Објављено од стране: ИстиноЉубље | 26. августа 2015.

Литија и говори за стопирање криминалног пуњења бране Стубо-Ровни! ВИДЕО, 25.август 2015 год.

Вести са Грачаничке страже: Среда, 26.8.2015.г…

+++

Литија и говори за стопирање криминалног пуњења бране Стубо-Ровни! Ваљево, 25.август 2015 год.

Истина о брани Стубо-Ровни и њеним погубним последицама образложена још једном на традиционалном месечном протесту и Литији у Ваљеву по слову Светитеља али и науке а, овога пута, из уста генерала Божидара Делића, публицисте Милана Милинковића, одборника Љубомира Брадића и монаха-немонаха Антонија… А потом и молитвено подупрта народном Литијом улицама уснулог и саможивог Ваљева… 

+++

СПС-Полиција би да демонстрира силу код Грачанице једино им недостаје повода

Јутрос, после два дана задржавања, пуштена су из притвора два наша сабрата који су самоиницијативно из револта против бране Ровни полупала пар стакала на поменутој антинародној геноцидној брани услед чега су била филмски ухапшена од стране неиживљене СПС-полиције Ваљева у сред немањићког манастира. То што су браћа Александар и Мирослав учинили је супротно свој нашој досадашњој мирној борби за Грачаницу, али исто тако знамо да су то добра деца која су несмотрено и неуздржано излетела из такта услед свакодневних државних поражавања Православља и Србског народа код страдалне потапане Светиње Грачанице.

P8260151

Данашња Православна Грачаничка стража и полицијски цивилни џип који се шуњао у позадини… Тужан дан за – политичарима придворичку – ваљевску полицију, ни данас нису пронашли повода за нову холивудску режију код Грачанице

Полиција и тужилаштво су се данас надали да се та два брата врате на Грачаничко стражарење па да њихово дело припишу свима нама овде како би тражили повода да све нас сведоке Грачаничког страдања уклоне одавде како би манастир на миру порушили и затрпали блатом(како они кажу „конзервирали“)… Елем, чим су браћа пуштена из затвора и оставила тужиоцу адресу становања и даље у манастиру Грачаница Антоније је отишао по њих, али их није довезао у манастир већ успут оставио код оближњег комшије, потом отишао по њихове ствари у манастир како би их испратио кући на одсуство до даљњег. А полиција је одмах дошла к манастиру у цивилном џипу(што се види у позадини на данашњој групној фотографији Грачаничких стражара) али им није било јасно где су им нестала двојица тражених. Дакле, после диверзијице неприличне традиционалној Грачаничкој стражи, настављамо даље да сведочимо Грачаничке муке и осионост власти са тугом се раставши од двоје до сада сталних и примерених стражара који на трен подлегоше тренутном искушењу.

И, још да додамо, и да смо сви овде разбојници- а нисмо, чак и тада би били бољи од хришћана који неће, не смеју и друге одговарају од долазака у Грачаницу. Државна банда је решила да нас потопи пројектом Ровни, полиција има своје лукаве методе, али овде је главни војсковођа Свети Архангел Михаило- стога молимо све који све више и више долазе Грачаници у походе и на стражарења, да то схвате и прихвате и ништа не раде на своју руку и насамо, јер нико од нас сем поменуте двојице то вече није знао где су отишли и шта су урадили. Наша је победа Истина која је Христос и у овој причи оличена у сведочењу Истине о Грачаници Његовој, а њихов неминовни пораз који ће кад-тад уследити је Лаж Сатанина оличена у овој причи у антинародном пројекту бране Стубо-Ровни.   

ИстиноЉубље свима Вама!

 

 

Advertisements

Responses

  1. Не дај се екуменистима Антоније Истонољубиви и Истокољубиви

    Не дај се Антоније екуменистима у руке , који су тебе рашчинили јер си на владику шабачког -ватиканског Лаврентија Живка Трифуновића указивао још пре две деценије . Зато су те рашчинили што си за ИСТОК са ког сунце сија , за Православље и за братску Русију . Рашчинили те ко честитог Артемија што говори истину . Антоније Давидовићу ИСТИНОЉУБЕ ! Рашчинили те и распопили како се по народски каже , католички Лаврентије у чијем се Владичанском Двору у Карађорђевој у Шапцу налази представништво црногорске странке Српски Покрет Обнове , чији лидер Вук Драшковић је Папин климоглав и рукољуб а финансира га нарко – мафија . И то за Вучића си у праву од кад је у коалицији са Вуком Драшковићем , он би могао као некадашњи Велики Србин да постане и Велики Издајник слушајући свог и учитеља и“вероучитеља “ Драшковића ! Рашчинили те црни Антоније , кукала им мајка милогорско – ватиканска , јер ниси хомосексуалац , него се жестоко противиш тим педерима . У Католичкој цркви чији си жесток противник има и педофила а не само хомосексуалаца . Рашчинили те они који међу својим мантијашима попут Лаврентија имају чак и нарко -дилере и по манастирима убијају лопатом наркомане , случај Перановић . Рашчинили те они што се уместо Богом и тиховањем баве политиком , бунџије и букађије , који једу прасетину и за време поста . Не наседај на њихове провокације , а посебно не на те Комуналне полицајце – милогорске које треба забранити . Бори се против екуменизма као што си деценијама , за ИСТОК ПРАВОСЛАВНИ за који си спреман и да погинеш , јер после западњачког Милосрдног Анђела и НАТО бомбардовања Србија је на првом месту у Европи по броју оболелих од рака! Какви ли су тек кад су немилосрднии?! Продадоше владике ватиканске попут Лаврентија и образ душу ђаволу , као и многи њихови ментори попут Драшковића који на молитвеном доручку продадоше веру за вечеру . Да се исправим образ нису могли да продају јер га и немају . Чувај се тих гуја и подмуклица да ти не сместе ко Артемију и Пахомију .
    Ти си Истинољуб , кога да нису рашчиниле слуге ђавоље не би на улици тражио правду , већ би се молио Милосном Богу за спас Српског Рода , у дубокој тишини Хиландара , мучалници – ћутаоници , а не би са сотонама ватиканским се препуцавао ни преко медија , ни на улици , јер улица за монаха није . И знао би како да се представиш јавности са монах Антоније а не са НЕМОНАХ , јер те антихристи рашчинише и размонашише , да тражим правду на улици , чак ако треба и физички се обрачунавати са хомосексуалцима на геј паради , јер си такав , проговорио из тебе Истинољуб и уместо тихог монаха сада се чују повици грлатог Антонија Ниодкуд , Антонија Бескућника који после срамног рушења Ваљевске Грачанице а будући и рашчињен у те неке друге верске објекте који екуменистидрже ниси добро дошао . Просто ме душа боли , кад схватим шта све прогонитељи Православаца чине , да ти у пуној снази , уместо да се молиш Богу и манастир чије је рушење Лаврентије одобрио будеш на улици и социјални случај , да скупљаш секундарне сировине ко остала сиротиња и храниш се из контејнера , да доживиш судбину ратних ветерана и инвалида који немају ни за лекове , ни децу да прехране . Просто ми се гаде те слуге Запада , који тебе Истинољуба Истокољубивог називају распопом ко Мираша Дедеића , рашчињеним калуђером који може волу реп да ишчупа и уместо да узме мотику да њиве манастирске обрађује , кажу бистриш политику и млатараш заставицама против хомосексуалаца , зато што си руски плаћеник . Докази им да си Божји слуга а не Сатанин . Да прекину да те клеветају они који те са манастирских заораних бразда отераше име им је – блудни синови .

  2. Иако безбожници тврде да је Антоније Давидовић Црногорац – Никшићанин и Српска Православна Црква га је рашчинила на захтев екумениста ! А нико се није борио против екумениста у Србији ко Антоније Давидовић , ма одакле био , али сигурно не припада милогорском безбожничком јату !

    https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CCcQFjACahUKEwie0da61a3IAhWIDywKHUrwDQ4&url=http%3A%2F%2Fwww.spc.rs%2Fsr%2Fmonah_antonije_davidovic_odlukom_crkvenog_suda_lisen_monaskog_cina_iskljucen_iz_crkvene_zajednice&usg=AFQjCNEMqI_RLLZ9TpxVRWb0PO7gTGM4gg&sig2=t7RCCsqBVy-AANiVda_nkQ&bvm=bv.104317490,d.bGg


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: