 7.јун, 5.јул, 2.август)…
 5. Нема назад већ напред за Господом Христом и Његовом Светом Грачаницом коју нам је на вечно спасење навек даровао! – све док не испусте погубну масонску брану Ровни како то налажу и Учење Православне Цркве Божије и сви најеминантнији научници србски који деценијама пишу докторате и научне студије против пуњења оове бране преко духовно, еколошки и безбедоносно опасне коте пуњења на коју су се безаконо и насилно одлучивале све масонске власти (брану Ровни је осмислио масон Душан Михаиловић а наставиле његове антихришћанске колеге из власти и опозиције) редом током последње три деценије…

Богољубиви посетиоци сајта Истинољубље, због учесталих богоборних коментара у протеклих неколико дана, којима се вређају и Господ и Његова и наша страдална Светиња Грачаница Ваљевска, молимо Вас да имате разумевања и стрпљења када је у питању преглед и објављивање Ваших коментара. Протести испред зграде Владе РС и друге обавезе не дају увек довољно времена за бављење пристиглим коментарима… Сајт Истинољубље неће дозволити да непријатељи Светиње Божије, на истом, добијају простор да богохуле и вређају Је, тако да ће њихови коментари бити избрисани, сматрајући овај текст довољним упозорењем.

ИстиноЉубље свима Вама!

Advertisements

Responses

 1. Помаже Бог браћо и сестре! Праштајте и нека вам од Бога буде просто!
  Прочитајте песму *Наши дани* Владислава Петковића Диса, написану 1910.године и схватићете зашто данас имамо што имамо на власти и како смо наивно допустили у 20.веку да нас слажу и обману и сада плаћамо тај данак!
  http://www.poezijasustine.rs/vladislav-petkovic-dis/nasi-dani
  С Богом!
  Христос по среди нас

 2. АНТОНИЈЕВИХ „300” ПРАВОСЛАВНИХ СРБА
  „Антонијевих 300: Срби под једном шљивом“
  Није ту било само “3оо” Срба, било је ту много више – ХИЉАДЕ И ХИЉАДЕ ПРАВОСЛАВНИХ СРБА, али је требало то сагледати ДУХОВНИМ ОКОМ!
  Било је ту много, много симболике и порука које безбожници неће и не жели да виде! Преко пута зграде Владе /косо десно/, на разрушеној згради Генералштаба, а да се сакрије злодело НАТО-а и домаћих издајника, развучен је велики пано са сликама вoјникиња ВС, уз видно наведене речи ВОЈВОДЕ ЖИВОЈИНА МИШИЋА, СИНА ВАЉЕВСКОГА КРАЈА:
  “КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ. КО НЕ ЗНА СТРАХА, ТАЈ ИДЕ НАПРЕД!“
  А на место друге разрушене зграде Генералштаба /који се данас “реновира“/, половином 19. века, основана је Артиљеријска школа коју је похађао и завршио Војвода Живојин Мишић и остале србске војводе. Дакле, тај ВАЉЕВЉАЦ је својим РЕЧИМА – СВОЈИМ ДУХОМ – и ДУХОМ СВИХ РАТНИКА ПРВЕ АРМИЈЕ У КОЛУБАРСКОЈ БИЦИ – ЈЕСТ И БУДЕТ ПОДРШКА овим “3оо” СРБА, који су остали као борбено осигурање у претпољу НОВЕ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ“.
  И као што је Војвода Мишић морао да повуче Прву армију са крајње западне границе Србије – ПРЕД ПОТОПОМ АУСТРО-УГРАСКЕ СИЛЕ – тако су се и ових “300” Срба повукли пред протестантским и екуменистичким потапањем ваљевске Грачанице, да би се и они – САМО “3ОО” СРБА – победоносно вратило у ваљевску Грачаницу и у прах и пепо сатрли протестантске и екуменистичке злотворе, и спасили Ваљево и целу Србију од те пошасти.
  Али, симболика се не зауставља само на томе.
  Тих “3оо” Срба стоји испред зграде Владе, на чијем врху /куполи зграде/ доминира висока биста ЛУЦИФЕРА!
  Дакле, ово је директно, фронтално сучељавање ЛУЦИФЕРА са “3ОО”ПРАВОСЛАВНИХ СРБА. Овим Србима у помоћ пристиже и Стефан Немања, са својом војском , изражено симболиком назива улице у којој се налази зграда Владе – НЕМАЊИНА УЛИЦА – као лево крило које наступа према ЛУЦИФЕРУ.
  Средину фронта држи ВОЈВОДА ЖИВОЈИН МИШИЋ СА СВОЈОМ ПРВОМ АРМИЈОМ ИЗ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ, а лево КРИЛО ПОДРЖАВА КНЕЗ МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ СА СВОЈИМ УСТАНИЦИМА ИЗ ДРУГОГ СРБСКОГ УСТАНКА, симболично, јер се зграда Владе налази и у Улици Кнеза Милоша“!
  Симболика иде и даље.
  На раскрсници улица Немањине и Кнеза Милоша, 27. марта 1941.г. биле су размештене снаге пучиста који су оборили издајничку Владу ЦВЕТКОВИЋ-МАЧЕК КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ.
  А ту је и БОЖИЈА ПОМОЋ: ЈАСНО ИЗРАЖЕНА ГОСПОДЊОМ МОЛИТВОМ – ОЧЕ НАШ…!!!
  Овај текст има молебни, вапијући смисао и позив – упућен нашим прецима за помоћ!

  Драган Славнић

  • “Али, симболика се не зауставља само на томе.
   Тих “3оо” Срба стоји испред зграде Владе, на чијем врху /куполи зграде/ доминира висока биста ЛУЦИФЕРА!
   Дакле, ово је директно, фронтално сучељавање ЛУЦИФЕРА са “3ОО”ПРАВОСЛАВНИХ СРБА.“

   На новим личним картама окултистички симбол „Свевидеће око“ (фото)

   http://borbazaveru.info/content/view/7537/1/

   • страшно, Бог нас поглед,о!

  • Да Бог поживи и умножи овакве Србе!

   • Диван коментар Драгана Славнића!

 3. […] 3. 2016. ИСТИНОЉУБЉЕ, за ФБР приредила Биљана […]


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: