Објављено од стране: ИстиноЉубље | 25. августа 2015.

Традиционална Литија у Ваљеву против криминалног пуњења бране Ровни и уништавања Грачанице и Изворских вода Ваљева одржана поново (25.август 2015.)

Вести са Грачаничке страже: Уторак, 25.8.2015.г.

Одржана Литија кроз Ваљево За Грачаницу и Изворе са почасним гостом генералом Божидаром Делићем. Јуче ухапшена два несмотрена Грачаничка стражара и још увек не знамо ништа даље о њима. Спремајте се за наредне веома важне скупове за очување Светиња и народног достојанства:

1. За укидање геј-парадерске саблазни која је јавно пљување по части народа који ће се одржати 19. септембра у 17 часова у Београду(то уколико је г.парада 20.9., а уколико је парада 27.9. онда је наша Литија увече 26.9.- док место окупљања ћемо објавити ускоро, вероватно Трг Републике или Црква Светог Марка), то је вече уочи најављене саблазни,

2. потом, поново иде наредни месечни скуп За Грачаницу и изворе 22.септембра (Градски трг, Ваљево, 17:00 часова)- у међувремену бићемо и испред општине Ваљева у току заседања скупштине 31.авг. од 09:30 часова)

LITIJA1

Традиционална Литија у Ваљеву против криминалног пуњења бране Ровни и уништавања Грачанице и Изворских вода Ваљева одржана поново (25.август 2015.)

И поред претњи полиције да ће забранити наше месечне Литије у име Молитве Богу и знака протеста због пуњења бране Ровни и уништавања чудотворне немањићке Грачанице и изворских вода Ваљева, ипак је у Ваљеву одржан скуп и Литија како је традиционално и досад одржавано свакога месеца.

20150825_18314820150825_18084220150825_184032

IMG_3602

IMG_3626IMG_3619
Монах-немонах Антоније је уводно образложио све пропусте и последице које очекују страновништво региона услед насилног државног спровођења пројекта погубне бране Ровни како тврди наука…

LITIJA14LITIJA16LITIJA15

…док су се и три преостала говорника честити генерал Божидар Делић(чији је говор био и најпотреснији), православни публициста Милан Милинковић и одборник Љубомир Брадић родољубиво осврнули на потресни тренутак наше вишеструко окупиране државе, Цркве и народа уз потресне примере и из наше страдалне историје и из наше садашњег окупационог тренутка кроз нијансе свих сфера масонских структура власти данашње Србије.

LITIJA19LITIJA12LITIJA9

Међутим, како је нарочито значајно да се живо погледа видео снимак са говорима и Литијом народа(које ћемо у току ноћи приредити), молимо Вас да исти погледате и саслушате шта су значајно говорили родољубиви говорници.

LITIJA7LITIJA4LITIJA11

Оно једино што бих додао овде је објашњење јучерашњег дана који је протекао без извештаја услед многих догађања а немања времена услед припреме протеста у Ваљеву. Наиме, наша деца на Грачаничкој стражи нису Светитељи па да могу олако издржати сво ово државно иживљавање над Светињом Грачаницом и гробовима предака који се и поред свих опомена Цркве и науке ових дана руше и скрнаве, најближи прилазни пут ка манастиру се зазиђава… Двојица момака су прекључе долазећи у манастир Грачаницу пешке, на брани Ровни певали родољубиве песме, али су се занели па су полупали једно прозорско стакло и три стакла на лампионима погубне бране Ровни. Не оправдавамо децу за ово дело које није у духу Грачаничке страже- али то у нормалним државама не би смело бити карактерисано овако како се овде ради. Дакле, и поред свих насиља од државе које доживљавамо у име безумног пројекта бране Ровни, јуче ујутру су нам манастир укруг блокирали полицијски џипови и марица који су упали у конак и ухватили једног од двојице дечака (Александра Јокића) који су у заносу вече пре полупали тих пар стакала. Та сцена холивудских наложених полицајаца- као да хапсе Бин Ладена, незаборавно запањује здрав разум и представља беспризорну полицијску грабеж за напредовањем у чиновима и почастима око ногу масонских им господара данашње Србије. Пошто другог нашег брата, Мирослава Михаљфија, тренутно нису нашли- вратили су се поподне и поново опколили манастир и бахато и арогантно ухапсили и њега иако им се ненасилно одмах предао. У сред манастира брутална примена силе и бахатост полиције(е, о томе ћемо још писати овде, што ће рећи о свим политичким луткама у полицији: и начелнику Саши Марковићу, и командиру Момчилу Глигоријевићу и Добросављевићу и свим онима који се утркују у напредовању у положајима насупрот народном добру и користи)… Још увек нам у полицији намерно не дају информације колико ће момке задржати, мада, уосталом, и немају на то право јер су деца(један 19 а други 20 година) признали дело. Трагикомично је да нам јављају да је на брани полиција стражарила цео дан због одржавања протеста народа у Ваљеву. Држите се за брану Ровни сви који сте умрежени у корумпирану антихришћанску власт ову НАТО-окупиране Србије, јер ако она падне- пашћете и сви Ви, само сада водите рачуна где ћете и колико пасти… 

И, опет, све су то добра деца која нису у свему примерена али жртва коју они даноноћно приносе Грачаници је јача од молитве многих верника који могу а не долазе нашој страдалној Светињи јер „имају благослов да се моле из даљине“. Молим, не мојте наседати на лоше приче о овој деци овде јер, иако нису савршена, али нису ни поробљена а ни омлитавела као 99% народа данашње Србије. Јер рачунајте овде и оног мученика Небојшу који је провео две недеље на Грачаничкој стражи и доћи ће опет из далеког и за Србе страдалног Загреба… и онај Лазар који је са Косовске Голготе и планине Шаре и поред своје окупиране Косовске Грачанице дошао да брани и ову у сред „слободне“ Србије… и овог Александра који разби пар стакала јер није могао схватити да је тек дошао из Украјинског пакла спремљеног за браћу Русе коју је ишао да подржи у борби сада овде у сред Србије треба да трпи свакодневна полицијска иживљавања над Светињама и душама верујућих… и ону Јевросиму мајчицу која је сада још увек са двоје малене дечице на стражи у Грачаници… и, наравно, нашег драгог и у срце прираслог брата Дејана који болова од тешког вида епилепсије, проведе више од месец дана у Грачаници, опорави се, исповеди, Причести оде у Београд да подигне нову туру лекова па да се опет брзо врати- али Бог рече да је то најбољи тренутак за његово упокојење… 

DSC00867

Добри брате Дејане- Вјечнаја памјат- Бог да ти душу прости и заштити крилима Грачаничких Архангела и Ангела (Мили новоупокојени брат наш Дејан Ашковић држи заставу Србије с десне стране м-нм Антонија)

А ми, уз нове небеске молитвенике, с Божијом помоћју, непоколебиво идемо даље…

Следећа Литија за Грачаницу и Изворе која је страх и трепет свим политичарима пред изборе одржаће се 22. септембра, такође на Градском тргу у Ваљеву од 17.часова, али пре тога имамо и скуп испред општине Ваљева 31.8.2015. у току заседања скупштине од 09:30.

Наравно, не заборавите да Једини независни протест против геј параде по шесту годину узастопно имамо у Београду 19. септембра или 26.9. у зависности када је заказана парада разврата, дакле, у сваком случају, Православна Литија биће вече уочи најављене саблазни, и то у 17. часова- место и програм, као и тачан датум ће бити ускоро дефинисани и објављени на нашем ИстиноЉубљу. Хајдемо сви да испратимо Вучића и педере у заслужену пензију, јер Свети Јован није ћутао када је цар Ирод саблажњавао народ већ је јавно сведочио „Не можеш ти имати жену брата свога!“, али, истовремено и Тадић је изгубио изборе јер надобудно није хтео помоћи Светињи Грачаници…

carskaja-sem_ja-1-720x375

Вучић одлуку о изборима долази тек после заказане геј-саблазни, да види прво како ће ту проћи његова слика у народу после прошлогодишње демнстрације силе и хапшења оних који су мирно хтели изразити свој протест против даљег понижавања и прљања народа. Улица је позорница јавног морала, јавна сцена која образовно утиче на пристојност народа а не на раскалашност и разврат. 

Дакле, Вучићу ти си своје лице јасно исказао подршком социјалистима у ваљеву на рушењу древне Грачанице Светог Архангела Михаила- тако да са тобом и педерима немамо ишта заједничко- док се пред Христом Богом не покајете и не вратите чинити дела Немањића а не масона из Брисела. Монах-немонах Антоније, у паузи борбе са државном бандом која гура свој монструм пројекат бране Стубо-Ровни, заказује од државе савршено независни и непоколебљиви традиционални протест против јавне геј-саблазни за 19.септембар или, пак, 26. септембар, у зависности када ће тачно бити заказана Владина геј-парада. Ћераћемо се још, масонска бандо, јер ми знамо шта су нам оставили честити Срби и знамо добро да Христос Бог последњи да суди! 

За ИстиноЉубље: монах-немонах Антоније

ИстиноЉубље свима Вама!

 

Advertisements

Responses

 1. Slava GOSPODU I SPASU NASEMU ISUSU HRISTU
  jer evo salje nam svetlost i nadu preko monaha Antonija,i svih
  hrabrih ljudi koji se BORE.
  A ti momcici sto su uhapseni HRISTA RADI,
  duse njihove neka pevaju, jer su spasene.
  Zelim vam hrabrost i snagu od GOSPODA
  za sve borbe koje tek predstoje
  do POBEDE !!!
  GOSPOD nam je obecao, da mu niko njegove odabrane iz
  NJEGOVE RUKE oteti nece!!!
  GOSPODE ISUSE HRISTE, SINE BOZIJI ,POMILUJ NAS GRESNE!!!

 2. Vjecnaja pamjat brate Dejane,pocivao u Miru Bozijem !
  AMIN !

 3. […] Вести са Грачаничке страже: Уторак, 25.8.2015.г. Истинољубље […]

 4. […] Уторак, 25.8.2015.г. Истинољубље […]


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: