Објављено од стране: ИстиноЉубље | 24. јула 2015.

Остаје да будније и бројније ишчекујемо скори државни напад на Грачаницу због криминалне им бране Ровни

Вести са Грачаничке страже: Петак, 24.7.2015.г…

Остаје да будније и бројније ишчекујемо скори државни напад на Грачаницу због криминалне им бране Ровни

DSC00619

О очекиваном нападу на Грачаницу…

Пре свега, молимо сав народ да било какве вести о стању у манастиру Грачаници не узимају потпуно за озбиљно док се не објаве на овом нашем истинољубивом сајту или, пак, уколико ми каснимо са проналаском информације- не сачекају њено објашњење и тумачење на овом сајту.

Чињеница је да државна банда која је аутопутем прегазила древну православну Цркву из 4. века и која је посекла 6 векова стар храст-запис- неће заборавити да своју ђавоиману бахатост примени и на уништавању немањићке Светиње Грачанице повише Ваљева наредних дана или недеља због довршетка погубно штетне по Светиње, по изворске воде, по безбедност становништва… брану Ровни повише Ваљева. Неко каже да ће жандармерија доћи из Чачка да помогне ваљевској (чак из „поузданих полицијских извора“ неки прецизирају датуме рушења манастира за  7. и 8. август?!?)… Чињеница је само да ће полиција доћи и да може доћи свакога дана и свакога часа, али ако објавимо да ће „појачане снаге полиције“ доћи неког прецизног датума- то значи две ствари: Прво, да је ова информација у смеру застрашивања народа, и Друго, да сигурно неће доћи тих датума, значи доћи ће других датума а ми смо несвесно замајали одбрану.

Укратко- Државна Банда (скраћено, може и ДБ) брану Ровни планира да пуни 1. септембра (по изјави директора), дакле, сваки дан и сваки час пре тог датума је потенцијално опасан за опстанак Светиње Грачанице. Немојте мислити да ће нешто инстант да се реши једним протестом или у пар окупљања. Појачана стража код Грачанице је неопходност- јер банда сигурно има начина како да сазна тачан број и стање грачаничких стражара како би напала кад им је најпогодније, тј. стража најслабија. Држава је јача од нас али није од Бога, нас виде али Бога нашег не виде, зато их молимо да се уразуме пре него што зажалимо и због Светиње и због њихових потоњих проклетих судбина. 

Ми полицију овде очекујемо свакодневно- знајући да их не можемо победити- али им се морамо мирним духом и одлучним ставом супротставити, али и знајући да је Бог са Светињом и са свима нама који смо духом са ове стране… Само нека сваки полицајац, жандармеријац или који други масонски првоборац који се усуди да за бедну земаљску плату ратује са Живим Богом, дакле, сваки богоборац који овде случајно не буде усликан са нашим фотоапаратима- биће под гаранцију усликан од Бога- Јединог Страшног Судије рода људског и земаљску и вечну плату за своја антихришћанска (не)дела.

Данас је код Грачанице опет било неизвесно мирно, а тако ће и трајати и у свим деловима Србије све док масони и антихришћани буду лагали и терорисали овај народ са врхова власти. Међутим, јучерашњи хијенско-подли изненадни напад полиције на гробље честитог непоткупљивог Србина Милинка Ковачевића- само потврђује да ће политичко-полицијске хијене сачекати опадање будности Грачаничке страже- пре него што у име Сатане и своје месечне наднице поново крену у напад на Светиње Божије. И, наравно, „све по закону“, једино је проблем што тај закон није у складу са Законом Божијим, што ће рећи да је аутоматски „по закону ђавољем“… трећега нема.

Бандоглави директор Миодраг Марковић непрестано кидише на немањићки манастир…

Бандоглави директор бране Ровни Миодраг Марковић, залуђени војник СПС, и на терену, главни оперативац налагодавних масонских власти данашње окупиране Србије (наравно, да не мислим само на Вучића и Дачића, већ и на све познате њихове политичке саиграче претходних деценија који су им припремали терен за ово данас… Тита, Милошевића, Тадића, Вељу Илића, Томислава Николића… )човек је који је на делу доказао да не преза ни од чега и да му ништа није свето. Данас сазнасмо и да је својим лажима, пре неки дан, поново вршио притисак на директора Завода за заштиту споменика Ваљева- честитог Немању Радојичића да му легално додели једног конзерватора да изместе иконостас из Грачанице, све покривајући се ноторним лажима да је све то договорио са владиком Милутином. Дакле, лажов и богоборац Миодраг Марковић ипак намерава да ишчупа иконостас из Грачанице и да Светињу додатно оскрнави „конзервирањем“ (подводно комунистичко конзервирање- тј. затрпавање Цркве споља и изнутра шодером и блатом, није ништа друго него страх да Црква сутра не буде некад вирила из воде- па „да се Власи не досете“- да нам покажу брдо од блата)… Иако је владики Милутину пошле године чврсто обећао да Светињу неће конзервирати већ је потопити у брани Ровни онако како стоји. Слепац код очију нити  зна какав грех причињава себи и деци својој, нити преза од лагања, нити богоборства свога… Нити се сећа опомена Светитеља наших да ће ђавоимани и лажови бити вечно у мукама са „оцем сваке лажи и преваре- Сатаном и његовим демонима.

Никаква нама утеха, а не дај Боже-  жеља, неће бити да ико од актуелних богобораца који гурају пројекат народу погубне бране Ровни пострада. Бога ради и народа ради, онолико колико можемо, трудимо се само да спречимо неминовне страшне последице које следе по цео народ, наравно, страшније ће бити онима који су већма зло овде чинили, али неће заобићи ни оне који нису ни најмање учинили да то општенародни грех и несрећу спрече …

Осећајући на делу више година дејства државне банде на брани Ровни, вероватни след догађаја који планирају код Грачанице је следећи: Уз полицијску подршку- покушати рушење конака манастира и скидање површинског слоја земље порте Цркве са све необележеним гробовима монаха и предака наших којих је испуњен сваки педаљ порте, а потом затварање свих прилазних путева ка манастиру- како би на у (безбожном) миру наставили да споља и изнутра затрпавају чудотворну немањићку Цркву у име њихове безбожне, наводне „подводне конзервације“ (наравно, чак и да то успеју, неће никада имати мира- све док Бог не пресуди међу нама!) Да ли ће им ово све бити могуће учинити, једино зависи од греха народнога, тј. покајања народа и чињења добрих дела, јер Бог мора имати позив да би некоме помогао, такав је закон код разумних бића која имају слободну вољу…

11014831_680577715406025_2206000996410944557_n

А, ако је Бог са нама- ко ће то против нас!… Ко ће против нас ако и вапијемо а и на делу се, по својим моћима, боримо да Светињу коју нам је Он Сам за спасење душа дао на овом њеном Светом Месту- Једино за то желимо користити и убудуће…

ИстиноЉубље свима Вама!

 

 

 

Advertisements

Responses

  1. Имате моју подршку , а ја могу само да се молим заједно са вама против овог зла који ђелим да нас уништи !


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: