Објављено од стране: ИстиноЉубље | 8. октобра 2014.

Гробокрадице из Видрака и са бране Ровни поново скрнаве грачаничке гробове

Вести са Грачаничке страже:

Наша стража је данас заспала у непријатном тренутку…

Гробокрадице из Видрака и са бране Ровни поново скрнаве грачаничке гробове

S6304011S6304025S6304022

 

Среда, 8.10.2014… Док је Антоније био  у Ваљеву а брат Зоки са Косова у удаљеној продавници – банда са бране Ровни је, поред Хидротехнике, изнајмиле и ЈКП Видрак из Ваљева да скрнави и ископава преостале гробове. Стигли смо на крај радног времена када је већ ископано 6 гробних места породичног стабла Ковачевића.

S6304019S6304027S6304021

 

Ово су последњи кадрови раскопавања гробља Ковачевића са западне стране манастира Грачанице…

S6304033S6304023S6304036Ово су гробови које сутра намеравају скрнавити и „евакуисати“. А, на крају, дођоше да испланирају сутрашње радове и да „да упале свећу“ – два функционера Хидротехнике која је извођач радова на погубној брани Ровни. Калембер и Беловић изјавише су им већина машина у квару и да немају чиме поправити, њиховим машинама, разроване прилазне путеве к Грачаници. Такође изјавише да њихова фирма нема погођено са браном Ровни уништавање комплекса манастира, већ да је то погодила нека друга фирма коју неће да именују (мислимо да је то, вероватно, опет, Инграпомни из Ваљева). 

Свештеник је брату Косовцу јуче отворио народну салу да може преспавати боље него у шатору, али га је питао да ли може да уклони шатор. Да ли то свештеник зна нешто више него ми- не знамо, или га само интересује стајско ђубре из штале које се не може извадити од шатора…

Углавном, видимо да су гробокрадице са бране Ровни и из Видрака кренуле у напад на покојнике, што значи, да ни живи неће моћи остати у свом угодном уљуљканом миру који им је био пречи од мука ближњих њихових.

ИстиноЉубље свима Вама!

 


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: