Присиљавање еп. Милутина да се одрекне Грачанице (Одговорна „Вамедија“)

Вести са Грачаничке страже: Уторак, 31. 05. 2016. г…

Искушења код Грачанице не престају, а греси се сваким даном умножавају…

DSC06511DSC06470DSC06460

    Док Грачаница тоне у масонској брани Ровни, локални политичари и медији подгревају млаковерни партијски народ да им владика Милутин ваљевски почне служити на Бакића брду, где су изграђени објекти са намером да се, по Лаврентијевом издајничком уговору из 2003, трампе за Светињу Божију Грачаницу… 

DSC06476DSC06504DSC06490

Ово су неке свакодневне слике живота из куће Грачаничких стражара који молитвено не одступају од потапане Светиње Грачанице, већ су у кући честите породице Јаковљевић чекајући помоћ Божију и Светог Аранђела Михаила

IMG_2492IMG_2500IMG_2491

    Сваки дан потапања Грачанице више и неактивност на њеној одбрани од безбожника – која се врши сведочењем истине свем народу где год се може,  а нарочито на, заказаним сваке суботе у 15 ч испред Владе РС,  Литијама Београдом –  товаре све  већи грех на душе свих оних који могу помоћи, а не чине то ни у најмањој мери својој.

+++

Политичко-масонски богоборци хушкају народ да се побуни против ваљевског владике Милутина због комунистичких грађевина на Бакића брду, којима се покушава извршити трампа за Светињу Грачаницу. Ни сузу за потапаном Грачаницом Божијом да пусте – а сад хоће још и протест да је се што пре реше, оживљавањем комунистичких излива лукавстава, које нам  доноси ваљевски сајт “Вамедија“…О, масонске задужбине на Бакића брдима… ове, и сличне 

 Лицемери и фарисеји! Присилити владику да прими замену за Грачаницу и тако је се заувек одрекне!?

    Када су богоборни Јевреји распели Господа Исуса Христа, поткупивши Јуду за 30 сребрњака да им га изда, чак и они рекоше на крају да те новце не смеју уносити у храм –  јер су цена за крв, јер су проклете. Тако исто и „црква“ на Бакића брду није грађена Богу, већ да би се украло оно што је Божије (Грачаница). „Стара Грачаница“ (коју потапа масонско језеро иза кога стоји Душан Михаиловић, бивши министар полиције),  је чудотворна Црква Светог Архангела Михаила и зидана је од наших Светих Предака тачно тамо где је Бог указао да се зида. Побожни људи су се некад молили Богу тако – да им укаже где је Његова Воља да му изграде Богомољу. Разлика између Воље Божије на „Старој Грачаници“ и на овој, коју су масони зидали да би је трампили за изворну, је неупоредива. Грађевине на Бакића брду би се могле узети у Богослужбену употребу само ако се спасе Грачаница древна из језера политичко-масонске државне банде. А народ – од кога је мањина долазила само двапут годишње у „Стару Грачаницу“ чудотворну, немањићку, док је била на сувом –  сада „као“ много жели да иде на Богослужења у, од бране Ровни изграђену, лажну реплику Светиње Божије древне Грачанице. Наравно, да се народ маловерни није сам овога сетио, већ га уче локални политичари Душана Михаиловића из СПС-а и СНС-а. Значи, право би вам било да вам председници и секретари масонских секташких партија произведу у „свештенике“ Душана Михаиловића, Драгана Јеремића Поћуту, Слободана Гвозденовића, Станка Терзића, Мићу Илића и остале; па да се молите на свој начин као и до сада,  јер не поштовасте нити бранисте Светињу Божију Грачаницу ни док је била на сувом, а камоли сада. Простије, ако нисте били достојни чувари и парохијани Светиње Грачанице –  нисте заслужили ниједну Богомољу док се не покајете и Грачаницу не спасете из каде зване „Масонска брана Ровни“.

    Објекти на Бакића брду су јудински сребњаци за продају Грачанице Божије.

   Елем, о, комунисти разних боја – још увек без иоле побожности и покајања за десетине манастира и безброј гробаља, што нам их потописте по вашим језерима којима нам уништисте и реке и долине – лаж вам је печат на душама. А сада ваши масонски ментори хоће да зидају још 2.700 брана на Балкану, да нам потопе и Морачу, Студеницу… Ово је борба између, свесних или не, слугу сатаниних, и слугу Христа Бога. Зато би боље било да се  политикантски сајт „Вамедија“  запита каква казна долази због клевете на служитеље Божије од политичко-масонских пројеката и наруџбина, а које форсирају оваквим и сличним лицемерним и подлим текстовима. На крају, чак лукаво, новинар “Вамедија“ каже:

„Crkve se grade, pretpostaviti se može, ne da bi bile puste gradjevine već da u njih dolaze ljudi. Ako nema ljudi ona onda nije ništa drugo do gradjevinski objekat. Teško je poverovati da SPC nema dovoljan broj sveštenika i monaha koji bi u njoj mogli vršiti službu jer pomenuta sela imaju svog sveštenika. Tako pitanja zašto je crkva pod ključem i gde će verskim obredima prisustvovati meštani ovih sela ostaju bez odgovora. A vladika Milutin ma koliko ignorisao verni narod u jednom trenutku će ipak morati da odgovori na ova pitanja. (потпис: S.V.) „

    Лицемери и фарисеји – Цркве се зидају Богу, а за спасење свога православног народа који се плаши огрешити о закон Божији, Свете Оце и служитеље Божије. А у овоме нити има вере, нити страха Божијег и послушања поукама Светитеља наших (да се Светиње Божије не смеју продавати, трампити, премештати, скрнавити…), нити поштовања Светог Владичанског чина. Зато покајте се, испразните масонску брану Ровни на једино безбедну и корисну народу коту испод Светог немањићког манастира, и не гурајте Његово Преосвештенство у велике грехе којима је у темељу издаја Грачанице Божије. 

    Има ли верног народа у Србији да брани Светиње, православне владике и Православну веру од масона, екумениста и истодушних им политичара?!?

П.С.  А овима из “Вамедија“ сама насловна сличица са петокраком и спомеником Стефану Филиповићу – комуњарском споменику, који је направљен тако што је багерима поравнато 3.500 србских гробова – сама и без речи говори о хроничном антисрбству њихову.

ИстиноЉубље свима Вама!

%d bloggers like this: