Објављено од стране: ИстиноЉубље | 13. маја 2012.

Опасност од ГМО и запрашивања са неба

Допуштено иживљавање антихрисровских власти над нама је последица нашег непокајања пред Христом Богом од чијег се закона љубави одавна отржемо ка свом гордом самољубљу. Болест је посета Божија, јер кога Бог прима онога и кара, јер некога вреди опоменути њоме а некога (гордога) не вреди. Свети Оци Цркве су говорили да ће у последња времена, када ослаби Вера Православна међу људима, бити допуштене разне болести које ће за вечност убрзано жњети род људски, јер је маловерном роду несравњено боље пострадати од болести а душу неопоганити, него ли касније поклекнути пред жигом антихриста (чије краткотрајно проклето царовање наступа над поквареним родом људским). Само најпобожнији Православци биће остављени као сведоци Христови пред Антихристом, као достојне слуге за свепобедни дочек Господа свога са Небеса који ће завршно затрти Непоменика. Међутим, пре зацарења антихриста молимо се Богу да нас удостоји прорицаног Руског царства које ће нас препородити Православљем. А, до тада, када све ово знамо, борећи се за вечно добро али и за садашње добро свих ближњих својих, трудимо се и у борби против доказаних тровања ГМО семенима али и свакодневног запрашивања из ваздуха:

Опасност од Генетски модификованих (измењених) организама (ГМО)

Над становништвом Србије се јавно врши геноцид,

Уништава пољопривреда и народна медицина,

А оригинална природна семена затиру!

 Генетски измењени организми не постоје у природи! Настали су у лабораторији насилним мешањем гена две, у природи неспојиве, врсте, као нрп. парадајза и рибе из хладних мора да би новодобијени парадајз могао да се гаји у хладнијим подручјима. Или, мешањем гена свиње и гена човека да би свиња брже расла; гена бактерија и вируса са геном кукуруза ради отпорности кукуруза на пестициде… Иако је тренутно у Србији на снази забрана гајења ГМО, ипак, од контролисаних парцела под сојом у Бачкој је било 92% засејаних ГМ-сојом, а у Банату 88%, док кукуруз, сунцокрет и др. нико више ни не контролише!

Последице од ГМО по људе и околину су следеће:

–         малигна обољења, импотенција, појава стерилности у трећој генерацији, тешке алергије чак и са смртним исходом, превремена сенилност (Алцхајмерова болест), рађање ментално заостале деце, шећерна болест, обољења јетре, гуштераче, бубрега, атрофија(смањење запремине) мозга и још 65 најтежих болести код човека;

–         због хормона раста који се даје стоци, а налази се у млеку и месу, деца улазе у пубертет  већ од пете године живота, а у раном добу обољевају од рака дојке и простате;

–         када се једном посеје овакво генетски измењено семе било које биљке, оно се више не може контролисати, нити спречити њено ширење и негативни утицај на природу у целини;

–         генетски модификовано семе има у себи ген-терминатор који не дозвољава клијање семена из првог рода, па сељак не може да сачува семе за следећу сетву и мора увек да купује ново.

Под присилом WTO (Светске трговинске организације) и одређених фармацеутских корпорација, у Србији је на снази незаконита примена Кодекс Алиментаријуса (скуп правила за потпуну контролу производње хране, од семена до коначног производа), а у припреми је измена закона којом би се легализовао увоз ГМО, сетва и потпуни комерцијални промет производа од ГМО. Све ове чињенице се крију од јавности да се не би сазнала истина шта нам се спрема!

Ако не спречимо ове геноцидне намере власти нестаћемо као народ, а Србија ће бити избрисана са географске карте света! Зато захтевамо да се Србија прогласи територијом без ГМО и да се забрани примена Кодекс Алиментаријуса!

+++

Погледајте у небо народе Србије!

Чиме нас то запрашују!? Ко је то продао небо изнад Србије? Ко је то продао становништво Србије да га трују као инсекте? Зашто влада и медији ћуте? Од потписивања споразума о тзв. Партнерству за мир са НАТО алијансом у нашој земљи је на делу свакоднево запрашивање отровима са неба из необележених авиона, дању и ноћу!

Погледајте у небо: У свако доба на небу можете видети авионе који остављају дугачак непрекидни траг с краја на крај хоризонта. Ти трагови не нестају, него се шире и претварају небо у измаглицу која затим пада на земљу, на природу и на све нас. Нормални трагови авиона не изгледају тако, нити остају на небу после проласка авиона.

У узорцима тих хемијских трагова пронађени су:

нервни отрови, отровни метали (алуминијум, баријум, арсен, гвожђе, стронцијум, манган), микроорганизми (бактерије, гљивице, микроплазме), пестициди, радиоктивне материје, честице нанотехнологије у паучинастим нитима које улазе у организам човека и биљака, међусобно се спајају и стварају нити имитирајући живе организме са страховитим последицама по човека. Никако се не смеју додиривати рукама та влакна која падају са неба у виду беле паучине, нити дозволити да се лепе на одећу!

Последице тровања запрашивањем са неба по људе су следећа:

–         кашаљ, болови у грудима, упале дисајних путева, крварење из носа, пецкање очију, подрхтавање очних капака, укоченост врата;

–         неправилан рад срца, проблеми са крвним судовима и крвним притиском;

–         инфекције и иритације мокраћних и дисајних путева, тешке алергије, астма, кожне болести карцином;

–         хронични умор, главобоље, губитак дугорочног памћења и концентрације, депресија, слабљење имунитета.

Последице запрашивања по природну околину:

–         угрожавање здравља и живота становништва отровима с неба;

–         загађивање водотокова, осиромашивање и закишељивање земљишта (тако да да њему могу успевати само генетски модификоване биљке (ГМО) уз примену хемије), уништена пољопривреда, помор стоке;

–         Зар нам није било довољно отрова и осиромашеног уранијума током „хуманитарног“ НАТО бомбардовања?!

–         Пробудимо се коначно или нас више овде неће бити!

За Еколошки покрет Србије

Никола Алескић, С:Р

http://www.ekopokret.org.rs


Responses

  1. Mogu van posvedociti jednu stvar, do u Novom Sadu, deca MASOVNO oboljevaju od alergija i to uglavno u obliku ASTME! Nema deteda koje nije alergicno, a jedan od 5 drugarfa mog deteta nema tezu alergiju ili ASTMU! Bili smo i u Soko Banji, i tamo nam je rekla doktorica da je epidemija Astme ali da se o tome cuti. Hoce sve da nas pobiju.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: