Објављено од стране: ИстиноЉубље | 29. јула 2015.

Протест у Ваљеву против насилног државног криминалног пуњења бране Ровни (јул 2015.г.)

Вести са Грачаничке страже: Уторак, 28.7.2015.г…

+++

Јутрос искушења код Грачанице а онда, поподне, после протеста за Грачаницу и изворске воде- Света Литија,  уз молитвене песме, пронела је данас враћене иконе Светих Апостола са Грачаничког иконостаса улицама Ваљева

P7281378

Дечица су носила Свете Апостоле Грачаничке- те због њих молимосве сада заблуделе моћнике да се освесте и сачувају немањићки манастир за будућа покољења, ако ћемо имати нормална и благословена покољења… а надамо се да хоћемо, у Им’ Бога! 

Него, идемо редом…

P7280123 P7280126P7280124Припремају даље скрнављење гробова породица Ковачевића непосредно поред Грачанице… Јутрос код Светиње банда са бране Ровни је намерно, пошто смо ми данас најавили протест у Ваљеву, послала ЈКП Видрак са локалним мештанима Ковачевићима да покажу које гробове својих предака желе да им ови оскрнаве и раскопају тражећи кости- за успомену. 

P7280118 P7280121

P7280115

Јер како рећи другачије кад побожни људи Ковачевићи, знамо се из Цркве, постану археолошког а не православног духа па одједном знају како се „премештају видљиви делови тела упокојених“ а и маловерни јер привиђају воду и потапање иако ту најављују воду већ 30 година- АЛИ ЊЕ НЕМА.

P7280113После три године, враћене иконе Апостола у Грачаницу… Потом у манастир дође једна сестра коју је било срамота да иконе Светих Апостола са Грачаничког иконостаса, немарно заборављене од корумпираних археолога већ 3 године пребивају у њеној спаваћој соби заборављене од свих, и од владике и од археолога и од верника…

 

Потом смо, све у страху да најезда безбожника са бране Ровни не почне баш у време нашег најављеног уличног протеста у Ваљеву, ипак део нас кренуо да припреми данашњи протест у центру града. 

P7280128 P7280130

P7280127Државни криминал у току: Припремају спуштање затварача на брани Ровни ради пуњења у максималном (погубном) нивоу пуњења… Приликом преласка преко проклете бране Ровни коју безбожне власти безаконо хоће пунити у максимално погубном капацитету, видесмо да се увелико ради на криминалном спуштању затварача на брани и припремама за њено пуњење иако је санитарна заштита до сада изведена на брани Ровни- идеална само за гајење модрозелених цијанобактерија које највише воле комунистичка језера која су потопила по неку Православну Светињу. Ни близу крају нису „санитарни радови“ на Ровни а они хоће да нам већ поруше манастир због наводног „пуњења“.

Дакле, поједини одосмо за Ваљево да припремимо најављени протестни скуп и шетњу улицама града против овако погубног решења пуњења бране Ровни, све у страху шта ли нас чека наредних дана после скупа- када су по правилу хијене са бране Ровни најкрвожедније настројене за напад, рачунајући да немамо где објавити њихове злочине. Међутим, није више прича о скрнављењу Грачанице и уништавања извора на интернету таква непознаница… већ се полако шири, захваљујући драгој браћи и сестрама, и полако постаје цунами којиће временом одувати и овај масонски антихришћански пројекат бране Ровни…

+++

Православни протест улицама Ваљева:

Против криминалног државног пуњења бране Ровни у максимално погубном капацитету

P1013076 P1013112P1013078Припрема бине за протеста против државне мафије која кроз криминалну брану Ровни нам затире немањићку Светињу Грачаницу и све изворске воде, припремана је у страху да ли нам Четничка омладина која је, наравно била на даноноћној стражи у Грачаници, не јави да банда није поново напала… Али утеху и мир су доносиле данас чудесно враћене иконе са Грачаничког иконостаса које је Завод однео на рестаурацију пре три године и још није био вратио рачунајући да неће ни требати да је враћа због неминовног потапања.

P1013085 P1013093P1013090Са обзиром да СПС и остала политичка банда са бране Ровни увек напада у врелим месецима када је град празан а људи на одморима… било нас је од 200 до 300 Хришћана…

 P1013108P1013116P1013110Говорници- Православни публициста, преводилац и дописник Руске Народне Линије… Грачанички заветник и чувар Светиње  Грачанице у скупштини Ваљева одборник Љубомир Брадић, и наша сестрица Весница Веизовић са сајта Васељенске ТВ који су одани и ревносни вишегодишњи родољубиви борци за све србске националне интересе, а њихов труд за ширење истине о Грачаници на интернету је предан и немерљив… Уз м-нм Антонија говорили су о последицама бране Ровни, одговорности свештенства, јавних личности и народа православног у борби за Светињу Божију и изворске воде… Надамо се сутра овде и објавити комплетан видео снимак ових на моменте веома дирљивих а на моменте и великим аплаузима прекиданих говора… Иначе у недостатку слободе медија, м-нмАнтоније је направио ретроспективу многих догађања која су се издешавала у протеклих месец дана од прошлог јунског скупа, док су остали говорници имали веома надахњујуће и укрепљујуће говоре које вреди послушати…

P1013097 P1013102P1013100Добри, верни и свесни део народа је и по врелини имао нешто прече од личних ужитака, јер га све ране његовог рода боле… Само такви су данас били ту…

P1013121 P1013130P1013122Дечица су носила Свете Апостоле Грачаничке- те због њих молимосве сада заблуделе моћнике да се освесте и сачувају немањићки манастир за будућа покољења, ако ћемо имати нормална и благословена покољења… а надамо се да хоћемо, у Им’ Бога!

P1013131 P1013137P1013133Кренула је Света Литија улицама уснулог и ушушканог у себичлук и самозадовољство- већинског дела Ваљева… Мада се надамо да многи нису ни информисани били за данашњи скуп са обзиром да смо рекламе само уплатили на другоразредне ваљевске телевизије, јер нам је „регионална“ СПС- телевизија Вујић Ваљево“ затворена чак не примају ни уплате за рекламе протеста против овако криминалног пуњења погубне Ровни.

P7281370 P7281378P7281371Надамо се само да ће Бог погледати на нас, а  један од знакова да почињемо да се уразумљујемо био би и дебакл свих познатих странака на локалним изборима који следе на зиму- те организоване криминалне банде која уништава темеље постојања, верског и историјског сећања нашег народа.

+++

П.С. Молимо поједине увређене четничке војводе које су напустиле(!?) нашу Православну Литију само због провокативне мајице једног младића-љотићевца којом је вређао осећања љубитеља нашег свесрбског мученика Драже Михаиловића- ситним словима неупадљивим натписом „Ни Дражу, ни Тита, наш је вођа Љотић Мита“. Димитрије Љотић све што је написао- сврстава га у велике србске родољубе, али ова дечија подбадања на мајици нашег младог брата Милоша- ми нисмо ни приметили, знајући да је шаљивџија и спадало, па смо му необазриво дали да носи и барјак притом не примећујући ништа чудно. Иначе, брат Милош је дете које живи без родитеља а велики је љубитељ Светиње Грачанице и већ је МЕСЕЦ ДАНА ДАНОНОЋНО НА СТРАЖИ У ГРАЧАНИЦИ. Питамо војводе, хоће ли мењати Милоша на стражи ако овај скине мајицу, баш у овим данима кад је претња са Ровни највећа а неслога међу браћом најнепотребнија. Тражите браћо разлога да чешће долазите у Грачаницу док је још имамо… а не обратно.

Овом приликом, ја, монах немонах Антоније од срца благодарим за све приложнике јер никоме у гужви не заблагодарих достојно за њихове прилоге дате нам за поправку кола и храну стражара, за сада смо подмирени, отприлике за месец дана, да не кажем до „пробног пуњења бране Ровни“. Хвала Богу, кола су баш данас оправљена када су нам и била најнеопходнија ради припреме протеста. Дао је Бог и нашег брата из Обреновца да нам посуди своја кола задњих седам дана ради бриге о сменама Грачаничке страже, и Четничке омладине и осталих верника који се циркуларно смењују на стражи како ко и колико ко може…

+++

Државна политичка банда као и део корумпиране локалне Полиције- требао би на време да се устраши Грачаничких хорова Анђела које су многи верни чули и видели до сада у овој Грачаници а који Светињу своју чувају вековима за сва будућа покољења… или да се бар на време устраше фотоапарата наших Грачаничких који, ако их икако усликају у смераним скрнавним наредни злочинима код Грачанице, никад више неће имати позитивну слику у србској Православној јавности… Даноноћне страже код Грачанице вапију за добровољцима, а наредни редовни улични протест је 25. августа 2015. на истом месту у исто време.

+++

ИстиноЉубље свима Вама!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: