Објављено од стране: ИстиноЉубље | 14. септембра 2015.

Брана Ровни чека кишу… Из затвора после 15 дана пуштен сиромашни Грачанички стражар… Ноћас стижу шатори за наставак стража Грачаничких…

Вести са Грачаничке страже: Понедељак, 14.9.2015.г…

Директор бране Ровни изјавио јутрос за РТС да је брана спремна за пуњење(што је прва лаж јер није санитарно почишћена од пањева и растиња по читавој територији потапања, мештани немају непропусне септичке јаме, нису прешли на производњу без вештачких ђубрива…) и онда сензацинална искрена лудост, каже. „брана Ровни ће почети да се пуни када падне велика киша“!?… Данас је из ваљевског притвора пуштен Грачанички поклоник Вилијам који је ухапшен код Грачанице уочи државног вандалског рушења порте манастира и зато што је имао само пасош од докумената- задржан у ваљевском затвору читавих 15 дана!?… Избеглицама из Сирије дају фолирантску државну помоћ а бескућним  Грачаничким стражарима изричу новчане казне због брањења манастира ?!?

DSC00016

Грачаничке страже се настављају, јер немају политичари и  полиција толико живаца колико ми имамо дрвећа да нас пригрли,.. Тако нам Бог дао да до краја оно најмање одужимо…

Брана Ровни чека кишу… Из затвора после 15 дана пуштен сиромашни Грачанички стражар… Ноћас стижу шатори за наставак стража Грачаничких…

Ексцентрични ваљевски буздован сиз транке СПС, директор бране Ровни- чека кишу да напуни своју политичко-масонску брану

 Директор бране Ровни изјавио јутрос за РТС, поред свих класичних лажних хвалоспева о брани Ровни, да је брана спремна за пуњење(што је прва лаж јер није санитарно почишћена од пањева и растиња по читавој територији потапања, мештани немају непропусне септичке јаме, нису прешли на производњу без вештачких ђубрива…) и онда сензацинална искрена лудост, каже: „брана Ровни ће почети да се пуни када падне велика киша“!?… Значи, брана Ровни ипак није акумулација пијаће воде већ акумулација кишнице. Шта све лопови из државних власти неће више измислити. Разорише нам манастир Божији а сад треба да се молимо Истоме Богу да нам да и кишу да га затремо сасвим. Једина притока бране Ровни река Јабланица је на минималном водостају, а изгледа да ће тако и на дуже остати јер је речено: „Безбожници живе тамо где је суша“, а на брани Ровни безбожници растерују све верујуће и изгледа да ће брану Ровни моћи да користе за снимање вестерн филмова.

Пустили сиромашног Грачаничког поклоника после 15 дана затвора

DSC00014Данас је из ваљевског притвора пуштен Грачанички поклоник Вилијам који је ухапшен код Грачанице уочи државног вандалског рушења порте манастира и зато што је имао само пасош од докумената- задржан у ваљевском затвору читавих 15 дана!?  Брат Вилијам, који је дете одрасло у дому и сељака се у потрази за послом без сталног пребивалишта, као родољубац чувши за страдања манастира Грачанице и стражара Грачаничких- први пут је у Грачаницу дошао увече уочи државног богоборног хаоса спремљеног за кобни понедељак 30.8.2015. Таман што је дошао међу нас и ручао у ту недељу 29.8. у манастиру Грачаници, дошавши пешке из Ваљева јер није имао никавих средстава те је закаснио на псоледњу грачаничку Литургију пред страдање коју нам је служио владика Милутин, одмах је предвече банула патрола полиције предвођена, наравно, Момчилом Глигоријевићем и Милетом Вукосављевићем легитимисала све преостале Грачаничке стражаре и свима под претњом  најавила да бораве на територији бране Ровни и да се до ујутру морају иселити јер почињу радови на брани. Нису били задовољни што брат Вилијам није имао личну карту него само пасош, привели су га на брзину у марицу и одвели, тако да нико од нас није ни познавао човека нити је неко мислио да га неко због тога може дуже задржати. Мислили смо да је брат приведен пуштен и није се вратио у манастир већ отишао својим путем. Тако да нас је данас запрепастила вест да му је ваљевска бандитска полиција, видевши да је дете из дома без сталног пребивалишта, спаковала у притвор и уз познате лажне сведоке Глигоријевића и Вукосављевића, човека прогласили „скитницом“ и на основу тога му одредили казну од 15.000. динара, односно 15 дана затвора јер човек није имао никаквих средстава. Благо речено: Страшна дрскост бахате полиције! Него, с Божијом помоћју, не могу нас они намучити колико нам Бог трпљења може дати.

Избеглицама из Сирије дају фолирантску државну помоћ а бескућним  Грачаничким стражарима изричу новчане казне због брањења манастира ?!?

Стижу шатори за Грачаничке стражаре

DSC00017

Таман смо се почели скужавати у осматрачкој кућици, док безбожници из политике и полиције не застрашише честитог гостољубивог власника

Сви околни мештани Светиње Грачанице су углавном преплашени претњама полицијских службеника блиским политичким властима и локалним политичким мешетарима који застрашују све власнике околних празних кућа да Грачаничким стражарима не издају своје куће за становање, тако да вечерас чекамо помоћ од покрета „Двери“ чији су припадници  сада на путу из Београда да нам донесу пар шатора како не би били под ведрим небом… Само овога пута, шаторе ћемо поставити на имању неуцењивог брата Милинка Ковачевића коме је брана Ровни отела имање предака и оскрнавила гробове драгих покојника…

Значи, плаћеници из Полиције, џаба нас вијате јер ми од Грачанице наше одступити нећемо! Јер свака Светиња увек има своје црквењаке који је чувају док не дође свештеник да Богослужи, а Ви сте само обични богоборни разбојници који сте у име масонских закона данашње Србије устали на Законе Господње и Светиње Његове… Узохолили сте се јер још нисте пострадали због својих богоборстава и лажи, наравно, дао вам Бог да приволите покајање пре казне, иначе треба да знате: Бог не плаћа сваке суботе, али плаћа сигурно!

ИстиноЉубље свима Вама!

Advertisements

Responses

 1. О, јел могуће да ће Двери нешто да ураде за Грачаницу? Хвала Богу!

 2. Akobogda.

 3. […] 09. 2015. ИСТИНОЉУБЉЕ, за ФБР приредила Биљана […]

 4. Pomaze Bog,
  braco i sestre, da li neko zna sta se desava danas u Gracanici – 15 septembar ??

 5. Pomaze Bog,
  da li neko zna sta se desava danas u Gracanici?

 6. ИЗА РУШЕЊА ПРАВОСЛАВНИХ СВЕТИЊА СТОЈЕ ВАТИКАНСКЕ ВЛАДИКЕ И “ МИЛОГОРЦИ“ ПОТОМЦИ ПОПА ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ЦРНОГОРЦА КОЈИ ЈЕ СРБИМА 1945. ТРАЈНО ЗАБРАНИО ПОВРАТАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ И ТО ЗА 250 000 СРБА ! ВУК ДРАШКОВИЋ И МИЛОГОРКА ДАНИЦА ДРАШКОВИЋ ПАПИНИ КЛИМОГЛАВИ И РУКОЉУБИ !

  Иза рушења Ваљевске Грачанице стоје ватиканске владике и потомци попа Владе Зечевића Црногорца који је продао веру за вечеру и црногорска полиција !
  Иза свега стоје ватиканске владике и црногорска полиција јер ми Срба у српској полицији немамо. Они руше Православне манастире!

  Сагласност да се руши манастир Ваљевска Грачаница дао је још пре две деценије владика шабачки Лаврентије Трифуновић екумениста у име СПЦ , међутим како се монах Антоније Давидовић противио екуменистима , њега је владика Лаврентије – рашчинио! Кривце и одговорне треба тразити међу екуменистима и свештенством СПЦ попут владике шабачког Лаврентија , који сем што католичи Србе , лично је подржао уклањање Грачанице и одобрио . А кад одобре владике, политичари се ту више ништа не питају. А полиција само извршава наређења.Занимљив је детаљ и да се у владичанском двору у Шапцу у Карађорђевој улици у Шапцу налази представништво странке СПО! И ето одговора , с које стране дува. Код владике шабачког Лаврентија Живка Трифуновића живи и Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију! Већина свештеника шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обновеод самог оснивања и многи од њих имају везе и са нарко – дилерима . Недавно познат и случај убиства наркомана у манастиру – лопатом! Против немачког шпијуна владике Лаврентија Трифуновића мохах Антоније Давидовић из Ваљевске Грачанице , због његовог екуменизма и наклоњености Ватикану , писао је још пре 20 година и више прогласе и текстове за оне мање упућене! Јер владика шабачки Лаврентије своје свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан , а иначе су сви чланови Српског Покрета Обнове! Иначе, Лаврентијев најближи род је и поп Влада Зечевић Црногорац који је 1945 године , као министар полиције тадашњи забранио за за 250 000 Срба трајни повратак на Косово и Метохију . Лаврентије следи свог ујака у стопу . Лично сам читала прогласе монаха Антонија Давидовића против екуменисте Лаврентија Трифуновића још пре две деценије .

  Још тада Лаврентије је одобрио рушење Ваљевске Грачанице а градњу манастира Брезовице итд . Дакле , кривца треба тражити у СПЦ и у тој ватиканској струји коју предводи Лаврентије уз подршку Српског Покрета Обнове и Данинин Црногораца !
  А што се тиче полиције, србијанском полицијом руководе црногорски кадрови који раде по директови Запада, униш тавајући Православље . Типични безбожници и Милогорци .

  Чујем да се покреће акција за рушење споменика попу Влади Зечевићу Црногорцу и Титовом оданом следбенику у Лозници . Да ће Бог да је то истина! Споменике треба подићи жртвама немачког геноцида над Србима у Драгинцу , жртвама НАТО бомбардовања, жртвама Католика по целом свету, оних којима је припадао и Тито , кога је слепо слушао поп Влада Зечевић – Црногорац!

  http://srpskaistorija.com/2015/09/03/%d0%bf%d0%be%d0%bf-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8-%d1%98%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%83-%d0%b7/

 7. Иза свега стоји владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић који заједно са Вуком Драшковићем католичи Србе и води свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан . Сви свештеници шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обнове , за многе се говори да дилују дрогу, најчешће се спомиње Воја Петровић , док је шеф обезбеђења Вука Драшковића Неле Сувајџић из Шапца нарко – дилер! У владичанском двору у Шапцу код владике Лаврентија живи Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију али исто тако налази се и представништво странке СПО!

 8. Апсурд над апсурдима Највећи пљувачи Православља наводно бране Ваљевску Грачаницу !

  Трагикомично је да се на скупу Ако ми не одбранимо Грачаницу , одбраниће је Свети Архангел Михаило појављује наводно православни публициста Милан Милинковић који заједно са својим газдом Вуком Драшковићем и владиком шабачким Лаврентијем католици Србе по директиви из Ватикана ! Апсурд над апсурдима је да му је најбољи пријатељ Душан Радосављевић како сам себе назива референтом за продају магле осноивац СПО и десна рука Данице Драшковић рођак неких локалних полицајаца црногорског порекла и муслиманског који раде у станици полиције у Мачванском Прњавору и шпијунирају и прогоне Србе Православце . Отац Душана Радосављевића прота Срећко Радосављевић хапшен и сумњичен за шпијунажу на почетку рата држао радио станице у цркви и он је оснивач СПО , дружи се искључиво са Католицима , а у Аустрији, тачније у Бечу виђен код ћерке своје пријатељице Слободанке Пекине Соње – Сање , која је била удата за Немца и са којим има дете а сада је у браку са Аустрилијанцем нацистом , који слави Хитлеров рођендан , дотична се прикључила нацистима и обожава Адолфа Хитлера , ето код кога иде прота Срећко Радосављевић а недавно је кажу о дотичној писала и аустријаска штампа јер је Православцима бушила гуме на колима . То је Српски Покрет Обнове коме припада Милан Милинковић који се због алкохолизма лечио на како извори тврде психијатрији , имају контакте чак и са нацистима!

  http://srbinaokup.info/?p=64243

  КОГА ЛАЖЕШ МИЛАНЕ МИЛИНКОВИЋУ ? А ОД КАД СИ ТИ ПРАВОСЛАВНИ ПУБЛИЦИСТА КАД ТИ ЈЕ ГАЗДА ВУК ДРАШКОВИЋ ШПИЈУН ЗАПАДА ? МОЖДА ЗНАШ КО ЈЕ УБИО НЕБОЈШУ КРСТИЋА ОСНИВАЧА ОБРАЗА ? НЕ ПРЕДСТАВЉАЈ СЕ ЛАЖНО КАД СИ ПРОТИВ ПРАВОСЛАВЉА !
  А од кад је то Милан Милинковић из Мачванског Прњавора самозвани новинар и лечени алкохоличар православни публициста?! Милан Милинковић је оснивач Српског Покрета Обнове , новинарчић страначког гласила СПО “ Глас Цркве“ где је уредник Љубомир Ранковић . Милан Милинковић је један несрећник који се представља као православни публициста , а заправо мрзи Православље више него ико, јер служи велеиздајнику и страном плаћенику Вуку Драшковићу и његовој Милогорки Даници Драшковић . Заједно са члановима СПО католичи Србе , а посебно се дружи са Душаном Радосављевићем и протом Срећком Радосављевићем такође оснивачи СПО , овај други хапшен и сумњичен за шпијунажу као и њихов газда немачки шпијун владика шабачки Лаврентије Трифуновић у чијем се владичанском двору у Шапцу у Карађорђевој налази представништво секташко – америчке шпијунске – црногорске кртице Никшићког СПО !
  Овај алкохоличар ожењен је Иваном Срдановић за коју се говори да је наркоман , док му је свастика педофилка Светлану Кокановић Ћирковић , чији је отац Света Ћирковић такође био педофил и злостављао велики број деце !

  Његова рођена сестра Миланка удовица из Рибара интимна пријатељица је проф . Мирољуба Мердовића Црногорца из Шапца , коме је најбољи пријатељ Сувајџић нарко – дилер , а узгред и рођени му је брат шеф обезбеђења Вука Драшковића ! Та Миланка рођена Миланова сестра виђена је у друштву “ Жена у црном“ које Србе називају геноциднима . У Шапцу је држала салон за масажу и релаксацију сад замислите и какву – за опуштање мушкараца са дубљим џепом . У Грчку је ишла са пријатељицом удатом за Муслимана са којим има сина , а тај је некад радио у циркусу као возач смрти на мотору . Састају се са Муслиманским лобијем из Тузле . Иначе и његова сестра се лечи од алкохолизма , зато је и блиска „женама у црном “ !
  Докле мислиш да лажеш Милане Милинковићу ?
  Ускоро о теби и твојим референтима за продају магле много опширније . Како те бре није срамота , о ком ти Православљу говориш , кад са Драшковићем пљујеш све српско .
  Покриј се поњавом по тој глави заудара на ракију и не лажи више никог .
  Нит сте у Равногорском Покрету како се представљате , нит сте Православци .
  То ти поручујем ја која сам из четничке и Равногорске куће , битанго једна лажљива и комуњарска .

 9. У рушењу Ваљевске Грачанице предњачи владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић чији је најближи рођак поп Владо Зечевић Црногорац води порекло од племена Васојевића , а Васојевићи и Краснићи су потомци Албанаца ! Можда су зато следики пример свог брата по крви Фадиљ Хоџе …..

  http://www.rastko.rs/rastko-al/zbornik1990/mbarjaktarevic-predanja_l.php

 10. de bre sto tu decu mucite… pa ako stradate vi svoje svetinje, ne morate decu uciti mazohizmu… sramota je to od vas… to samo fantaci tako rade… a vi valjda niste toliko lude budale… ne znam….boze sacuvaj…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: