Објављено од стране: ИстиноЉубље | 30. јуна 2015.

Почео напад на Грачаницу са бране Ровни уз преходницу полиције- Ургентно важан апел за помоћ у стражарењу код Светиње

!!! Ургентно важан апел за помоћ у стражарењу !!!

Почео напад на Грачаницу са бране Ровни уз преходницу полиције !!!

Манастир Грачаница ваљевска: Јутрос је дошао камион, наводно, да товари „преостало камење са гробова“ (иначе, са већ оскрнављених и прекопаних гробова!)- како су нам рекли тројица радника предвођени, изнајмљеним од бране Ровни, ваљевским конзерватором Марковићем. Када смо простим радницима објаснили о чему се ради, троје од њих се прекрстило, пољубило врата од Цркве, и извинувши се објаснили да нису ни знали где их шаљу, као и да се они ни за живу главу неће враћати овде ни на какво даље безбожно дело које је у склопу завршног уништавања Светиње.

P6300001 P6300004P6300003Конзерватор Марковић звани „Срце“, свим срцем за плату са ђавоље бране Ровни

Међутим, како је међу њима је као четврти био хонорарни радник Завода за заштиту споменика Ваљева а сада од директора бране Ровни изнајмљени, конзерватор који има надимак „Срце“ је поднео извештај свом послодавцу Миодрагу Марковићу СПС-директору бране Ровни, који је одмах позвао њихову полицију (тј. њихов врх ваљевске полиције), која је упала у манастир, како рекоше: „послали су нас да уклонимо оне који ометају радове на бране Ровни а код манастира Грачанице“… Када је брат Јордан, који се сам затекао на стражи данас, објаснио да никога није ометао већ опоменуо да је грех оно што су намерили да чине у овом етапном уништавању Светог немањићког манастира и да су они својевољно одустали. Полицајци, који су иначе, очигледно намерно-  први пут послати на „задатак“ код манастира и који су били видно потрешени причом о уништавању Светиње, записали су све што је брат Јордан рекао и замолили да њихове слике не качимо на интернет… Из разлога што су били пристојни- сада достављамо јавности само слике које не приказују ни детаље ни лица, јер они, или неки други полицајци, ће се највероватније повратити на истом „задатку“ већ сутра.

P6300005

ПОЛИЦИЈА ЈЕ ОТИШЛА ЗА ДАНАС СА ПРАЗНОМ КОМБИ- „МАРИЦОМ“

Дакле, од сутра, Светиња Грачаница потребује не више поједине стражаре већ бројније бранитеље. Ко год може нека дође, јешћемо оскудно, спавати наизменично- али све у братској љубави и радости јер смо у овој свесрбској причи на Божијој страни… Тако нам Свети Арханђели помагали! Контакт тел. 064 535 2220

– Ко први види владику Милутина, нека јави да га питамо коме је благословио да скида иконостас из Грачанице, где да га премести и када да потопе манастир!? Јер онај ко се не супроти злу- садејствује са њим. –

Погледати и текст наше драге родољубиве сестре Весне Веизовић  на Васељенска ТВ: http://www.vaseljenska.com/misljenja/u-odbranu-valjevske-gracanice-krenimo-sad/

ИстиноЉубље свима Вама!

 

Advertisements

Responses

 1. Страшно!!!!!!

 2. […] Истинољубље, […]

 3. Шта је са нашим Ваљевцима?! Где је негдашњи православни дух и слух за наше Светиње ? Надамо се да ће већина, из околине, да одбрани Немањићку светињу од уништитеља свега што нам је света историја и дух. Нема ко , уместо Њих !!

 4. Ако ти је, драги брате, назив“не изневерите“, онда буди доследан. Не набрајај ко је све изневерио, већ немој да изневериш ти. Ваљево је деценијама тровано медијима, али им то није оправдање, али то је њихов велики проблем а не наш. Неће се комшија жртвовати за нас, а и ако се жртвује- то нас неће оправдати, јер Грачаница је управо свесрбска одговорност и обавеза.

 5. Ljudi nikada ovom stazom ne idu manastiru…

 6. CRNOGORCI STOJE IZA RUSENJA PRAVOSLAVNIH SVETINJA!

  Iza rusenja Valjevske Gracanice stoje vatikanske vladike i potomci pop Vlade Zecevica Crnogorca koji je prodao veru za veceru i crnogorska policija !

  Iza svega stoje vatikanske vladike i crnogorska policija jer mi Srba u srpskoj policiji nemamo. Oni ruse Pravoslavne manastire!

  Saglasnost da se rusi manastir Valjevska Gracanica dao je jos pre dve decenije vladika sabacki Lavrentije Trifunovic ekumenista u ime SPC , medjutim kako se monah Antonije Davidovic protivio ekumenistima , njega je vladika Lavrentije – rascinio! Krivce i odgovorne treba traziti medju ekumenistima i svestenstvom SPC poput vladike sabackog Lavrentija , koji sem sto katolici Srbe , licno je podrzao uklanjanje Gracanice i odobrio . A kad odobre vladike, politicari se tu vise nista ne pitaju. A policija samo izvrsava naredjenja.Zanimljiv je detalj i da se u vladicanskom dvoru u Sapcu u Karadjordjevoj ulici u Sapcu nalazi predstavnistvo stranke SPO! I eto odgovora , s koje strane duva. Protiv vladike Lavrentija Trifunovica mohah Antonije Davidovic iz Valjevske Gracanice , zbog njegovog ekumenizma i naklonjenosti Vatikanu , pisao je jos pre 20 . godina i vise proglase i tekstove za one manje upucene! Inace, Lavrentijev najblizi rod je i pop Vlada Zecevic Crnogorac koji je 1945 godine , kao ministar policije tadasnji zabranio za za 250 000 Srba trajni povratak na Kosovo i Metohiju . Lavrentije sledi svog ujaka u stopu . Licno sam citala proglase monaha Antonija Davidovica protiv ekumeniste Lavrentija Trifunovica jos pre dve decenije .
  Jos tada Lavrentije je odobrio ruzenje Valjevske Gracanice a gradnju manastora Brezovice itd . Dakle , krivca treba traziti u SPC i u toj vatikanskoj struji koju predvodi Lavrentije uz podrsku Srpskog Pokreta Obnove i Daninin Crnogoraca !
  A sto se tice policije, srbijanskom policijom rukovode crnogorski kadrovi koji rade po direktovi Zapada, unistavaju Pravoslavlje . Tipicni bezboznici i Milogorci .

  http://srpskaistorija.com/2015/09/03/%d0%bf%d0%be%d0%bf-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8-%d1%98%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%83-%d0%b7/


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: