Важна вест

КАКО СМО УПРАВО УСПЕЛИ САЗНАТИ БЕЗАКОНО – АНТИПРАВНО РУШЕЊЕ ГРАЧАНИЦЕ (као и досад под лукавим прекопавачким „истраживањем“ представљано) ОД СТРАНЕ ЗАВОДА – ВАЉЕВО КОГА, ОПЕТ, УПОШЉАВА НАВОДНИ „ВЛАСНИК“ ГРАЧАНИЦЕ  „ЈП КОЛУБАРА“, ТРЕБА ДА ПОЧНУ ПОЧЕТКОМ ИДУЋЕ СЕДМИЦЕ, (НАЈВЕРОВАТНИЈЕ УТОРАК ИЛИ СРЕДА) О ЧЕМУ ЋЕТЕ ОВДЕ БИТИ ХИТРО ОБАВЕШТЕНИ И ПОЗВАНИ дДА НАМ; КАКО СЕ КО СНАЂЕ; ДОЂЕТЕ У ПРИПОМОЋ, ДА СЕ ЗАЈЕДНИЧКИ ПОТУРИМО ТЕЛИМА ПОД АЛАТКЕ НЕЗНАБОЖАЦА.

Дужност сваког крштеног Православца је супротити се било ком случају гажења Воље Божије, а Грачаница није, пак, само ваљевска, већ немањићка и свесрпска.

Истраживања нису благословена ни у мирнодопским условима, а овде, усред дуге борбе за физичку одбрану Светиње, под истраживањем, као што се види у уговорима, подразумевају „пажљиво“ рушење са могућношћу премештања. Православни могу на Светом месту нешто откопавати једино у случају када је то нарочитом Вољом Божијом, кроз откривења и чудеса, јасно пројављено, и то нема благослов Божији прекршити икоји надлежни Владика или Сабор јер је, по Канонима, нешто једном посвећено Богу – Божије (погл.12 и 13 Кан. 7 Васељ. Сабора). Побожни Владика Милутин ово није потписао, а, они се безаконо позивају на давни потпис Лаврентијев.

Народе Христоверни, прискочите да их још једном поплашимо као и 2002 г. када успеше обити малтер са олтарског дела, те, због тога, један малолетни радник потом ментално оболе, – па ће одмах потом удружење грађана „Истинољубље“ поднети и кривичне пријаве против свих који се дрзнуше својатати Цркву као своје власништво и рушити је.

Прозорљиви Свети Владика Николај који је знао да Грачаници, како рече, прети „искушење“, не би Је, одмах после тога украсио је дозидавши јој прелепо византијско Кубе. Нисмо малобројни јер је Господ са нама, а они су страшљивији него што човек може и замислити, јер уместо савести у себи имају демона који их саветује чинити вољу сатанину. Страх није знак верних већ незнабожаца, јер „један верни ће донити хиљаду а двојица десет хиљада“ непријатеља Љубави Божије – како поје Давид Свети.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: