Објављено од стране: ИстиноЉубље | 6. октобра 2015.

Власт краде гласове у Ваљеву да би уништила манастир Грачаницу!? Одборник „Победе“ Љубомир Брадић: „Ако дођемо на власт- одмах ћемо обновити Грачаницу а пуњење бране Ровни стопирати и предати је научницима на ревизију!“

Вести са Грачаничке страже: Уторак, 6.10.2015.г.

Скривено од јавности почело стидљиво пуњење, погубне по народ, бране Стубо-Ровни- док се не скупи барица пригодне величине за свечано отварање

GOPR4626

Једва и приметисмо да је почело пуњење бране Ровни пре две недеље, због минималног водостаја, наравно. Бог не даје воду да се потапају Светиње Његове, већ је за живот народу већ је дао изобиље изворске воде овог краја…

GOPR4628

Све је спремно за свечано отварање антинародне бране Ровни, чак су и нашу таблу за скретање у Грачаницу уклонили, само још фали оно основно- Вода. 

Код Грачанице и даље мирно, али тек данас смо схватили да су брану Ровни затворили и почели пуњење изгледа одмах после нашег месечног протеста 22.септембра. Како се брана толико споро пунила ми смо мислили да они то само проверавају спуштени затварач- па испуштају воду- кад оно, комуњаре, масони и ротаријанци стварно решили да пуне брану. Једино се не зна који ће ритуал да примене у призивању кише. У свему овоме се види само отворено богоборство и жеља да се што заносније покажу пред изборе- тако да претпостављамо да ће и отварање бране(где се међу мештанима помињу актуелни главни актери антинародне бране Ровни као гости: Вучић и Дачић)бити тек кад прође наш следећи месечни протест и шетња улицама Ваљева за хитну научну ревизију бране Ровни и спас Светиње Грачанице и извора ваљевског краја.

+++

Власт краде гласове да би уништила манастир Грачаницу, одборник Брадић из „Победе“ подноси кривичне пријаве

Одборник локалног ваљевског удружења грађана „Победа“- г. Љубомир Брадић данас је запретио новом кривичном пријавом, сада против руководећег органа седницама скупштине Ваљева, због невиђених злоупотреба при бројању гласова.

Иако су претходних дана преко инструисаних од власти- локалних медија оркестрирано нападали одборника Брадића што се неки кат-кад и прегласно бори за истину и правду у ваљевској скупштини, сви су са разних медија грајали о бајаги „рушењу достојанства скупштине“, али не треба чекати дуго па да се пред очима континуирано пред очима јавности простре нови примера беспризорне злоупотребе власти и гажења Светиња Божијих и народне воље. 

Наиме, на недавној седници када је одборник Брадић предложио предлог закључка да се манастир Грачаница више не сме урушавати и скрнавити и да се са прилазних колских путева ка манастиру морају морају уклонити барикаде постављене од власти у име бране Ровни- заменик председника скупштине Зоран Живковић је наложио помоћном раднику скупштине Гордани Андрић да преброји гласове- занимљиво цела ова администрација у руковођењу скупштином јесу чланови СПС. Прво је избројано 12 гласова ЗА, па онда, после поновљеног гласања због примедби одборника Брадића на регуларност, израчунали су да је од присутних 34 одборника за заштиту манастира Грачанице гласало ипак 16. Када је г. Брадић тражио да се то још једном провери- секретар скупштине Александар Јанковић је рекао- „доста, нема више гласања“. Међутим, данашњом провером видео снимка јасно одборник Брадић сведочи да је од 32 одборника чак 20 гласало за заштиту манастира. Нечувено богоборно разбојништво банде из СПС у име бране Ровни а против немањићке Грачанице се после бруталног разарања манастирске порте 31.8. наставља се сада и на „демократском терену“ скупштине Града Ваљева.

Одборник Брадић нам је данас изричито саопштио да следе кривичне пријаве одговорнима уз позивање за сведоке свих одборника да, уз видео снима, посведоче и на суду- како су гласали. Храбри родољубиви одборник Брадић је чврсто обећао свем народу да ће „Победа“ ако после избора дође на власт у Ваљеву одмах испустити брану Ровни, предати је научницима на анализу и ревизију, и одмах приступити обнављању манастира Грачанице оштећену после недавног политичко-полицијског разарања.

Злоупотреба од стране СПС при бројању гласова против заштите Светиње Грачанице. Одборник „Победе“ Љубомир Брадић подноси кривичну пријаву и позваће за сведоке сваког одборника да образложи видео снимак и изјаснисе се и пред судом како је гласао. На видео снимку ово гласање је на самом почетку и траје све до 4.минута и 28.секунда.  Оваква безакоња су за сваку осуду, док се лицемерни социјалисти бране, какав је и Милорад Мића Илић који се види у слици наслова овог видео снимка- који као навијен посвуда понавља само како се, као, протестима обесправљеног одборника Брадића „руши углед скупштине“… 

Ако дођемо на власт- одмах ћемо обновити Грачаницу а пуњење бране Ровни предати научницима на ревизију!

Јасно је да су све познате странке у Србији показале своје лице током последњих деценија форсирањем антинародне бране Ровни- тако да ће наше ИстиноЉубље из свег срца стати у подршку родољубивом и храбром одборнику Љубомиру Брадићу и његовом локалном и од државе независном удружењу грађана Победа- јер нико толико није у Ваљеву допринео ширењу истине о Грачаници, Изворима и погубности бране Ровни од брата Љубомира. Иначе, одборник Љубомир Брадић рече још- Бог ми је сведок, да ћемо све учинити да обновимо разарани манастир Грачаницу и да ћемо покренути ревизију бране Ровни чим будемо у прилици, ако нам народ укаже поверење да му и даље служимо, без да тражим икакву корист у било ком виду. 

ИстиноЉубље свима Вама!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: