Објављено од стране: ИстиноЉубље | 5. септембра 2015.

Сваке недеље и празника, од сутра, сви у Грачаницу (увек у 09:00) да се изборимо за наставак Литургија ! М-нм Антоније у „Инфоратници“ на радију „Снага народа“!

Вести са Грачаничке страже: Субота, 5.9.2015.г.

+++

(Како доћи до Грачанице: Од Ваљева путем ка Бајиној Башти, обилазећи около планиране проклете бране Ровни, на 27км налази се село Поћута. Ту ћете наићи на широку кривину која вуче на десно и продавницу са љубичастим огромним натписом Еуропром, ту се скрене оштро лево и спушта се право ка манастиру, после 2км чекаће Вас човек који ће детаљније објаснити где да се паркирате и куда да идете пешице последњих 400-500 метара.)

+++

Сваке недеље и празника сви у Грачаницу да се изборимо за наставак Литургија у страдалној Грачаници. Монах-немонах Антоније гостовао на радију „Снази Народа“. Вучић и његове масонске ЦИА-БИА стрине гасе све фејсбук профиле монаха-немонаха Антонија уочи нове Владине геј-параде

Сваке недеље и празника, од сутра, сви у Грачаницу (увек у 09:00) да се изборимо за наставак Литургија !

(Монах немонах Антоније данас гостовао у емисији Биљане Ћоровић „Инфоратници“ на радију „Снага народа“)

DSCF7135

Поглед са новог даноноћног стражарског места одбране Архангелско-Немањићке Грачанице

Код Грачанице рушитељи и скрнавитељи Светиње Божије из Владе РС и са бране Ровни тактички су се повукли одмах после кобног дана државног рушења манастирске порте, и то вребање нових државно-скрнавних корака и даље стоји на чекању.

Народ очекујемо сутра на молитви у Грачаници, како би се наставио без прекида поредак Богослужења Грачаничких. Што ће рећи: Јавно позивамо Свештеника Мирослава да дође и служи Свету Литургију не плашећи се банде са бране Ровни, већ да буде и у слави и у невољи са народом Божијим који ће га сутра чекати у Светињи Грачаници која је ногама полиције и хидро банде отворена за народ. Иако без иконостаса, ипак је Православнима довољна и само једна икона на Светом Иконостасу, једино мора донети Свети Антиминс који богоборци зграбише и однеше из Светог Олтара. Уколико свештеник из „страха јудејског“, не буде сутра уз свој народ- њему на душу, али ћемо га чекати у Грачаници сваке Свете недеље и празника читајући народну Изобразитељну Литургију која се служи у одсуству свештеника и, наравно Акатист Светом Архангелу Михаилу. 

Надамо се да владика неће пренебрегнути своју основну обавезу пред Богом да Богослужи у својој великој Светињи докле год може, и да неће насести на плашења бураније из ваљевских власти. Његово је да крене сваки пут да служи Свету Литургију, а ако га они сваки пут врате- на њихову душу.

IMG_1019IMG_1027Монах-немонах Антоније је данас био на месечном шест година трајућем Молитвеном протесту испред Патријаршије за јединство србске Цркве у Вер и Предању Светитеља наших које продржавни екуменистички епископи системски уништавају претходних година. Новотарац из Саборне Цркве отац Петар Лукић, док још Антоније није ни стигао био, покушао је да смути молитвене Православце који се брину за очување вере Светог Саве међу Србима, да руше јединство Цркве итд. Међутим, браће и сестре су му лепо одговорили да нису ни Артемијеви, ни Антонијеви, већ да због своје савести пред Богом овде опомињу владајуће продржавне епископе за одступања од Предања Светитеља Цркве и да они неће ћутке да саучествују у њиховом греху- „због тога смо овде пуних 6 година“, још су му рекли да није наше да мењамо епископе и постављамо друге, али је свију нас да чувамо чистоту Вере и Предања Светитеља и не пристајемо на ширење нових духова, реформи и новотарстава и међу свештенством и у народу.

Такође чујемо да ће јединој независној од државе и њене контроле- Православној Литији против геј-параде коју ће Истинољубље и монах-немонах Антоније и ове године организовати на Тргу Републике 19.9. од 17. часова, на дан Чуда Светог Архангела Михаила у грчкој Хони, ове године уместо класичних националних организација- највеће искушење представљати најаве бучних националиста радикала. Уместо да бучемо и правимо немире, позивамо све радикале да се смире иза Православног Крсташа барјака и свештеника Жарка Гавриловића и да крену са нама у Православну Литију, мирну, ненасилну али одлучну да се обустави сутрашња саблазан и промоција разврата улицама града и пред очима све Србије. Сетите се да је само монах-немонах Антоније прошле године ухапшен, дакле, ко хоће да не буде изигран од стране БИА-ЦИА-МИ а коалиције, нека се придружи ненасилној али незаустављивој Православној Литији сведочења Православља и разобличавања сатанизма који би да се ракламира улицама градова Србије.

f31a5-valjevska-gracaicaЗа крај, поново позивамо на свако недељне и празничне молитве у похараној Светињи Грачаници, уз јавну поруку нашег храброг одборника скупштине Ваљева- г. Љубомира Брадића – бандитском СПС-директору антинародне бране Ровни: „Директоре ЈП Брана Ровни захтевам као ваш законодавац да ми обезбедите несметан прилазак манастиру Грачаница и уклоните препреке које сте поставили по путевима. Ја одборник испред „Победе“ Брадић Љубомир али и скупштине Града појавићу се кад манастира у 08:00 часова у недељу 6.9.2015. јер ја тако хоћу а како бих видео скрнављење манастира противно одлуци скупштине. Дакле, опомињем вас да ћу са собом понети легитимацију одборника и повешћу 50 сведока и пар телохранитеља јер вас се плашим. Не покушавај да ме спречиш полицијом јер на то ти немаш право а ја имам право да обиђем рушилачку „безбожну“ мисију тебе и полиције над Светињом Грачаницом, а све на околности мог спремања за следећу скупштину Града и то ми дозвољава пословник о раду скупштине Града Ваљева. Ти ми за сада не требаш, добићеш накнадно позив да ме чекаш у малој сали скупштине града како би ми одговорио на питања  а позив ће добити и твоји заменици, али не на питања како се калеми воће (пошто си ти завршио пољопривредни факултет) већ ко је смео да скрнави Светињу Грачаницу и низ других питања у вези бране Ровни. Одборник скупштине Града Ваљева испред УГ „Победа“ Ваљева Брадић Љубомир (поруку чувам, као документ)

Сваке недеље и празника, сем ако се не Причешћујете а овде случајно не буде смео свештеник још неко време да Богослужи, видимо се у страдалној Светињи Архангела Михаила Грачаници повише Ваљева на народним молитвама за очување Немањићке Светиње.

П.С. Данас је монах-немонах Антоније је гостовао на радију Снага Народа у емисији госпође Биљане Ћоровић „Инфоратници“. Двочасовну али занимљиву емисију ћемо објавити овде сутра, наравно можете послушати и на сајту Снага народа који је тренутно слободан од диктатне уређивачке политике Бошка Обрадовића који се, изгледа, свецело отиснуо низ мутне политичке воде данашње Србије. иначе, свакодневно покушавамо да оспособимо нове профиле монаха-немонаха Антонија на фејсбуку али власти до успешно после само пар сати успеју да угасе нарочито услед близине Владине „геј-параде“. Зато Вас све молимо да ове вести са ИстиноЉубља наредних дана са нарочитом ревношћу ширите даље вашим ближњима и „даљњима“!

ИстиноЉубље свима Вама!

Advertisements

Responses

 1. Српска полиција само у имену је српска , руководе црногорски мафијашки кадрови послушници и доушници Запада!

  ИЗА РУШЕЊА ПРАВОСЛАВНИХ СВЕТИЊА СТОЈЕ ВАТИКАНСКЕ ВЛАДИКЕ И “ МИЛОГОРЦИ“ ПОТОМЦИ ПОПА ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ЦРНОГОРЦА КОЈИ ЈЕ СРБИМА 1945. ТРАЈНО ЗАБРАНИО ПОВРАТАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ И ТО ЗА 250 000 СРБА !

  Иза рушења Ваљевске Грачанице стоје ватиканске владике и потомци попа Владе Зечевића Црногорца који је продао веру за вечеру и црногорска полиција !
  Иза свега стоје ватиканске владике и црногорска полиција јер ми Срба у српској полицији немамо. Они руше Православне манастире!

  Сагласност да се руши манастир Ваљевска Грачаница дао је још пре две деценије владика шабачки Лаврентије Трифуновић екумениста у име СПЦ , међутим како се монах Антоније Давидовић противио екуменистима , њега је владика Лаврентије – рашчинио! Кривце и одговорне треба тразити међу екуменистима и свештенством СПЦ попут владике шабачког Лаврентија , који сем што католичи Србе , лично је подржао уклањање Грачанице и одобрио . А кад одобре владике, политичари се ту више ништа не питају. А полиција само извршава наређења.Занимљив је детаљ и да се у владичанском двору у Шапцу у Карађорђевој улици у Шапцу налази представништво странке СПО! И ето одговора , с које стране дува. Код владике шабачког Лаврентија Живка Трифуновића живи и Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију! Већина свештеника шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обновеод самог оснивања и многи од њих имају везе и са нарко – дилерима . Недавно познат и случај убиства наркомана у манастиру – лопатом! Против немачког шпијуна владике Лаврентија Трифуновића мохах Антоније Давидовић из Ваљевске Грачанице , због његовог екуменизма и наклоњености Ватикану , писао је још пре 20 година и више прогласе и текстове за оне мање упућене! Јер владика шабачки Лаврентије своје свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан , а иначе су сви чланови Српског Покрета Обнове! Иначе, Лаврентијев најближи род је и поп Влада Зечевић Црногорац који је 1945 године , као министар полиције тадашњи забранио за за 250 000 Срба трајни повратак на Косово и Метохију . Лаврентије следи свог ујака у стопу . Лично сам читала прогласе монаха Антонија Давидовића против екуменисте Лаврентија Трифуновића још пре две деценије .

  Још тада Лаврентије је одобрио рушење Ваљевске Грачанице а градњу манастира Брезовице итд . Дакле , кривца треба тражити у СПЦ и у тој ватиканској струји коју предводи Лаврентије уз подршку Српског Покрета Обнове и Данинин Црногораца !
  А што се тиче полиције, србијанском полицијом руководе црногорски кадрови који раде по директови Запада, униш тавајући Православље . Типични безбожници и Милогорци .

  Чујем да се покреће акција за рушење споменика попу Влади Зечевићу Црногорцу и Титовом оданом следбенику у Лозници . Да ће Бог да је то истина! Споменике треба подићи жртвама немачког геноцида над Србима у Драгинцу , жртвама НАТО бомбардовања, жртвама Католика по целом свету, оних којима је припадао и Тито , кога је слепо слушао поп Влада Зечевић – Црногорац!

  http://srpskaistorija.com/2015/09/03/%d0%bf%d0%be%d0%bf-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8-%d1%98%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%83-%d0%b7/


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: