СПО о Брани Ровни

Одговори

 1. Дрога, секте , Содома и Гомора , екуменизам , чак и педери све то форсира екумениста и педофил владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић у сарадњи са нарко – мафијом Вука Драшковића која финансира СПО ! Иза свега стоји владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић који заједно са Вуком Драшковићем католичи Србе и води свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан . Најближи рођак Владе Зечевића Црногорца је управо владика шабачки Лаврентије немачки шпијун ! Сви свештеници шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обнове , за многе се говори да дилују дрогу, најчешће се спомиње Воја Петровић , док је шеф обезбеђења Вука Драшковића Неле Сувајџић из Шапца нарко – дилер! У владичанском двору у Шапцу код владике Лаврентија живи Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију али исто тако налази се и представништво странке СПО!

 2. Као прво имала сам прилику да прочитам врло непристојне коментаре о монаху Антонију Давидовићу додуше рашчињеном давно , али их осуђујем јер се односе као прво на њагов физички изглед где „упућени“ тврде да монах не може никако да има 150 килограма , јер наводно крка свињетину , каурму, чварке сланину у сред поста , да је тежак ко најмање тројица испосника монаха , да га користе из Српског Покрета Обнове за обрачун за неистомишљеницима , а онда придодају и списак имена и како ето ако је монах што се бави политиком , што се не моли у манастиру ко и остали поштени монаси , чак се и против педера дигао . Па и против самог Качавенде Тузлака ако затреба . Још закључују овај утовљени монах је лажни екумениста који добија доларћиће да подиже буну и још се куну да је дембел рашћињени који крка ли крка док србски народ гладује . Е , што су поједини постали заједљиви . Мало ли је што га је раскринкани екумениста и педофил Лаврентије владика шабачки рашчинио , него се појавиле и Неверне Томе које питају :- а што није рашчињени дембел од 150 кила у молитви и у манастиру , па све до тог да је Давидовић заправо пореклом Црногорац чији су преци из Никшића , да шурује са Милогорцима и да наводно , шта се се он буни против педера кад је и он уз тог јата , те га још на гомили виђали .?! Буди Бог с нама ! Да Антоније Давидовић по имену и презимену видите да је Србин није стао водећем педеру и екуменисти на жуљ Лаврентију Живку Трифуновићу вероватно таквих непристојних коментара не би ни било и такве коментаре осуђујем . Јер , на основу 150 кила ваге живе Антонија нико не може да каже да крка крметину , нити ето, буни се против педергуза, а затицан на гомили! . Трачеви ко трачеви , ко ће то још да слуша . Да сам на месту Антонија Давидовића ја бих свима показала крштеницу то јесте родни лист и оца и мајке да сви виде да Антоније није комуњара , ни Милов Никшићанин и да ће он сем против параде педера , исто тако протествовати и због оболелих од карцинома после НАТО бомбардовања , где је Србија прва у Европи по смртности од рака , чисто да не буде , да се огласио док га не ухвате да је и он педер . Е, пакосног ли народа , ко да му је држао свећу . Антоније треба да изнесе крштене листове својих предака на сунце , да сви виде да нема везе ни са Црногорцима противницимна Православља, ни са комунистима , ни са Никшићанима , а најмање са Српским Покретом Обнове кога финансира нарко мафија . Мени не мора да доказује , иако је рашчињен , верујем да то ради за добро србске вере, а не из неке личне користи како само сумњичавци могу да тврде … Ипак сам пре две деценије читала прогласе против тог истог владике шабачког Лаврентија из пера овог истог монаха – не монаха Антонија . Зар ви не видите колико се Антоније труди да Србима покаже колико је проклета србска пардон НАТО војска која ове педергузе штити и још црња црногорска полиција у Србија која извршава НАТО и Ватиканска наређења .

  ИЗА РУШЕЊА ПРАВОСЛАВНИХ СВЕТИЊА СТОЈЕ ВАТИКАНСКЕ ВЛАДИКЕ И “ МИЛОГОРЦИ“ ПОТОМЦИ ПОПА ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ЦРНОГОРЦА КОЈИ ЈЕ СРБИМА 1945. ТРАЈНО ЗАБРАНИО ПОВРАТАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ И ТО ЗА 250 000 СРБА ! ВУК ДРАШКОВИЋ И МИЛОГОРКА ДАНИЦА ДРАШКОВИЋ ПАПИНИ КЛИМОГЛАВИ И РУКОЉУБИ !

  Иза рушења Ваљевске Грачанице стоје ватиканске владике и потомци попа Владе Зечевића Црногорца који је продао веру за вечеру и црногорска полиција !
  Иза свега стоје ватиканске владике и црногорска полиција јер ми Срба у српској полицији немамо. Они руше Православне манастире!

  Сагласност да се руши манастир Ваљевска Грачаница дао је још пре две деценије владика шабачки Лаврентије Трифуновић екумениста у име СПЦ , међутим како се монах Антоније Давидовић противио екуменистима , њега је владика Лаврентије – рашчинио! Кривце и одговорне треба тразити међу екуменистима и свештенством СПЦ попут владике шабачког Лаврентија , који сем што католичи Србе , лично је подржао уклањање Грачанице и одобрио . А кад одобре владике, политичари се ту више ништа не питају. А полиција само извршава наређења.Занимљив је детаљ и да се у владичанском двору у Шапцу у Карађорђевој улици у Шапцу налази представништво странке СПО! И ето одговора , с које стране дува. Код владике шабачког Лаврентија Живка Трифуновића живи и Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију! Већина свештеника шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обновеод самог оснивања и многи од њих имају везе и са нарко – дилерима . Недавно познат и случај убиства наркомана у манастиру – лопатом! Против немачког шпијуна владике Лаврентија Трифуновића мохах Антоније Давидовић из Ваљевске Грачанице , због његовог екуменизма и наклоњености Ватикану , писао је још пре 20 година и више прогласе и текстове за оне мање упућене! Јер владика шабачки Лаврентије своје свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан , а иначе су сви чланови Српског Покрета Обнове! Иначе, Лаврентијев најближи род је и поп Влада Зечевић Црногорац који је 1945 године , као министар полиције тадашњи забранио за за 250 000 Срба трајни повратак на Косово и Метохију . Лаврентије следи свог ујака у стопу . Лично сам читала прогласе монаха Антонија Давидовића против екуменисте Лаврентија Трифуновића још пре две деценије .

  Још тада Лаврентије је одобрио рушење Ваљевске Грачанице а градњу манастира Брезовице итд . Дакле , кривца треба тражити у СПЦ и у тој ватиканској струји коју предводи Лаврентије уз подршку Српског Покрета Обнове и Данинин Црногораца !
  А што се тиче полиције, србијанском полицијом руководе црногорски кадрови који раде по директови Запада, униш тавајући Православље . Типични безбожници и Милогорци .

  Чујем да се покреће акција за рушење споменика попу Влади Зечевићу Црногорцу и Титовом оданом следбенику у Лозници . Да ће Бог да је то истина! Споменике треба подићи жртвама немачког геноцида над Србима у Драгинцу , жртвама НАТО бомбардовања, жртвама Католика по целом свету, оних којима је припадао и Тито , кога је слепо слушао поп Влада Зечевић – Црногорац!

  http://srpskaistorija.com/2015/09/03/%d0%bf%d0%be%d0%bf-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8-%d1%98%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%83-%d0%b7/

 3. ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163

 4. ДРАГАН ХАЗЛЕР ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА ХРВАТСКЕ АКАДЕМИЈЕ ЗНАНОСТИ И
  УМЕТНОСТИ ДИЈАСПОРЕ И ПРЕДСЕДНИК ХАЗУДА ПРЕДЛАЖЕ ХРВАТСКОМ ПРАВОСУЂУ
  ДА СЕ НАПИШЕ ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ВУКА ДРАШКОВИЋА И ЗЛОЧИНА ЊЕГОВЕ
  ПАРАВОЈНЕ ФОРМАЦИЈЕ

  http://www.cro-eu.com/forum/index.php?topic=3269.msg9164#msg9164


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: