Објављено од стране: ИстиноЉубље | 11. децембра 2015.

Паљење заставе НАТО на Цетињу- Србска Црна Гора није још распродата и преумљена

Вести са Грачаничке страже: Петак, 11.12.2015.г…

DSC00505Мирно код Светиње Грачанице, братски сложно у кући Грачаничких стражара, једино брине неодступање власти од максималног пуњења бране Ровни и стратешко притискање банде са бране Ровни да се почисти простор око Грачанице како се не би имао где скрити фотоапарат Грачаничких стражара(мада им је ово задње залудан труд)… 

+++

Сваки родољубиво пожртвован чин је за похвалу нарочито у ово смутно време… Јесте да није време за устанке, али јесте време за све достојанствене видове протеста какво је и паљене НАТО заставе на Цетињу баш у данима када та злочиначка међународна војна организација која нам је недавно бомбардовала и палила земљу од од црногорских еуроулизичких власти наметнута као једино решење за Црну Гору…

Није србска Црна Гора још распродата и преумљена докле има оваквих синова… Марко Милачић, шаљива изјава:

Невјероватна појава налик ватреној кугли спустила се у Цетиње (и запалила НАТО заставу!)

 

„Видјели смо невјероватну појаву, нешто што личи на ватрену куглу летјело је из правца Ловћена, па преко Орловог крша према нама, а искра да је тако назовем, на тренутак се спустила у Цетиње, па се одмах затим подигла и појавила недалеко од нас код кружног тока. Следеће што смо сви присутни видјели јесте да се кугла примакла једној од три заставе, које висе на јарболима на улазу у Цетиње, застави НАТО алијансе. Након тога је застава планула и изгорјела“ – рекао је Марко Милачић у полицији што и пише у полицијском записнику.izjava-milacicОн је казао и да су многи окупљени мислили да се ради о дуго најављиваној жичари од Цетиња до Котора.

„Можда је жичара баш то вече требала да буде пуштена у рад, па је тако заварничило, те се од тога као колатерална штета, запалила и НАТО застава. Због овога не би било лоше да се као свједок у поступку појави и градоначелник Цетиња“, рекао је Милачић приликом давања исказа.

Иначе, на посебно постављена питања, Милачић се потрудио да, да одговоре надлежним, како би утврдили шта је проузроковало ту невјероватну појаву, која је личила на ватрену куглу изнад Цетиња. На питање да ли је запалио заставу НАТО, Милачић је одговорио да то утврде НАТО и Влада Црне Горе…

Пошто, испитивачима није било сасвим јасно зашто Влада Црне Горе и НАТО то треба да утврде, наставили су са пропитивањем те их је занимало кад је он тачно стигао на Цетиње и колико се задржао.

„Стигао сам, колико се сјећам, негдје око 23 часова а ка Подгорици назад кренуо одмах након што је застава потпуно изгорела и мирно заспао“, казао је Милачић.

izjava-milacic-2

Дефинитвно надлежним органима и даље није било јасно како је ватрена кугла полетела са Ловћена и стигла до НАТО заставе те су у невјерици између осталог питали Милачића да ли је имао сазнања да ће се догодити горе наведен догађај (ипак нијесу дефинисали у записнику да ли су мислили на запаљену заставу или летећу ватрену куглу, али по концепцији питања испада да су алудирали на невјероватну појаву) и да ли је нарочито због тога дошао на Цетиње.

„На Цетиње сам кренуо како бих се са друштвом увјерио у ефекте које по град има позивница НАТО савеза. Наиме, чуо сам да је након добијања НАТО позивнице и стављања НАТО заставе на јарбол, на улазу у град, Цетиње живнуло и већ почело да добија обрисе свјетске метрополе, То је ваљало прославити“, изјавио је Милачић.

Иначе. раније данас Милачић је на свом Фејсбук профилу објавио да је полиција дошла по њега да га води на Цетиње код тужиоца како би дао изјаву.

„Полиција је стигла да приводи, да штити НАТО од грађана Црне Горе, од нас, од већине. Ево их код мене у стану. Воде, кажу, на Цетиње, код тужиоца, да појасним детаље око онога што се догодило прије двије вечери на улазу у пријестоницу: паљење НАТО заставе“, написао је Милачић.

„Брзо долази дан када ћете ви, који нас приводите и хапсите, бити привођени и хапшени. То је закон историје. Џаба вам је све: ватре слободе биће све чешће“, поручио је он додајући да кад је паљење заставе у питању “није ријеч о особи, већ о идеји“ надовезујући се „сада се чека само НАТО“.

Advertisements

Responses

  1. Ma ne pricaj o vatrenoj kugli bar valjda toliko imas razuma 😂😂😂

  2. изгледа да ту није само кугла залутала

  3. ПРИЈЕ 2 ДАНА ЗАМИРОТОЧИЛО 59 ИКОНА У ЦРКВИ У РУСИЈИ
    http://www.vaseljenska.com/video/u-manastiru-ruske-pravoslavne-crkve-zamirotocilo-59-ikona-video/

  4. Svi sve znaju, a niko nista ne zna. 😂

  5. Овај догађај, са том ватреном куглом, је тако невероватан, да је тешко веровати, али ако су то људи видели и снимали, онда ту не треба сумњати.

    • Брате, зар не видиш шаљиву иронију осумњиченог за паљење заставе овог србског родољуба- који ју је очигледно запалио сам.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: