Објављено од стране: ИстиноЉубље | 13. августа 2015.

Ако умре Влада и њени опозициони сателити- сахранићемо их у њиховој брани Ровни

Вести са Грачаничке страже: Четвртак, 13.8.2015.г… Није било скрнављења гробова данас код Грачанице, али ситуација уочи седнице скупштине о брани Ровни заказане за 18.8. и протеста народа испред општине у току заседања исте, као и другог великог наредног протеста улицама Ваљева 25.8.2015.г.- не изгледа баш ружичасто…

LITIJA17

ПОЛИТИЧАРИМА И ПОЛИЦИЈИ СМЕТА ПРАВОСЛАВНА ЛИТИЈА – ТО ЈЕ ПРАВА СЛИКА ДАНАШЊЕ СРБИЈЕ !?

Ако после незаборавних молитава митрополита Амфилохија за упокојење Владе, наступи смрт властодржаца услед њихових упорних непоправљиво злих дела…

Без бриге …

Ако умре Влада и њени опозициони сателити- сахранићемо их у брани Ровни у раскопаним и похараним гробовима честитих Срба

Потапање и рушење Hемањићке Грачанице због проклето погубног пројекта бране Ровни је неминовност. Прете нам разнобојни неокомунисти из масонских власти данашње Србије.

Само с ума шишавши и полудели људи могу  пристати на продају многовековног Немањићког манастира  за бару мутне воде, а потом ту воду из мноштва оскрнављених гробова око манастира  и из саме котлине планиране за потапање да користе за пиће . И све ово због 35 година употребе поменуте бране  после којих   ће се брана напунити отровним муљем који ће трајно загађивати огромне подземне издани изворских вода Лелићког Карста, реке Градац, врела Пакаља.

Јуче су на брани били људи из наводне „државне комисије“ који треба да контролишу и провере издавање употребне дозволе за брану Ровни. Заправо,  то су они исти људи, предвођени професором Кузмановићем са Грађевинског факултета, који одавно већ унапред хвале пројекат бране Ровни по разноразним медијима. Да и не помињемо да та марифетлучка симбиоза датира још из комунистичких почетака и да су „Енергопројект“, Грађевински факултет и Институт „Јарослав Черни“ умешани у сваки пројекат високих брана у Србији које се граде по више деценија.

Како данас сазнадосмо, Влада Србије одбила је помоћ људима из Сврљига  уз образложење „Србијавода“ да су све паре планиране за пројекте из сфере водоснабдевања преусмерене у брану Стубо-Ровни!?! Дакле, Вучићева и Дачићева криминална дружина звана Влада Србије, и поред свих доктората научника писаних последњих деценија ( а са којима су директно упознати и који су им лично уручени), и поред 33174 потписа грађана, и поред вишегодишњих молитвених апела владике Милутина да се не уништава Светиња Грачаница, и  поред свега тога, државна банда одлучује да јој капитална инвестиција буде проклета брана Ровни. Шта, не верујете да је проклета!? Добро, спознаћете, само да пре спознаје она не постане и гробница свима који су били умешани у њено насилно остваривање,  али и многим невинима успут. 

Рат на Србију може да почне јер мир не умедосмо да користимо  понуђено  за спасење душа и добро ближњих…

Брана Ровни је рат објављен Богу,  а сваки рат објављен Богу предводи, не неки тамо стари или нови Вучић, већ сам Сатана. Сваки такав рат је узалудан и окреће се против његових зачетника, или другачије:  „ко са ђаволом тикве сади, о главу му се лупају“!  У случају уништавања чудотворне Немањићке Светиње Грачанице због бесмислене краткорочне бране Ровни,  јасно се види да без невоље нема нама Богомоље и нема нама икаквог добра и разумног живљења.

Очекивања од ванредног заседања скупштине Ваљева о брани Ровни

 На основу свега поменутог, истинољубива очекивања од ванредног заседања скупштине Ваљева поводом бране Ровни (заказаног намерно у сред врелог лета, за уторак 18.августа 2015. године)  су минимална, али ми ћемо наравно учинити по савести све оно мало што смо Богу и роду дужни учинити, а малене снаге нам дозвољавају. Јер, побеђује само онај с ким је Вишњи Бог, а не свијетло оружије…

11825005_684389208358209_8894127479768102700_n (1)

  Председник скупштине Михаило Јокић, само 5 дана пре почетка седнице, још није упутио позив реномираним србским научницима на основу дописа због којих се седница и сазива, него је то препустио лукавом директору бране Ровни,  Миодрагу Марковићу. Не липши магарче до зелене траве…  Колико ће одброника доћи, да ли ће доћи одборници власти, да ли ће народ моћи шта рећи? Знајући системске структуре криминогених власти (и опозиције) данашње Србије, не надамо се ничем добром од сличних политичких интерезџија и антинародних посленика. 

Брана Ровни је слика глобалистичких масонских марионетских власти данашње Србије – споља импозантна,  а унутра пуна отровног наноса са загађених њива, септичких јама и околних рудника, пуна оскрнављених гробова, Светиња, загашених домаћинстава која славише своје Крсне Славе, са наводним „капиталним“ пропагандним планом водоснабдевања  иначе  већ добро  снабдевеног региона. Заправо, неминовност Ровни је (због маленог дотока данашњих поточића Јабланице и Сушице) да постане бања пуноглавцима и модрозеленим алгама (цијанобактеријама) и осталој жгадији.

Међутим, да не предвиђамо  у танчине, сачекаћемо и ту скупштину и на протесту испред општине, а неки од нас ће бити, надамо се, и унутар општине.  Сведочићемо истину колико год можемо, па ћемо дочекати и Бога Истине да суд свој изрекне и по овој ствари. Надамо се ускоро. У супротном, нема нам друге него да нас неки непријатељи, попут Шиптара, Кроата или Американаца поново појуре по брдовитом Балкану.  Јер када Срби мир искористе на самоубиствене пројекте и богоборне инвестиције, онда је свако страдање милост, уразумљење или бар спутавање даље неразумне погибије.

Полиција под утицајем политичара би да забрани већ традиционалну Литију обесправљеног народа за заштиту Грачанице и здравих пијаћих вода

Такође, не заборавимо ни Протест и Литију улицама Ваљева заказану за 25. август за коју нам данас Полиција, по први пут до сада, уручи брдо папира и „прописа“ шта све треба да урадимо да би се опет шетали улицама Ваљева (замислите треба да платимо 12.040,00 динара и још  да  добијемо  дозволу од Дирекције за изградњу путева, која је у рукама власти из СПС, да би нам полиција обезбеђивала протестну шетњу понижених и увређених). Рекли смо им у полицији (где смо данас пријавили овај протест испред општине заказан за 18. август,  а они нас већ сколили за онај велики протест најављен за 25. август  са незаобилазном шетњом улицама) да ништа од тога урученог нећемо ни само и прочитати док нам не кажу који политичар им је то наредио и преко ког функционера полиције. Боје се наше шетње  улицом  и то у време „Тешњарских вечери“ (погодило се). Добро,  ми би стварно шетали тротоаром, али срамота нас због икона и црквених барјака, па ћемо морати улицом. А  ви поново  хапсите Антонија као јединог потписаног организатора, ако  Вам се баш свиђа. Такође, надамо се да ће држава некако прегурати и без  тричавог прихода од 12.040,00 динара, које сад одједном измислисте  као нову таксу за Литију (чак и у Београду је иста само 5.000). Јер,  ово није „спорстка приредба по улици“,  како стоји у новосклепаном Вучићевом закону, већ последњи вапаји за заштиту људских права свег нашег народа коме се државно-системски безочно отимају Свети Манастири и здрава пијаћа вода.

ИстиноЉубље свима Вама!

 

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: