Објављено од стране: ИстиноЉубље | 9. априла 2013.

ЗА СТУДЕНТИМА – у отпор издаји Косова која је јуче само тактички одложена !!!

Београд данас, 09.04.2013. – Оно што нећете видети у медијима – Студенти Београда, иако минирани од многих „патриотских“ организација, показали су данас да су једина потпуно непоткупљива родољубива организација, која једина има све предиспозиције да постане матица за обједињавање свих родољуба, који схватају велику издају масона из српских власти, који нам продају не само Косово, већ и душе народне – глобализмом, екуменизмом, унијом са папистима, генетски модификованом храном, запрашивањем из НАТО авиона, пропагандом геј разврата (пазите, данас већ најављују геј параду за 28.09.2013.!!!)…

ЗА СТУДЕНТИМА – у отпор издаји Косова, која је јуче само тактички одложена !!!

Срамота је, ваљда, данас на лицу предводника покрета Двери, после синошњег проглашења протестне победе и одлагања даљих протеста, када и врапци на грани знају, да су масонске српске влaсти, само одложиле бриселску капитулацију за скори погодни тренутак. Сам позив Београда Бриселу за хитан наставак закључених преговора, значи само нове понуђене издајничке уступке Тачију. И врапци знају, али само студенти искрено делају…

DSCN2420

DSCN2411DSCN2416

Иако су Двери јуче касно, после „проглашења своје победе“, ипак написале на свом сајту, да ће ипак данас подржати већ најављен студентски протест – није их било. Није их било данас, када је Србија требала гласније него јуче да покаже овим марионетским властима да им неверује, да неверује старим лажовима у новим улогама.

Храбра и искрена студентска омладина, којој ће се временом приближити и хришћанска побожност у већој мери, услед њихове искрености, коју није поколебало само пар стотина окупљених родољуба, и коју је од јавних личности подржао само Борис Малагурски водитељ емисије Револуција са Хепи ТВ, одважно се покренула да одради свој, само на први поглед, чудни перформанс.

DSCN2431DSCN2441DSCN2432

Скинули су се до појаса и по прохладном времену са натписом на својим телима „Косово ис Сербиа“ (како би и странцима у Кнез Михајловој била јасна суштина њихове поруке) кренули улицама Београда ка згради марионетске Владе РС.

DSCN2442DSCN2452DSCN2445

Немојте се чудити што су се деца скинула до појаса, јер шта би друго могао приметити саможиви и разуздани Београд, који и поред свих недаћа које су спопале наш народ – упорно флегмански седе по кафићима и шеретски шеткају улицама града српског греха, града Београда, који су још Немци за време Другог рата, прогласили градом забаве за своју војску са југоисточног фронта.

Издаја српских власти у више области живота народног је у току. Стога, пажљиво пратите и својим присуством подржите наредне студентске акције, о којима ћемо Вас овде уредно обавештавати.

ИстиноЉубље свима Вама!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: